DV2022 Bekleme Odası
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@EmreGdk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells daha iyi bilir ?
Bu, Biden'in baskanligi surecinde yapmayi planladigi bir degisiklik. Fakat Kongre'de bu konuda henuz hicbir atilmadi:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4030/biden-in-göçmenlik-reformu-yasa-tasarısı-20-ocak-2021
anladım ama düşünülen bir şey olur diyelim inş :D
-
Bana çıkmayacak ya kesin, öyle hissedip bu şekilde kendimi hazırlıyorum :)
Çık-Ma-Ya-Cak ! -
şafak 21 Diyarbakıra selam olsun
-
Arkadaşlar bu sene şansımız %5 cviarında mı ?
-
Her şey çok güzel olacak 🗽 az kaldı.. ELHAMDÜLİLLAH 🙏🏻
-
@Laforum yuzde 5 derken tam nalamadım dostum
-
@Laforum değil.
-
Herkese merhaba, olası greencard çıkması durumunda ds-260 doldurmak için birlikte çalışabileceğimiz bir firma ya da isim önerisi olan var mı?
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
aba aldık sonra dönüşte de geze geze NY'a döndük şeklinde yapsak bu işin plakasıdır(NY plakalı olsun istiyorum da biraz :D) vergisidir vs bize ekstradan nasıl ödemeler çıkabilir
Selamlar... Umarim dilediginiz sekilde gerceklesir :)
Teknik olarak durum ise su sekilde. Siz New York'a yerleseceginiz icin vergi odemezsiniz. Yani ek bir masraf olmaz. New York'a gittiginizde orada islemleri yaptirirsiniz. Bu arada tum satis islemleri yapilir ve size bir gecici plaka verilir galeri tarafından. . Bununla yolculugunuzu yapabiliyorsunuz.
Guzel bir trip olur elbette ama mantikli bir arac ile yapmak lazim bunu :) Geldiğiniz gibi kabus yasamamak lazım. Vaktiniz varsa Neredeyse Amerika'nin dogu yakasini bitirme sansiniz olur... Çoğu kişinin alacağı bir karar değil elbette...
Selamlar...
-
@bitkicel kartı alma ihtimalimiz
-
Ülke olarak durumdan çıkarım yapmayı çok güzel mizah haline dönüştürmeyi seviyoruz 😂
Tamamıyla alıntı bir diyalog..
Sosyal bir platformda arkadaş sormuş “kamu çalışanıyım greencard çekilişinde bana avantaj sağlar mı bu durum ?
Cvp; - “ülkeye bak guatemala’ya dönmüş herkes kaçmaya çalışıyor” diyor..
Biri alışmış rüşvet, torpil ne bulursa istiyor.. Biride haklı olarak ironisini yapıyor canım ülkem 😂😂😂😂
Herkes haklı.. RESPECT 🗽 -
Atarsa Denizli 🙏🏼 Memleketimden herkese selamlar🙋🏼♀️ Bu arada laf aramızda bize de GC çıkacak😎 nerden mi biliyorum? Rüyalarımda son bir aydır aktarmasız uçuyoruz da biraz 😄
-
şafak 20 denizliye selam olsun
-
@panaroyak Hobaaa
Ben de yorum yapıyorum espri olsun diye. Aktarmasız olduğunu bile görmüş 🤣
Umarım, rüyalarınız gerçek olur.
-
Senelerdir başvuruyorum. Bu ara bir sürü şanssızlık ve felaket başıma geliyor zaten.
Velev ki çıktı, sonucu olumlu görsem bile vize basılıp ABD'ye adım atmadan sevinemeyeceğim malum Corona süreçleri...
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese merhaba, olası greencard çıkması durumunda ds-260 doldurmak için birlikte çalışabileceğimiz bir firma ya da isim önerisi olan var mı?
Sonuçların açıklanmasına yakın sayın @crazycells tarafından dv2022 aşamaları başlığı oluşturulup ds260 formu ve sonrası için gerekli bütün bilgiler paylaşılacaktır. Bu kadar bilgi zenginliği varken firmalara para vermenize gerek yok diye düşünüyorum. Aşağıdaki linke göz atmanızı tavsiye ederim.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari?page=1 -
@hascerob 8mayısta hem boş ds260 hem de açıklamasını koyucam ondan bekleyin boş ds260 kendinize göre taslak yapıp online açılınca kopya yapıştır yaparsın
-
@semavi yaklaşık 1 hafta önce yazmıştım forumada 2020-2021 kazananlarının durumunu gorunce iyiki bana çıkmamış demiştim, şuanki durum beni bile bu kadar üzüyoken talihsiz talihlileri düşünemiyorum bile umarım düzelir hakları yanmadan gidebilirler
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak Hobaaa
Ben de yorum yapıyorum espri olsun diye. Aktarmasız olduğunu bile görmüş 🤣
Umarım, rüyalarınız gerçek olur
@panaroyak Bende geçen sene rüyamda gördüm, öyle oldu böyle çıkacak hissediyorum dedim, dedim, dedim, çıkmadı.
Bu yıl umarım size çıkar hevesiniz ümitsizliğe dönüşmesin. Olasılıklar üzerine umut bağlıyor olmak aslında ne kadar acı bir gerçek. Çıkarsa ne ısmarlayacaksın bize hadi totem yapalım 👍 Florida da bir mangal partisi iyi olur bence. -
Son 3 hafta :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum