DV2022 Bekleme Odası
-
@YapayalnızGotoU-S imzanızda 2021 talihlisi olduğunuz yazıyor, durumunuz nedir? Sizin için gelişme yok sanırım Ankara konsolosluğunda dv vizesi verilmiyor diye biliyorum. Siz gitseniz 2022 kazanacaklara da yol açılır yeter ki dv vizeleri verilmeye başlasın
-

-
iki gözümün çiçeği nyc

-

Bu yolda riders on the storm eşliğinde gitmek isteyenler like :)
-
O değilde filmlerde bu yolda sakince giden çiftin arkasından gelip manyağın biri çarpıyor sonra macera başlıyor :D Var mı o filmlere denk gelen benim gibi :D
-

:D
-
Merhaba arkadaşlar bu sene ikinci senem umarım gönülden isteyen herkese çıkar.Zor bir süreç herkese kolaylıklar diliyorum.
-

Tampa isteyenler burda mı? :D
-
@Chandler ne demek istiyorsun tüm forum Tampa'cı :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler ne demek istiyorsun tüm forum Tampa'cı :D
hacı timsahı görüyosun :D ben bir şey demiyorum :D
-
@Chandler o timsaha olacak budur :D
https://www.youtube.com/watch?v=HKFLFuWlhTw -
https://www.youtube.com/watch?v=HKFLFuWlhTw6x scope mu takmışlar crossbowa :D
-
@Chandler ona göre herkes ayağını denk alsın :D
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gokhanbagatur herkesi kendimiz gibi zannetmek bu da müthiş saf bir özellik. Bu da pek kimsede bulunmaz o konuda şanslıyız sanırım😏
Al benden de o kadar. Amerika ya gitme sebeblerimden biri de bu. Orada bu tip yani senin başarısızlıklarından beslenen insanlar yok denecek kadar az. Buranın tam tersi. Eşim bişey yapıyor sosyal medyada ya babasına söylüyorlar ya da altına kötü yorum yazıyor akrabaları. Bu bile başlı başına gitme sebebim.
Abi erkek olarak biz bile böyle saçma sapan muhabbetlere maruz kalıyoruzki. Ben biraz rahat bir adamım bu konu da kim ne demiş hiç umursamam. Kuzenlerimin içinde kendini geliştirmiş ve gayet karakterli olanlar var şükür ama genel olarak akrabalar 🤣🤣🤣🤣
İlk fırsatta (covid bittiğinde) güneydeki Dr. Tony gibi partiler düzenleyenlerin birinin partisine katılıp, boy boy fotoğraflar paylaşıcam instagramda. Gitti sapıttı desinler. 🤣🤣🤣
-

Peki neden Miami değil? :D @Rhonster
-
@Chandler çekici değil anca tatil için
-
https://www.youtube.com/watch?v=HKFLFuWlhTwAbi eğer çıkarsa Allah için beni bi ava götür 😄😄
-
@Joey merak etme sen Dernek Başkanı olarak o organizasyon bende
-
-------------.
-
MErhabalar 2021 ekim ayında green card başvurusu yaptığımda DV2022 mi yoksa DV2023 e mi başvurmuş oluyorum ve bu 2022 veya 2023 ne demek oluyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum