Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
-
Türkiyeden iş sponsoru olarak nasıl bulabiliriz bu konuda neler yapabiliriz.? Bu süreç zor mu ? İmkansız mı? Harita Teknikeri olarak iş olanağı bulabilirmiyiz.?.
-
@Emtee, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Türkiyeden iş sponsoru olarak nasıl bulabiliriz bu konuda neler yapabiliriz.? Bu süreç zor mu ? İmkansız mı? Harita Teknikeri olarak iş olanağı bulabilirmiyiz.?.
Sevkinizi kirmak gibi olmasin ama bu surec cok zor. Su anda amerika'da 10. yilimi geciriyorum ve bircok vize asamalarindan (F1, L1, H1B) sonra EB-2 asamasindayim. Ben insaat muhendisiyim, o yuzden harita teknikerligi meslegi hakkinda pek bir bilgim yok.
-
@IsmailAbi, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@Emtee, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Sevkinizi kirmak gibi olmasin ama bu surec cok zor. Su anda amerika'da 10. yilimi geciriyorum ve bircok vize asamalarindan (F1, L1, H1B) sonra EB-2 asamasindayim. Ben insaat muhendisiyim, o yuzden harita teknikerligi meslegi hakkinda pek bir bilgim yok.
Peki inşaat sektöründe yardımlarınız dokunabilir mi bize? Yönlendirebilirmisiniz? Yada nasıl sponsor bulabiliriz bulabiliymiyiz yada f1 denesek sonrası için adım atabilirmiyiz? Sizinle iletişime geçmek mümkün üfür en azından fikir sahibi olabilirmiyiz? -
@IsmailAbi, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Peki inşaat sektöründe yardımlarınız dokunabilir mi bize? Yönlendirebilirmisiniz? Yada nasıl sponsor bulabiliriz bulabiliymiyiz yada f1 denesek sonrası için adım atabilirmiyiz? Sizinle iletişime geçmek mümkün üfür en azından fikir sahibi olabilirmiyiz?Calistigim alanlarda haritacilarla iletisimde degil. Once f1 deneyerek adim atmak daha mumkun olabilir cunku calisma vizeleri icin amerika disindayken sponsor bulmak zor olacagini tahmin ediyorum. Bu site uzerinden yazisarak yardimci olabilirim.
-
Merak edenler veya benim durumumda olanlar icin cevap yazmak istedim. NVC'ye telefonla ulastim. Civil documents lari postalamam gerektigini soylediler. O yuzden sistem upload etme imkani sunmuyormus.
-
merhabalar. konsoloslugun aile birleştirme ve işveren green card mulakataları için randevu verdiğinin haberini aldım. forumda varmı acaba randevu alan mulakata giden birileri merak ettim ???
-
Herkese merhaba 18 yaşındayım ve bu sene sınava gireceğim tercihimi kolay sponsor bulup Greencard ile kolayca Amerika ya yerleşebileceğim Bi bölümden yana kullanmak istiyorum tavsiyelere açığım. Bu süreç ile Greencard alan biri var ise bilgi verirse çok sevinirim ve sponsor bulmam gerçekten zor olur mu aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
-
@Mhmtqkks, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Herkese merhaba 18 yaşındayım ve bu sene sınava gireceğim tercihimi kolay sponsor bulup Greencard ile kolayca Amerika ya yerleşebileceğim Bi bölümden yana kullanmak istiyorum tavsiyelere açığım. Bu süreç ile Greencard alan biri var ise bilgi verirse çok sevinirim ve sponsor bulmam gerçekten zor olur mu aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Sececeginiz bolum hem size (ilgi alanlariniza ve yeteneginize) uygun olmali hem de ABD'de is bulabileceginiz bir alan olmali. Genel EB yontemlerini asagida da bulabilirsiniz:

Ayrica su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4138/yurtdışı-imkanı-olan-meslek-ve-sektörler
Bir de genel olarak bu bolumdeki basliklari:
https://yesilkartforum.com/forum/category/6/i̇ş-alanları-ve-meslekler
-
@IsmailAbi aynı durum bendede oldu, consular process seklınde devam etmesıne ragmen surec, bır aydan fazla bekledıkden sonra belgerlınızı posta ıle gonderın dıye emaıl geldı, o sekılde cozduk durumu.
-
@crazycells bu tablodakı rakamlar sadece basvuru kısı adedımı yoksa aılelerıde dahılmdır? mesela 2019 eb3 , 41bin derken bu sadece kabul edılen işçi sayısımı yoksa eş,cocuklarıda kapsıyormu? tesekurler
-
@Cagdas-Kilic, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
@crazycells bu tablodakı rakamlar sadece basvuru kısı adedımı yoksa aılelerıde dahılmdır? mesela 2019 eb3 , 41bin derken bu sadece kabul edılen işçi sayısımı yoksa eş,cocuklarıda kapsıyormu? tesekurler
Bu tablodaki EB sayilarina aile uyeleri de dahil.
-
bu tarz visa sponsorship imkanı sunan işveren veya iş ilanlarını nasıl bulabiliriz?
-
@prowl, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
bu tarz visa sponsorship imkanı sunan işveren veya iş ilanlarını nasıl bulabiliriz?
Bir is yerinin size sponsor olmasi icin, sizin yeteneginize ve/veya tecrubenize gercekten ihtiyac duymasi lazim. O nedenle sizin is kolunuz hangisiyse, o alanda kabul goren yerlere bakmaniz gerekir.
-
@crazycells Bunun için önerebileceğiniz site, forum gibi platformlar var mı?
-
Kendi is kolunuza gore degisiklik gosterebilir, genel siteler icin su basligi takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/148/amerika-da-i̇ş-arama-süreci-ve-tavsiyeler/
-
@crazycells çok teşekkür ederim 👏🏻
-
merhabalar,
Amerikada şirket açıp Greencard a başvurmak için ne yapmalıyım.
Bir de amerikada şirket açmak için 18 yaş üstü olmaya gerek var mı ? -
Bu ileti silindi! -
@drillnext, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
merhabalar,
Amerikada şirket açıp Greencard a başvurmak için ne yapmalıyım.
Bir de amerikada şirket açmak için 18 yaş üstü olmaya gerek var mı ?ABD'de sirket acmak cok kolay bir islem. Ama maalesef sadece sirket actiginiz icin Green Card basvurusu yapamazsiniz.
Ilk iletiyi inceleyebilirsiniz, is sponsorlu GC icin sansiniz var. Bunun disinda eger yatirim ile ABD'de kalmak istiyorsaniz, ilk iletideki EB-5 yolunu veya su kategorideki vizeleri degerlendirmelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/87/yatırımcı-ve-tüccar-vizeleri-e1-e2
-
@crazycells, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Kendi is kolunuza gore degisiklik gosterebilir, genel siteler icin su basligi takip edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/148/amerika-da-i̇ş-arama-süreci-ve-tavsiyeler/
Selam,
Bahsi gecen linkte gecen upwardlyglobal.org sitesi veya baska sitelerde is aramayi B1/B2 vizesi icin basvurabilecek kisiler icin de oneriyormusunuz. Internet uzerinde yapilmis is aramasi turistik vize almak isteyenlerin onune engel olabilir mi ? Sonucta yine bir gocmen potansiyeli sinyali vermis olmazmiyiz ?
Saygilar,
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum