DV2022 Bekleme Odası
-
@Joey ben pikanya etini merak ediyorum öyle bir anlatıyorduki videoda, muhteşem bir şey olmalı. Bu arada kuşbaşı kavurma ve iskenderden başka çeşitte dana eti yemedim hiç. Pirzoladır biftektir daha görmedim bile
-
@Bekoray 1 hayvandan 2 lob çıkıyor baya değerli yani aslında ama biz türkler değerini bilmiyoruz kurbanlıkta hepsi kıyma oluyor :D
-
-
Yeter ki bir çıksın...
-
Hesabı kim ödüyor :D
-
@Emtee ahahah çok iyi. ben bu sene sanırım daha az heyecanlıyım ama geçen senelerde benzer şeyler yapmıştım :D craigslist'te eski eşyaları al-sat yapan bir adamdan bisiklet alıyordum bir keresinde az daha :D
-
@Chandler tabi ki @Joey
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler tabi ki @Joey
Hahahaha o zaman ayarlarız onu :cut_of_meat:
-
@Joey aklımıza düşüren öder ben bilmem :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Joey aklımıza düşüren öder ben bilmem :D
😄😄😄 Abi bu arada sen Tampa'yı düşünüyordun değil mi?
-
Florida mis gibi bee, ben de Orlando düşünüyorum @Rhonster
-
@Rhonster valla hep onu düşünüyorum niye hepsi kuşbaşı ve kıyma oluyor,niye kimsenin aklına biftektir pirzoladır veya başka çeşit şeyler gelmiyor anlamıyorum. İneğin heryerinin farklı lezzeti var (internette ineğin haritasından gördüğüm kadarıyla)
-
@Joey çok iyi olur, ah bi gidebilsek
-
Hepimiz daha ucuza ve kaliteli et, dışarıda yemek ve markette daha az korku ile alışveriş yapmak, bir arabaya ömrümüzü vermemek istiyoruz. Emeğimizin karşılığını almak istiyoruz çalışınca, işten çıkarılsak bile daha az uğraş ile iş bulabileceğimiz bir ortam istiyoruz.
Daha bir sürü şey istiyoruz da, birilerinin deyimi ile büyük resmi görünce ABD'yi daha çok istiyoruz :)
Hem ülkenin durumunu hem de kendi kişisel durumumu düşününce bunu çok daha fazla istiyorum...
-
@elektra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee ahahah çok iyi. ben bu sene sanırım daha az heyecanlıyım ama geçen senelerde benzer şeyler yapmıştım :D craigslist'te eski eşyaları al-sat yapan bir adamdan bisiklet alıyordum bir keresinde az daha :D
Mantıklı dur onada bi bakayım 😂 Zaman geçmiyor yoksa 😂😂
-
@Joey tabi ki tampa ama her yere gelirim no problem :D
-
@Emtee Uyguna bulursan haberimiz olsun :D :D
-
@Bekoray düz insanlar olduğumuz için belki de :D ben her parçasına ilgi duyuyorum sakatat hariç :D ne kadar çukurovalı olsam da benlik değil ya :D
-
@Joey hadi bakalım şans yanımızda olsunn :D :D
-
@Joey orlando yaşlı memleketi gençliğini bitirme oralarda gel cıvıl cıvıl Tampa'ya :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum