@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@Ekto-Oktan helal be hanımefendiye.
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bekleme Odası kendine geliyor. Kavgalar, fikir ayrılıkları ama en güzeli sonunda saygı ve hayallere devam.
Bir de çok umutlanmayın yazsa birisi tam olcakHayatınızı buna bağlamayın filan
Aslında haklısınız bu kadar büyük beklentilere girmemek lazım.
Umut fakirin ekmeğidir. Açsanız bir çorba koyalım.Umur olmasa olmaz @Ping-PONG. Beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır diyor ve bekliyoruz
️
Eğer talihli olursanız hangi şehirde olduğunuz önemi yok. Sizi aileniz ile birlikte alıp havaalanına seve seve bırakırım. Umarım hayallerinize kavuşursunuz.
@Ping-PONG hep öyle hayaller kurduk da forumdaki çıkan kişi sayısı bizi üzüyor 
Hep bana çıktı öylesine başvurmuştum napcam diyenler geliveriyor biz daha şoku atlatamadan 
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller Gerçekten işte özlediğimiz bekleme odası
@nevzatyildizz nazar değdirmeyelim. 3 günlük dünya
böyle devam
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller dobarlanmışsın abla iyi gördüm seni
@Rhonster sen dede mi oldun oğlum kediler nasıl... Ay ne tatlıdırlar şimdi.
Kaldığımız yerden devam yıkılmadık ayaktayık 
Bekleme Odası kendine geliyor. Kavgalar, fikir ayrılıkları ama en güzeli sonunda saygı ve hayallere devam.
Bir de çok umutlanmayın yazsa birisi tam olcakHayatınızı buna bağlamayın filan
Aslında haklısınız bu kadar büyük beklentilere girmemek lazım.
Umut fakirin ekmeğidir. Açsanız bir çorba koyalım.Umur olmasa olmaz @Ping-PONG. Beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır diyor ve bekliyoruz
️
Eğer talihli olursanız hangi şehirde olduğunuz önemi yok. Sizi aileniz ile birlikte alıp havaalanına seve seve bırakırım. Umarım hayallerinize kavuşursunuz.
@Ping-PONG hep öyle hayaller kurduk da forumdaki çıkan kişi sayısı bizi üzüyor
Hep bana çıktı öylesine başvurmuştum napcam diyenler geliveriyor biz daha şoku atlatamadan
Abla benim tipim biraz atık suratta da bir karış sakal. Görüntüye aykırı duruyor. Yoksa; evrene olumlu enerjiler gönderelim diyeceğim ama bu tiple böyle cümleler kurunca biraz tuhaf oluyor. 
Aslında çok güzel sözler söylerim böyle kalbinizi fethedecek ama deniz manzarası semaver bide kokan ceket lazım. Şimdi bulamam onları, ben ayarlayınca döktürür gelir buraya paylaşırım. 
@Hyller off hem de nasıl her gün kazandığımda neler yapmam gerektiğini kafamda düzenliyorum

@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller off hem de nasıl her gün kazandığımda neler yapmam gerektiğini kafamda düzenliyorum
@bidünya Bu ara YouTube da "Amerika Depo Savaşları" diye bir kanal var bir çocuk depoları alıyor ve açıyor içinden ne çıkarsa bahtına
Ben rüyamda depo filan açıyorum bu aralar son 1 ay kalınca böyle oluyor anladım ben yapacak birşey yok 
@bidünya Bu ara YouTube da "Amerika Depo Savaşları" diye bir kanal var bir çocuk depoları alıyor ve açıyor içinden ne çıkarsa bahtına
Ben rüyamda depo filan açıyorum bu aralar son 1 ay kalınca böyle oluyor anladım ben yapacak birşey yok
Puhahaha
iyice delirdik bizi bu hallere düşürenler utansın ne diyim
@Hyller onları devamlı izliyorum uzun videolar iyi oluyor forumda takılırken arkadan sesini duymak bazen iyi depolara denk geliyor bence şanslı biri 
@Hyller Abii çok iyi yaa
Aslında çok güzel bir iş ama gerçekten eşyalardan anlamak ve piyasayı iyi bilmek gerekiyor. Bazen benim çok beğendiğim iyi para eder diye aklımdan geçirdiğim şeyin beş para etmediğini, hiç beğenmediğim, beş para etmez dediğim bir şeyin ise değerli olduğunu görünce çok şaşırıyorum 
Puhahaha
iyice delirdik bizi bu hallere düşürenler utansın ne diyim
@bidünya Bir gün biz de Bekleme odasından terfi edeceğiz ben inanıyorum 
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller onları devamlı izliyorum uzun videolar iyi oluyor forumda takılırken arkadan sesini duymak bazen iyi depolara denk geliyor bence şanslı biri
@ahsenaydgdu tabi ne çıkacak diye beklerken kapatamıyor da insan
var bi hayalimiz
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller Abii çok iyi yaa
Aslında çok güzel bir iş ama gerçekten eşyalardan anlamak ve piyasayı iyi bilmek gerekiyor. Bazen benim çok beğendiğim iyi para eder diye aklımdan geçirdiğim şeyin beş para etmediğini, hiç beğenmediğim, beş para etmez dediğim bir şeyin ise değerli olduğunu görünce çok şaşırıyorum
@nevzatyildizz evet artık usta olmuş çantanın içini tahmin ediyor
geçen bir bozuk paralar buldu 200 doları geçti çil çil
Biden 2022 için green card kontenjanını 65.000 e çıkarmış haberiniz oldu arkadaşlar ?
@Hyller benim de inancım tam ama çok beklemek istemiyorum
@bidünya vakit daraldı, şafak sıkıştırıyo çok fena..
geçen seneki gibi hüsrana uğramak istemiyorum
nolur nolur nolur olmasın
olumsuz olursa zaten bi süre yine girmem heralde buraya ya ben kazanmışım napcam şimdi diyenleri görünce moraller iyice düşüyor
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya vakit daraldı, şafak sıkıştırıyo çok fena..
geçen seneki gibi hüsrana uğramak istemiyorumnolur nolur nolur olmasın
olumsuz olursa zaten bi süre yine girmem heralde buraya ya ben kazanmışım napcam şimdi diyenleri görünce moraller iyice düşüyor
Bu yıl ben de öyleyim
geçen yıl olursa olur olmazsa yola devam kafasındaydım çok takmadım ama artık dayanamıyorum tahammül limitlerim doldu galiba
bu yıl olmazsa çok üzülürüm
Neyse olumsuz konuşmiyim şimdi, kızlar bile her “gc çıktığında”diye başladığım cümlemi, anne gc bize çıktı zaten bilmiyormusun diye düzeltiyorlar
şu kadar pozitif olsam yetecek aslında
@bidünya ayy minnoşlar umarımm çıkar çok mutlu olsunlar
benimde kızım 1.5 yaşında daha konuşmuyor mu diyolar o direk ingilizce öğrenicekmiş ondan konuşmuyo diyorum

@ahsenaydgdu şanslı kuzucuk🥰iki ana dille hayata bir sıfır önden başlayacak inşallah
@bidünya inşallahh
Gerçekten çocuğum türkiyede büyüsün istemiyorum nankörlük gibi değil ben çocukken güzeldi herşey ama şuan ne biliyim içim baya huzursuz gitsek sanki daha iyi olacakmış gibi, olmayadabilir bunu bilemiyorum yaşayıp görücez 🥰 hayırlısı olsun sizin içinde umarım 8 mayısta şanslıların tarafında oluruz telegrama girmek için bilgi isteriz