DV2021 Bekleme Odası
-
@gizemb grup sadece kazananlar için ancak. DV2022 çekilişi sonrası umarım kazanamış olursunuz, sizi de dahil ederiz gruba :)
-
@gucarslan hmm konuyu bilmiyordum peki peki :) inşallah bakalım
-
@crazycells +1
Ben burada sorulan sorulara cevap vermiyorum, Siz ve gücarslan gibi üyeler varken risk alıp yardımcı olmaya korkuyorum. Benim yüzümden insanları yanlış yönlenebilir diye. Başka platformlarda bana green card hakkında soru soran olunca direk bu siteye yönlendiriyorum doğru bilgiye ulaşabilsinler diye.Her şey için tekrar teşekkürler, iyi ki bu siteyi kurmuşsunuz. Para versek böyle hizmet alamayız. :D
-
Herkese merhaba,
Forumda yeniyim, beni de telegram grubunuza ekleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim. -
Merhabalar,
Beni de telegram grubunuza ekleyebilir misiniz ? -
@Cem-Tuna-Yavuz özel mesaja bilgi verdim size.
-
Haziran ayına Eu all current oldu
-
Bu ileti silindi! -
-
Bu ileti silindi! -
Geçen senelerde de bu şekilde toplu current olanlar vardı ama hepsi gidemedi diye biliyorum
-
@asilelif evet ankara konsolosluğunun açılması gerek önce.
-
Çok mu gerçekçiyim yoksa çok mu karamsarım bilmiyorum ama bu current olmanın bize pek bir faydası olacağını düşünmüyorum
-
@asilelif faydası illaki olacak olmasaydı açık konuşmak gerekirse imkansız gibi birşeydi durumunuz şimdi bir umudunuz var.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@asilelif faydası illaki olacak olmasaydı açık konuşmak gerekirse imkansız gibi birşeydi durumunuz şimdi bir umudunuz var.
İnşallah
-
@crazycells bu konuda birkaç öngörü de sizden bekliyorum current olayı ile ilgili
-
@Rhonster bende sana artı vericeme eksi vermişim neyse farkettim de düzelttim 😀
-
Büyük caseler için current olmak şans
-
@asilelif söylemesen farketmem önemi de yok :D önemli olsa ohhooo :D
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@crazycells bu konuda birkaç öngörü de sizden bekliyorum current olayı ile ilgili
Konsolosluklar arasi hiz farkindan kaynakli gecikmeleri duzenleyebilmek icin boyle bir karar almis olabilirler. Ama Ankara ABD Konsoloslugu DV dosyasi kabul etmedigi surece cok isimize yaramayacak maalesef.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum