Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @furkann, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Az önce yine kendimi Amerika'da nasıl ehliyet alınır videosunda buldum 🙂 Bu 34 gün zorlu geçecek :))

Youtube programını açmaya korkuyorum broo😂😂😂

• Şubat ayına kendime oda bakıyordum az önce airbnb’de 😂 hatta kiralık oda için birine msj attım 😲

• @Joey ben pikanya etini merak ediyorum öyle bir anlatıyorduki videoda, muhteşem bir şey olmalı. Bu arada kuşbaşı kavurma ve iskenderden başka çeşitte dana eti yemedim hiç. Pirzoladır biftektir daha görmedim bile

• @Bekoray 1 hayvandan 2 lob çıkıyor baya değerli yani aslında ama biz türkler değerini bilmiyoruz kurbanlıkta hepsi kıyma oluyor 😃

• @Bekoray @Chandler @furkann @Rhonster Max 5 yıl sonra, hep beraber picanha yememiz yok mu ama hahaha

• Yeter ki bir çıksın...

• Hesabı kim ödüyor 😃

• @Emtee ahahah çok iyi. ben bu sene sanırım daha az heyecanlıyım ama geçen senelerde benzer şeyler yapmıştım 😃 craigslist'te eski eşyaları al-sat yapan bir adamdan bisiklet alıyordum bir keresinde az daha 😃

• @Chandler tabi ki @Joey

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Chandler tabi ki @Joey

Hahahaha o zaman ayarlarız onu 🥩

• @Joey aklımıza düşüren öder ben bilmem 😃

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Joey aklımıza düşüren öder ben bilmem 😃

😄😄😄 Abi bu arada sen Tampa'yı düşünüyordun değil mi?

• Florida mis gibi bee, ben de Orlando düşünüyorum @Rhonster

• @Rhonster valla hep onu düşünüyorum niye hepsi kuşbaşı ve kıyma oluyor,niye kimsenin aklına biftektir pirzoladır veya başka çeşit şeyler gelmiyor anlamıyorum. İneğin heryerinin farklı lezzeti var (internette ineğin haritasından gördüğüm kadarıyla)

• @Joey çok iyi olur, ah bi gidebilsek

• Yasaklı

Hepimiz daha ucuza ve kaliteli et, dışarıda yemek ve markette daha az korku ile alışveriş yapmak, bir arabaya ömrümüzü vermemek istiyoruz. Emeğimizin karşılığını almak istiyoruz çalışınca, işten çıkarılsak bile daha az uğraş ile iş bulabileceğimiz bir ortam istiyoruz.

Daha bir sürü şey istiyoruz da, birilerinin deyimi ile büyük resmi görünce ABD'yi daha çok istiyoruz 🙂

Hem ülkenin durumunu hem de kendi kişisel durumumu düşününce bunu çok daha fazla istiyorum...

• @elektra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Emtee ahahah çok iyi. ben bu sene sanırım daha az heyecanlıyım ama geçen senelerde benzer şeyler yapmıştım 😃 craigslist'te eski eşyaları al-sat yapan bir adamdan bisiklet alıyordum bir keresinde az daha 😃

Mantıklı dur onada bi bakayım 😂 Zaman geçmiyor yoksa 😂😂

• @Joey tabi ki tampa ama her yere gelirim no problem 😃

• @Emtee Uyguna bulursan haberimiz olsun 😃 😃

• @Bekoray düz insanlar olduğumuz için belki de 😃 ben her parçasına ilgi duyuyorum sakatat hariç 😃 ne kadar çukurovalı olsam da benlik değil ya 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |