Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Chandler ya arkadaş kasvetli havasıyla seattle ı napalım biz hem pahalı hem güneş gördüğü yok şehrin 😃

• ⭐⭐⭐

@panaroyak metropol nyc ye göre daha uygun maliyetler daha düşük chicagoya bekleriz efendim 😂

• dir olun birlik olun Tampa'cılar dış minnakların saldırısı altındayız elbet kazanan bizler olacağız safları sıkı tutun.

• Şafak 11 Bileciğe selam olsun

• Yasaklı

@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Araştırırken seattle’a da baksın 😃 uymasın timsahçılara 😃

@panaroyak Seattle çok mükemmel bir alternatif
    Neden biliyor musun?
    Tampa (genel olarak Florida) timsah dolu. Bi bakmışsın sabah bahçende timsahlar var.
    California tarafları soğuk boğaz suları ve köpek balıklarının göç güzergahı olması sebebi ile korkutucu.

Geriye bir tek yeterince sıcak ve güzel denizi olan Seattle kalıyor.
    Benden demesi 😃

• Yasaklı

Bir de azıcık kasvet bolca böcükten haşereden iyidir. ıyyyyyyyy

• haklısın.

• Yasaklı

@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

haklısın.

Az kaldı ağlayacak, destek olun azıcık çocuğa 😃

• Cons: Traffic - if you want to take a hike just outside the city, you will be in traffic for about 3 hours total. Incredibly expensive housing and entertainment. No warm nights, you will always need a jacket. Even days rarely get hot. The waters are gorgeous, but too cold to swim in (exception is Lake Washington, which is tolerable but still chilly). People can be superficially friendly, but hard to get to know...partly because it's so hard to get around. Seeing friends is a time commitment if they aren't in your neighborhood. Lot's of homelessness, and they camp everywhere, indicating we are not doing a good job of caring for our most vulnerable. The UW has some very archaic hospital policies, and is in the middle ages as far as health care goes.

• @Ping-PONG haklısın.

• ⭐⭐⭐

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@tolgasatir ilk başlarda zor ama uçuk ev fiyatlarını izletme 😊 200 - 300 k aralığı olabilir. 1 2 yıl içinde alınabilir birazcık peşinatla 😊 birde ayakakabı teknoloji kıyafet videolarıda iyi 😂😂

Aynen en fazla 350k gösterdim houston sugarland vs taraflarında, burda bi ev var onu satarız rahat alırız, istediğin arabayı alırım giyim kuşam bedava diye alttan alttan bilinç altına yerleştiriyorum,

@tolgasatir eşini foruma davet et biz ikna ederiz 👍

• Yasaklı

@Rhonster

5 kuruş para vermeden odanın birine el koyarım. Kabul ediyorsan gelirim 😃 😃 😃

• @Ping-PONG sen gelme kanka burda bol bol timsah var hele 10 çeşit köpek balığı var sen git Seattle da yaşa senin için en güvenli yer orası Seattle'cılara da bu video armağanım olsun 😃

• GC.png

• @Rhonster seattle can'dır 🙂

• Yasaklı

DJDw4MEUQAAU4TJ.jpeg

• @hsnnzknn kimilerine göre 😃 ama ben şahsen şehrin ortasında her yere dağılmış evsizleri ve uyuştucuru alıp bayılmışlardan tedirgin olurdum sizin yerinizde olsam timsahtan daha tehlikeliler en azından timsahın kuyruğuna filan basmaz uzak durursan birşey yapmıyor bunlar gayet saldırgan üstüne birde şehir zaten pahalı bir şehir iyi kazandıran bir mesleğin ve önceden sağlam bir birikimin varsa tercih edilebilir.

• @hsnnzknn düşünsene yaşamak istediğin şehrin merkezi çöplük olmuş attığım video size yardımcı olur nasıl bir durumda olduğunu seattle ın

• Yasaklı

@Rhonster Bu timsahları öldürüp derilerini satamıyor muyuz? Böyle bir iş kolu yok mu 😃

• Tüm evi eşyaları gözden geçirerek geziyorum. Çıkarsa neleri satarım? evi ne zaman kiraya veririm? Acaba bi süre yazlığa mı taşınsak? Kafayı yiyorum sanırım sizleri okudukça bana bi gaz geliyor 🙂 Ben bir şey merak ediyorum. Greencard talihlisi olduktan sonra tahmini ne kadar süre içinde gitmiş olmak gerekiyor? Yani 2023 te mi giriş yapmaya başlanıyor?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |