DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG kanka dünyanın en uzun aralıksız yürüyüş yolu Tampa'da ama köpek balıkları var yapacak birşey yok
-
Yine Delaware plajlarindan Rehoboth Beach boardwalk:
https://www.visitdebeaches.com/rehoboth-beach/boardwalk-attractions/
-
@Ping-PONG verdiğin bilgiler için teşekkürler green card talihlisi olmadığim için çok irdelemedim konuyu şimdiye kadar çıkarsa araştıririm etraflıca
-
Eğer MacDill Air Force Base de (Tampa) görev yapabilirsem. Bir doberman yavrusu alırım kendime, o beni korur. Beraber koşarız 🤣
-
@Ping-PONG ula senin küçük kuçu kuçun napabilecek köpük balığına
-
-
@denizci10 7 nisan da bunun aynısını yine paylaşmışlardı.
-
Bu ileti silindi! -
Bir sorum olacak. Amerika'da şehirlerin sıkıntılı bölgelerinin nereler olduğunu öğrenebileceğimiz bir site var mı? Mesela Orlando için hangi semtten ev kiralanır nerelerden kiralamak sıkıntılı olur.
-
@loups, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bir sorum olacak. Amerika'da şehirlerin sıkıntılı bölgelerinin nereler olduğunu öğrenebileceğimiz bir site var mı? Mesela Orlando için hangi semtten ev kiralanır nerelerden kiralamak sıkıntılı olur.
Orlando mu hemen arkadaşın aklını çelip Tampa'ya gönder 😂😂 @Rhonster
-
@nevzatyildizz hayır orlando da arkadaşı var zaten @Ping-PONG :D
-
@nevzatyildizz gözümden kaçmadı sanma sen gelmiyon mu Tampa ya
-
@nevzatyildizz yok ben 1 senedir kafaya koydum Orlando olacak 😁
-
@Rhonster aklımı çeliyorsun 😂
-
@loups ben de öyle sanıyordum da işte 😂😂
-
@nevzatyildizz birileri kanına mı girmeye çalışıyor :D
-
@loups pampa neden orlando :)
-
@Rhonster forumda var bir muhtar adayı oy toplamaya çalışıyor 😂
-
@Emtee iklimi eyalet vergisinin olmaması turizm sektörünün canlı oluşu vs vs
-
@loups, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Gitmek istediğiniz yerin posta kodunu yazarak crime rate diye aratın ilk linkte bulacaksınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum