DV2022 Bekleme Odası
-
İngiltere de master ile 2 yıl kalmaya ve çalışmaya izin veriyor.
-
@Ping-PONG Ankara anlaşması 1 sene daha devam etse şu an 8 mayıs benim için sıradan bi tarih olurdu. Sonran ki dönemde her şeyi araştıracağım zaten. Bakalım ne olacak.
-
@denizci10 GC elbette en mantıklı yol GC fakat bu bir piyango. Ve çıkma ihtimali her ne kadar milli piyangonun çıkma ihtimalinden fazla olsa bile yine küçük bir ihtimal.
Daha geçen hafta sınıf arkadaşımı yolcu ettik Kanada'ya. İmrenmedim değil açıkçası ama hayalimi benden önce bir arkadaşım gerçekleştirdiği için de mutlu oldum.
Kanada'da devam edebilmek için de ciddi bir miktar para lazım, o da allah kerimdir bakılır bir hal çaresine :grinning_face_with_big_eyes:
-
@Yahya-Öztürk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim için çıksa da kurtulsam ayı geldi "ramazan"
Hurafeler, aç kaldı diye cennetlik hissedenlerin oruç tutmayanlara psikolojik şiddeti
Tek güzel yanı iftara gitmekti oda yok bu seneKurduğunuz bu cümlelerin gereksiz saldırgan olduğunu düşünüyorum. Size psikolojik şiddet uygulayanlar olduğu için üzgünüm keşke yapmasalar ama şunu belirtmek isterim aç kalıyoruz diye kendimizi cennetlik hissetmiyoruz. Oruç tutmak sadece aç kalmak değildir, içerisinde pek çok anlam içerir. O anlamları/güzellikleri görmemek sizin tercihiniz.
Arkadaşım kendi yazımı bana 50 kez okuttunuz ne dedim bu kadar diye, bak ne güzel yazmışsın demekki benim dediğim kategoride değilsin ne bu duyar anlamadım bak tekrar oku demişim ki aç kaldı diye cennetlik hisseden ve tutmayana psikolojik şiddet uygulayan ki haberlerde fiziksel şiddet örnekleri de var benim yazdığım neyi saldırganlık
-
Bu zelene nin yazıkları beni engellemiş olmasına rağmen sayfada bug oldu sanırım görebildim ve sinirlerim bozuldu. Bi bitmedi...
-
@katafalk o nasıl imzadır reis ya gece gece bütün umutlarımı aldın götürdün :) İnşallah bu sene sana çıkar da bu son olur ben seni tutuyorum :)
-
@Ping-PONG Amerika yerine Kanada'yı seçen insan kendi kafasında kendini emekli etmiştir, enerjisi bitmiştir, maceraya uzaktır. Change my mind :D
-
1 saattir sohbetini yapıyoruz bu konunun bir abi ile ben de vazcaydım. :D
Bu arada yeni bir şey öğrendim. Keyfim yerine geldi. Çok yakınım, çocukluğumu bilen aile dostu bir abim 24 senedir New York ta yaşıyormuş. Her türlü destek için beni arayabilirsin dedi. :D
-
@Ping-PONG Harika fırsat, yardımı da dokunur yakınınsa, gerçekten güzel denk gelmiş :D Ayrıca NY candır can :statue_of_liberty:
-
@ahmetty mesela ne kadar hocam? Bir de nasıl ve ne için gitti biraz aydınlatırsanız çok sevinirim...
-
@denizci10 tr ve uk arasinda yeni bir ankara anlasmasi benzeri bir anlasma yapilacagi fazlasi ile konusuluyor bu aralar..
-
@Ping-PONG senin için sevindim abi, güzel fırsat 😀
-
@TughanTug vallahi pek farkı yok zaten. Vücud yaşı 36, kafa yaşı 56, ruh yaşı 76. Ne demişler "Bir tatlı huzur almaya geldim..." fazlasında gözüm yok artık.
-
@gokhanbagatur ben de duydum ama şu sıralar sanmam. En az 2 senesi var o işin.
-
kaldı 33 gün.
-
@YapayalnızGotoU-S var mı sizin mülakatlardan haber?
-
Bence iki seneyi bulmicaktir ama 2022 ortalarini gorucektir .. istanbul kesmekesesinden isten gucten derken guzelim ankara anlasmasini kacirdim simdi gc kovaliyoruz :)
-
bu seneden umudum yok
-
@TughanTug 2 hafta NY 2 hafta İstanbul takılıyormuş. İşi gücü otutturmuş. bu hafta İstanbul' a geliyormuş. Oturup biraz sohbet edicem. Bu şekilde yaşıyorsa demekki orada evi var. Yanında da kalabilirim :D :D :D
-
@gokhanbagatur ben bitmesine son 3 ay kala duydum. Bizim hatunu ikna etmem imkansızdı o kadar kısa sürede. Bi de covid olunca maalesef kaldık burada. (Araba değiştirirken bile eşimi en az 1 ayda ikna ediyorum)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum