DV2022 Bekleme Odası
-
Biden’ın asılsız Ermeni iddialarını kabul edeceği söyleniyor. Bir çok haber sitesi bunun için hazırlık yaptığı yönünde başkanın. Türkiye-Amerika ilişkilerinin daha da zarar göreceği kesin.
-
Günaydın forum ailesi uzun bir aradan sonra tekrar giriş yapmayı başardım,
Green Card Kazanıp tek Gidecek olan varsa haberleşmek isterim ilk etaptaki kira ve faturaların düşük gelmesi hepimizin yararına olur.
Şuan düşündüğüm yerler :
Houston
Şikago
Los Angeles
Oregon
Boston -
@Barcel inşallah çıkarsa, tek gideceğim. 8-9 Mayıs geldiği zaman çıkanlar buraları dolduracaktır zaten. İllaki aralarında tek gidecek olanlar çıkacaktır. İnşallah bende hayırlısı ile talihli olursam tek gideceğim. Sonrasında telegram grupları kuruluyor ve talihliler daha geniş konuşabiliyor bilgi alış verişinde bulunuyor ve yardımlaşıyorlar. Olur da çıkarsa tek gidecekler beni yazın.
-
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. Yılı Kutlu Olsun!

-
Herkese Merhaba 2021 ekim ayında olacak çekilişe katılanlar DV2023 için mi başvuracak yoksa DV2022 için mi ?
-
@denizci10 iş güç bankada birikimle bitiyorsa iş hiç korkmayalım o halde abi ya sizde başka seyehatler varmı avrupa vs
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 iş güç bankada birikimle bitiyorsa iş hiç korkmayalım o halde abi ya sizde başka seyehatler varmı avrupa vs
Aynen o d var bende. 1 ay italyada 1 ay ispanyada yaşadım. 10 gün eşimle Avrupa turu yaptık. Pasaport dolu yani. Bu da konsoloslukların baktığı bir husus.
-
@denizci10 ee müthiş abi sen bunca zamandır covidden önce amerikayı neden denemedin en azından turistin olurdu elinde kafana göre şimdi bile gider gelirdin.
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Aynen o d var bende. 1 ay italyada 1 ay ispanyada yaşadım. 10 gün eşimle Avrupa turu yaptık. Pasaport dolu yani. Bu da konsoloslukların baktığı bir husus.
ben yeni üniversite mezunuyum, kasım ayında vize randevum var ve henüz hiç yurtdışına çıkmışlığım yok :D bakalım ne olacak...
-

-
@YapayalnızGotoU-S imzanızda 2021 talihlisi olduğunuz yazıyor, durumunuz nedir? Sizin için gelişme yok sanırım Ankara konsolosluğunda dv vizesi verilmiyor diye biliyorum. Siz gitseniz 2022 kazanacaklara da yol açılır yeter ki dv vizeleri verilmeye başlasın
-

-
iki gözümün çiçeği nyc

-

Bu yolda riders on the storm eşliğinde gitmek isteyenler like :)
-
O değilde filmlerde bu yolda sakince giden çiftin arkasından gelip manyağın biri çarpıyor sonra macera başlıyor :D Var mı o filmlere denk gelen benim gibi :D
-

:D
-
Merhaba arkadaşlar bu sene ikinci senem umarım gönülden isteyen herkese çıkar.Zor bir süreç herkese kolaylıklar diliyorum.
-

Tampa isteyenler burda mı? :D
-
@Chandler ne demek istiyorsun tüm forum Tampa'cı :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler ne demek istiyorsun tüm forum Tampa'cı :D
hacı timsahı görüyosun :D ben bir şey demiyorum :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum