Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976
  • Yasaklı

@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Devran-Devran, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Turkiye disinda Work and Travel vizesi almak mumkun mu? Su anda Ukrayna'dayim.

Evet, eger Ukrayna'daysaniz ve konsolosluk vize veriyorsa oradan almayi deneyebilirsiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/post/188089

28 yaş wat için kesin bir sınır mıdır?

• @katafalk 26 diye biliyorum ben belgelerde yazan ama 28 29 da alan duymuştum yanlış hatırlamıyorsam.

• @Archie, içinde söyledi: Vize alabilme şartları

WAT programında uygulanan yaş sınırı 28. Ancak resmi kaynaklarda kaç yaş olması gerektiğini bulamadım. Belki de yaş sınırı yoktur. Wikipedia'da 18-30 yaş demişler. state.gov'da ise yaş belirtmemişler.
    https://j1visa.state.gov/programs/summer-work-travel

Böyle birşey konuşmuştuk tekrar burada da paylaşayım dedim.

Geçmiş olsun arkadaşlar.

• Umarım herkesin dilediği gibi olur, çıksın istiyorum çıkar diye de korkuyorum, karışık duygular içindeyim arkadaşlar...

• Tabi ki teyide muhtaç ama böyle haberler var 2020 ve 2021 talihlileri zora girdi 2021 WAT iptal 2022 talihlileri muamma!

IMG_20210410_112847.jpg

• @katafalk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

TAMPA

https://ak.picdn.net/shutterstock/videos/8543440/thumb/1.jpg

Tampa, Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir şehir.

Şehir, Florida'nın batısında Meksika Körfezi kıyısında bulunur ve bulunduğu bölgeye Tampa Bay bölgesi de denilir.

2007 nüfus tahminlerine göre şehrin nüfusu 382.060 olarak kaydedilmiştir. Şehir, Yahoo'nun yaptığı bir araştırmaya göre ABD'nin en temiz sekizinci şehri olarak seçilmiştir. Bununla birlikte Tampa, Florida'nın en büyük şehirlerinden biri olma özelliğini de taşır.

TAMPA DÜNYANIN EN UZUN KESİNTİSİZ KALDIRIMINA EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTADIR.
    Tampa şehir merkezindeki Bayshore Blvd. 4.5 mil uzunlukta ve “the world’s longest continuous sidewalk.” başlığını kazanmıştır. Bu muhteşem yol, bisikletçiler, koşucular ve yürüyüşçüler için mükemmel bir yer.

http://www.observernews.net/wp-content/uploads/2016/07/L1281954-Edit-Edit-citywalk.jpg

TAMPA'NIN SICAKLIĞI ASLA 99 DERECEYİ GEÇEMEDİ.
    Bölgenin yaygın olarak kabul gören sıcağı ve neme ve görünüşte bitmek tükenmek bilmeyen bunaltıcı sıcağa rağmen, sıcaklık aslında hiçbir zaman 100 dereceye ulaşmadı! Rekor aslında 99 derece, ancak bu, acımasız yaz sezonunda neredeyse sabit bir şekilde sıcaklık endeksi ile 100'ün üzerinde hissettirdiği anlamına gelmiyor. Öte yandan, yakındaki St. Pete Beach'teki rekor yüksek, 1997'de 102 dereceye ulaştı.

https://assets3.thrillist.com/v1/image/2838963/381x254/scale;jpeg_quality=65.jpg

(İlk defa yaptım umarım olmuştur, resimler gözükecek mi emin değilim hahaha)

@Rhonster için TAMPA.

Fahrenheit derecetmiş, ben de Celsius sanmıştım. Şok tabi 🤯

dostum imzana baktım hayattan soğudum yeminlen. 2013 ve 2017 yi pas geçmissin.

• ⭐⭐⭐

Aslında totem yapmıştım. Açıklanana kadar birşey yazmayacaktım kendimce ama olmadı dayanamadım. Az kaldı çok şükür 😁

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugurfbtr @Ping-PONG 2021 ekime kadar daha 6 ay var ondan şimdiden bir şey söylenmez çünkü yaz sonunda amerikada çok ciddi bir değişiklik olacak çünkü bizim gibi havaya sıkmıyorlar adamlar çatır çatır aşıları herkese vuruyorlar. Kaldı ki sadece covid olarak düşünme ukrayna - rusya atışmalarında arada kalan Türkiye rolüne göre kararları değişecektir. Montrö Boğazlar Sözleşmesine göre normal şartlarda bu savaş gemisi GEÇEMEZ. Ancak nasıl bir karar çıkacak işte bunun gibi olaylar yüzünden tavır alıyorlar. @semavi kendisine bir daha siyaset yapmıcam demeseydi bunu yorumlardı

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ankara-abdnin-bolgeye-iki-savas-gemisi-gonderecegini-bildirdigini-duyurdu-1827012

• @Hyller

Telaş 1 iken 2 oldu.
    Geçen güne kadar bize de çıkar mı diye telaşlanırken, şimdi bir de 2021 in başına gelen kazanırsak bizim başımıza da gelir mi diye telaşlanıyoruz.

• forumda takılanlara çıkmıyormuş totem yapıp sadece okuyanlara hiç çıkmıyormuş kesin bilgi yayalım :)

• Gunaydin,
    Avukat Remzi bey in videosunda izledim yanlis anlamadiysam 2021 lotory talihlilerinin gorusmelerine haziran ayinda baslanacakmis.

• Peki acaba 2021'i pas geçip 2022'ye odaklanırlar mı acaba?

• @cthax,
    Biraz bencilce bir soru olmuş kanımca. Hem cevabı olmayan hem de gördüklerinde 2021 talihlisi arkadaşları üzecek cinsten.
    Bence ya tamamen kendi muhabbetlerimize odaklanalım ya da 2021 ile ilgili durumlardan bahsederken biraz daha nazik düşünelim. Kaldı ki biz afaki durum üzerinden telaşlanırken kendileri denizi geçmiş derede boğuluyor.

Umarım hem 2022 hem 2021 için güzel geçer süreç.

• indiana.jpeg

Sonuçların açıklanmasına 28 gün kaldı. Bugün günlerde Indiana. Nam-ı diğer Crossroads of America. Amerika'nın Kavşağı, Indiana eyaletinin resmi sloganıdır. Amerikan Midwest'teki çeşitli şehirler, konumlarını tanımlamak için bu ifadeyi veya bir varyantını kullanır.

1912 yılında pi sayısının 3.2 olarak tanımlanması kanununun 1 oy farkla reddedildiği eyalet.

Başkenti Indianapolis şehridir. Adı, Kızılderililerin yurdu anlamına gelir. Milat'tan önceki dönemlerden itibaren yerleşilmiş olsa da, bilinen tarihi ancak 17. yüzyılda Avrupalıların bölgeye ulaşmasından sonrasını içerir. Önceleri Fransızların etki alanında olan bölge daha sonra İngilizlerin kontrolüne bırakılmış, ABD'nin bağımsızlığını kazanmasından sonra da bu ülkenin bir parçası olmuştur. Eyalet statüsünü ise 1816 yılında kazanmıştır, ABD'nin 19. eyaletidir. Kuzeyde Michigan Gölü ve Michigan eyaleti, doğuda Ohio eyaleti, güneyde Kentucky eyaleti, batıda ise Illinois eyaleti ile komşudur. Ayrıca Indiana'da bulunan Gary şehri (siyahların mahallesi) popun kralı Michael Jackson'ın doğum yeri olması sebebi ile çok özel bir şehirdir. Bundan yüz elli yıl kadar önce neredeyse tamamen ormanlık olan bölge Avrupalı yerleşmecilerin ulaşmasıyla hızla ağaçsızlaşmış, eyaletin büyük bir kısımı tarla olarak kullanıma açılmıştır. Bunun istisnası gene eyaletin güneyindeki dağınık ormanlık alanlardır. Tarımsal olarak eyalette mısır üreticiliği ön plandadır. Bunu soya fasulyesi ve hayvancılık izler. Etnik olarak halkın %85'i Avrupa kökenlidir. Indiana dünyaca ünlü Indiana, Purdue ve Notre Dame Üniversitelerine ev sahipliği yapmaktadır. Bunlardan Indiana Üniversitesi, ABD'deki sayılı Türkoloji bölümlerinden birini barındırır.

• @Joey pi'yi üç alabilir miyiz hocam :D

• @Chandler 😄😄😄

• @Hyller dobarlandın mı abla :D

• @Ping-PONG Sanırım imzamdan dolayı böyle bir önyargıya kapılmışsınız. İmzamda yazmasaydı benim 2021 Talihlisi olmadığım ne malum.
    Bu yüzden "Bence ya tamamen kendi muhabbetlerimize odaklanalım ya da 2021 ile ilgili durumlardan bahsederken biraz daha nazik düşünelim" Tavsiyenizi kendinize saklayın bence,ön yargılı olmayın.

Şimdi geliyorum neden böyle bir düşünce belirledi aklımda.

Konu ile alakalı olarak sizce 2021 pas geçilebilir mi?
    alt metni

• @cthax konsolosluğa sorman gerek bu soruyu buraya değil.

• @cthax
    "Çalışanlarımızı ve başvuru sahiplerini tekrar kabul edebilmek için dışişleri bakanlığının rehberliğini takip etmekteyiz. " Ucunu açık bırakmışlar. Net bir açıklama değil bu ve sadece resmiyetten bahsedilmiş. Ben 30 Eylül e kadar işlem yapmayacağız ve hakkınızı kaybettiniz çıkarımı yapmadım. Eğer öyle ve ben algılayamıyorsam cehaletime verin.

1. İmzanızda yazıyor. (Saydı baydı şeklinde düşünmemi bekliyorsunuz.) 2021 talihlisi iseniz ve imzanızda yazmıyor ise sizi ilgilendirir. Biz, sizi bize nasıl yansıtıyor iseniz öyle tanıyoruz.
    2. Ön yargılı davranmıyorum. Yaptığınız şey tam olarak bu. Çünkü, varsayımlara göre değilde sizin paylaşımınıza göre yorumluyorum. Sorunuzu şimdi yaptığınız gibi detaylandırarak ve 2021 talihlisi olduğunuzu belirterek (ki değilsiniz) üzüntünüzü dile getirerek sorarsanız. İşte o zaman da yorumuma gerek kalmaz.
    3. "Bence ya tamamen kendi muhabbetlerimize odaklanalım ya da 2021 ile ilgili durumlardan bahsederken biraz daha nazik düşünelim" Bu rahatsız olunabilecek bir cümle değil. Siz bu cümleden rahatsız oluyorsunuz ama bahsettiğim şeyin rahatsız edici olmadığını savunuyorsunuz. İroni yaptığınıza inanmak istiyorum çünkü; Bu gerçek olamaz!

Kendi sorduğunuz soru ile bana verdiğiniz cevabın ne kadar çeliştiğini bir inceleyin sonra gerekirse bana haksız olduğumu ispat edebilirseniz. Sizden özür de dilerim.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    Onur KürekçiO
    @yusuf-çetin Pasaport ve 1 dolar ücret olacak
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
  • 4 Oy
    120 İleti
    13k Bakış
    J
    dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k