DV2022 Bekleme Odası
-
@Halil-İbrahim-Kamacı olay açıklandıktan sonra gerçekliği farkedince başlıyor.
-
Evet bugün saat 16:00 da Alex le kahve içmeye gidiyorum. Biraz Kanada geyiği yapalım gelince sizi maruz bırakırım ben 🤣
-
@Rhonster dostum, günümüzde bütün kozmopolitlerde benzer sorunlar var. Dolayısı ile şahsi fikrimce çok büyük sorun teşkil etmiyor şehrin geneline yayılmış bir problem değil bu. Zaten her yerde benzer problemler var. Ayrıca nereden baktığın değil nasıl baktığın önemli, öyle olsaydı hiç kimse kozmopolitlerde yaşamazdı. ;)
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Halil-İbrahim-Kamacı olay açıklandıktan sonra gerçekliği farkedince başlıyor.
Nedense bu sene heyecan değil sıkıntı var. Dv2010-2021 süreçleri bu şekil olunca, keyif kalmadı. Gene de çıksın istiyorum 🙃
-
@hsnnzknn dediğin düz mantık ama evet hiç yaşanmaz demiyorum ama yaşanabilir kısımları aşırı pahalı ve bu evsizler ve uyuşturucu bağımlıları sorunu Seattle da çok farklı boyutlarda üstüne üstlük her yer çöp evsizler konusunda abd nin 2. sırasında LA den newyorktan chiago dan bile daha fazla evsiz var burada 1. sırada SF var ama SF te saldırı olayları Seattle a göre çok daha az çöp desen o da az.
-
@gariban tabi ki çıksın ama sıkıntı yapılacak bir durum değil ya
-
@Rhonster Maps e girip sokak sokak dolaşıyorum arada. Seattle da çöp görmedim. Tamam pis ama ben biraz daha gezeyim bakayım belki arka sokaklar daha kötüdür
-
@gariban dün gece attığım 2 videoya bakabilirsin :) o zaman ne demek istediğimi anlarsın. yerel halk olsun haber kanalları olsun bu kadar dertli haber yapmamıştır belki de bir şehir hakkında.
-
Gece yoktum bakayım hemen
-
@gariban birisi 1 saat birisi 1.5 5 er dakika baksan da yeter.
-
@Ali-Ege-Can-0 hayır bilmiyordum suan sizden duydum.
-
uyanmamaktan değil geceden kalan 10 sayfayı okumaktan yazamıyoruz :D gece sohbeti epey sürmüş yine :D
-
Herkese merhaba. Öğrencim Miamiden video a atmış hocam bekliyoruz diye ne maske ne mesafe var videodaki adamlarda orada herşey yolunda galiba?
-
-
@hayallerabd yoktun :D
-
@HAYAT evet orada herşey yolunda türk tv kanallarının yaptıkları haberlere inanmayın malesef. 340 milyon nüfusa karşı vaka sayısı inanılmaz az denilebilir.
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Enes-Altuniş eğer olurda çıkarsa biz de misouri’ye gideceğiz sanırım. Orada yaşayan bir arkadaşım var. 1-2 sene kalıp dil, kültür işine hakim olduktan sonra başka eyalete geçeriz diye düşünüyorum şimdilik.. Arkadaşımın kurulu düzeni var ailesi var yük our muyum? Sıkıntıya sokar mıyım? Kafamda deli sorular var.. umarım hepimize çıkar şu kart ve hayallerimize kavuşuruz...
Missouri'de genel olarak kira fiyatları uygun. Eğer arkadaşlarınızın yanında 1-2 yıl kalmayı planlıyorsanız orayı bilemem tabii :)
-
@Rhonster ne anlatıyon yine 🤣
-
@Ping-PONG yazıyor orada ne anlattığım kanka
-
@gariban 7. dk ya kadar izle yeterli. hepsini de izleyebilirsin keyfin bilir :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum