DV2022 Bekleme Odası
-
@semavi belki talih yüzümüze gülerde kadir abi bize göre araban varmı diye sorarız :)
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@EmreGdk Evet tasarıda var 80.000 diye ama arkadaş şey demiş, Biden 65.000'e çıkardı deyince bir sorayım dedim.
bende daha fazla diye hatırlıyorum sanki ama bilemedim şimdi
-
@EmreGdk aşağıdaki kişiler gibi danışmanlar hiçbir zaman garanti olmadan sanki garanti gibi konuşup senin gibi insanlar da inanıyorlar. 145k diyen bile var. https://www.youtube.com/watch?v=l730gdUvmMk
-
@ayvalik10 gc alim sayisi artacagani söylediler diye hatirliyorum ben, forumda da muhabbeti gecmisti ama bir dahaki gc basvurusu icin gecerli denmisti
-
@crazycells daha iyi bilir ?
-
-
@ugurksknbck, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@semavi belki talih yüzümüze gülerde kadir abi bize göre araban varmı diye sorarız :)
Insallah isteginize kavusursunuz.
Eskiden kazanmak zordu...
simdi kazanip gelmek zor hale geldi...
Umarim surcler normal haline doner ve kazananlar standart sureclerin sonunda buraya ayak basar...
-
Herkese iyi ramazanlar dilerim. Heyecan varmı :)
-
2022 ye başvurumu yaptım ama foruma kayıt bugüne kısmetmiş herkesin şansı bol olsun son 3 hafta
-
@SparoX Hoşgeldiniz.
-
@bilal46, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Biden 2022 için green card kontenjanını 65.000 e çıkarmış haberiniz oldu arkadaşlar ?
Biden'in boyle bir gucu yok maalesef :) Bunun icin gocmenlik yasalarinin degismesi gerekiyor, su basliktan takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4030/biden-in-göçmenlik-reformu-yasa-tasarısı-20-ocak-2021
-
@SparoX, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
2022 ye başvurumu yaptım ama foruma kayıt bugüne kısmetmiş herkesin şansı bol olsun son 3 hafta
@SparoX hoşgeldiniz. Neyse erkencisiniz çıkınca gelen çok olacak 😁
-
@EmreGdk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells daha iyi bilir ?
Bu, Biden'in baskanligi surecinde yapmayi planladigi bir degisiklik. Fakat Kongre'de bu konuda henuz hicbir atilmadi:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4030/biden-in-göçmenlik-reformu-yasa-tasarısı-20-ocak-2021
-
@semavi abi bir şey merak ediyorum, şimdiden sormam abes gelebilir ancak merak ettim :D
Şimdi biz ilk giriş New York olarak planlıyoruz, oldu da çıktı NY girişimizi yaptık, sonra sana uğradık araba aldık sonra dönüşte de geze geze NY'a döndük şeklinde yapsak bu işin plakasıdır(NY plakalı olsun istiyorum da biraz :D) vergisidir vs bize ekstradan nasıl ödemeler çıkabilir?
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@semavi abi bir şey merak ediyorum, şimdiden sormam abes gelebilir ancak merak ettim :D
Şimdi biz ilk giriş New York olarak planlıyoruz, oldu da çıktı NY girişimizi yaptık, sonra sana uğradık araba aldık sonra dönüşte de geze geze NY'a döndük şeklinde yapsak bu işin plakasıdır(NY plakalı olsun istiyorum da biraz :D) vergisidir vs bize ekstradan nasıl ödemeler çıkabilir?
@TughanTug bu da bir hayal eminim @semavi abinin söyleyecekleri vardır. Hep hayallerimizi destekleyenlerden 🙏
-
@Hyller İnşallah hepimiz için hayalleri gerçeğe dönüştürme fırsatımız olur :folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller İnşallah hepimiz için hayalleri gerçeğe dönüştürme fırsatımız olur :folded_hands_medium-light_skin_tone:
@TughanTug olacak inşallah bu hayal şahsen benim bugünlerimi kolaylaştırıyor. Bazen hiç gerçek olmayacakmış gibi geliyor bazen de bir o kadar yakın 🙈
-

-

-

Bu benim çok hoşuma gitti. Umarım beğenirsiniz. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum