DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster izledimm şimdi kolyeli konuşmayı tamamdır bunada abone oldumm. 🙏🏼🙏🏼😂 kulağımız alışsın bari
-
@ahsenaydgdu yayının 2 si günlük karşılıklı dialog konuşması 1 i de gün içinde kullanılan kalıplar :D arada grammer dersleri de var kanalda en aktif ingilizce kanalı diyebilirim.
-
@nevzatyildizz kanadaya hemşirelik okumaya giden arkadaşım aşırımemnun, 40 dolar saatlik ücretim hayatım çok güzel çok mutluyum kendimi çok iyi hissediyorum maddi açıdan ossyal açıdan mükemmel diyor, iyiki iyiki iyiki gelmişim diyor. O öyle dedikçe ben hay kafama hay kafama hay kafama diyorum onun adına sevinip küçük çaplı depresyonuma giriyorum. 😂
-
@nevzatyildizz bey ozaman 8 mayısın durumuna göre, avusturalya canada falan kim ne biliyosa paslaşalım 👍🏻
-
@Rhonster belli kanalın iyi olduğu 5M abone var 👍🏻
-
@ahsenaydgdu Tabiki paylaşalım insanın b c planlarının olması her zaman iyidir. Umarım 8 Mayıstan sonra gerek kalmaz ama :)
-
@Zelene @ahsenaydgdu @Hyller @hayallerabd @bidünya annemi foruma çağırdım gel dedim yok dedi ne işim var dedim arkadaşların aa öyle mi dedi sonra yine yok dedi :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene @ahsenaydgdu @Hyller @hayallerabd @bidünya annemi foruma çağırdım gel dedim yok dedi ne işim var dedim arkadaşların aa öyle mi dedi sonra yine yok dedi :D
Aaa keşke gelse hep birlikte ne makara yapardık ama seni çekiştirirdik özelden🤣
-
@bidünya :D ben takip edemem ben yazana kadar ohhoo diyor bizimki :D
-
@Rhonster o konuda haklı ama okusa yeter valla iyi vakit geçirir 😀
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Tanışması lazım bizimle madem tampaya gideceksiniz bizde yazlığa gelen akraba gibi çökecegiz her sene 😄
-
@Ping-PONG 3-5 günlük seyahat anlaşılabilir ama 1 ay hiçbir şeyi yıkamadan hep farklı şey giymek biraz şov sanki :D
-
@Zelene dedim de forumu nasıl kullanacağını bilmiyor ondan yanaşmadı ben anlatırım dedim de pas geçiyor şimdilik :D
-
@Rhonster bu iş iyice örgütleşmeye doğru gidiyor :D kendimizden sonra başkalarını da işin içine sokmaya çalışıyoruz :face_with_tears_of_joy:
-
@hayallerabd geliyor annem birazdan foruma :D ben bir annemi kattım işin içine başka kimse yok diğerleri aman uzak dursun yemek masasından kalktım şimdi onlar yüzünden :D
-
1-2 saat uyuyayım dedim, olmadı. Ne anlatıyorsun @Rhonster yine sen. Bi susmadın gitti.

-
@ahsenaydgdu Elsa speak diye bir uygulama var . Speaking ve kelime bilgisi için hoş olabilir. Telaffuzlar için
-
ilk başvurum... beklemedeyiz... günler kaldı açıklanmasına... umutlar tavan
-
@Ping-PONG senin bugün ödev teslimin yok muydu?
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG senin bugün ödev teslimin yok muydu?
Var var. Çizimlerine başlayacağım şimdi yazı bitti.
Atarım buraya bitince :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum