DV2022 Bekleme Odası
-
Sonuç açıklama günü yaklaştıkça buralar hızlanmış epey :)
-
Gördüğüm kadarıyla herkesin A ve B planı var, benim de yaklaşık olarak 3 yıldır maddi sorunlar nedeniyle bekleyen bir planım vardı bunu bu sene aştım sayılır fakat ülkede ki siyasi ve ideolojik düşünceden ziyade insan hayatına, hayvanlara, doğaya değil de mal'a mülk'e verilen değerden dolayı bu topraklarda ki insanlarımızdan usandım dolayısıyla gerçekleştirmeye yakın olduğum planı B planı olarak belirledim A planı olmazsa B planımı hayata geçireceğim A planı tabi ki ✈️🗽
-
Ranger tam senlik dostum genç işi. Ben senin yaşında olsam ve eğer kalıcı kariyer olarak düşünüyorsam.
Navy Seal olmak isterdim.
Ranger eğitimi berbattır. 1 ayda günlük sadece 4 saat uyuyabilirsin. Sürekli ağır eğitim ve rucking etc... Hem fiziksel hem mental sağlam olman gerekir.
Navy Seal için ekstra düşünme gerekir ama öyle ranger eğitimine felan benzemez. Boğulur, boğulur elenir tekrar eğitime dönersen devam edersin.
Cehennem haftası felan 😭😭😭 BUD (Basic Underwater Demolition) biraz yürek ister.
Ama 19 yaşındasın ne kaybedersin eğer kalıcı kariyer olarak istiyorsan dene derim. Başarabilirsen kendinle gurur duyarsın. Başaramazsanda atlarsın başka yere. -
daha yeni Guacamole yaptım herkese tavsiye ederim :d abd ye gitmeden hafif denemelerde bulunmak lazım :D
-
@Ping-PONG siz o kadar askeriyeden bahsettiniz ki asker olmayı istemeyen ve hiç düşünmeyen biriydim şimdi size US Air Force'a girebilir miyiz diye soracağım
-
@Rhonster Dmaxte Yolda Ne Yiyoruz programından Amerikalıların baharat ve sos manyağı olduğuna karar verdim. Adamlar bir sos yapıyor 10 çeşit şey atıyor herkesin kendine özgü sosu olmuş artık herkes kendine özel yemek yapma peşinde. Türkiyede de döner kokoreç bitti 😁😁
-
@Bekoray aynen iyle herseyden once yedikleri her urunde sos ve o islaklik on planda kuru sogan domates patates goremiyosun ogunlerin yaninda :)
-
Beni yemek konusunda en cezbeden şey jumbo karideslerinin gerçekten jumbo olması. TR deki gibi serçe parmağım kadar karides e jumbo dememeleri ve her öğün yenebilecek kadar ucuz olması. 🥴
-
@Ping-PONG ben hiç yemedim abd de ısmarlarsın artık :D
-
Değerli dostlar heyecan var mı ? Şafak atmıyor 😲🇺🇸
-
Sana 50 tane chimichanga ısmarlıcam. Patlayana kadar ye 🤣
-
Bu yıl ilk kez başvurdum,bu da ilk iletim.38 gün sonunda belirsizlik bitecek.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
chimichanga
1 tane yeterli normal bir döneri bile 2 öğünde anca yiyom :D
-
Ben de yerimi alayım şimdiden :)) Dv2021 has not been selected
Bu sefer totem yapacam. Geçen sen ilk eşimin adına baktım. Çıkmayınca kendi adıma çıkmayacağına emin olmuştum zaten. Çünkü genel bir söylem var evli kişilerde genelde bayana çıkıyor diye. Bu sene çekiliş sonucuna kendimden bakarak başlayacağım :) Herkese bol şans -
Arkadaşlar benim şöyle bir düşüncem var. Eğer gc çıkarsa Amerika'da her sene 10 ay çalışıp 2 ay biriktirdiğim parayla dünyayı gezmek istiyorum ayrıntıya çok fazla girmeyeceğim. Her sene 2 ay Amerika'da olmamak 5 yılın sonunda 10 ay Amerika'da olmamak demek. Vatandaşlık almak için 5 sene boyunca Amerika'da olmak gerekir mi. Çünkü benim hesabıma göre 5 sene sonunda 4 yıl 2 ay Amerika'da kalacağım (dereyi görmeden pacayi sıvama daha gc kazanmadin demeyin 😀)
-
Arkadaşlar bu arada youtube da TANEM TV kanalımız var. Kızımın kanalı desteklerinizi bekliyoruz efenim. Aşağıya linki bırakıyorum. Abone olana greencard çıksın :)) Şaka şaka aşağıya linki bırakıyorum efenim ;
https://www.youtube.com/channel/UCMsHiAl2XPxka-qA4VIyYZw -
@loups Gayet normal bir durum. Bu standartlarda vatandaşlığa engel değil. Göçmen statüsünü koruyan bir bireysin ve 2 ay tatil yapıyorsun. 5 yılın içinde toplam 2 yılı bulmaması ve tek seferde 6 ayı bulmaması şartı ile teoride bir problem teşkil etmiyor.
Toplamda 3 yıldan fazlasını ABD de geçirmiş olman ve tek seferde 180 günden fazla çıkmaman gerekiyor. -
bir gc kazananı teorik ve yaklaşık olarak en kısa ne kadar sürede Amerika'ya girebilir? mesela sıra numarası, evrak gönderim sıraları vesaire hepsi 1. olsun, herhangi bir aksilik olmasın. Ekim gibi mülakata çağrılma durumu ve akabinde Amerika'ya gidiş olabilir mi yoksa en yakın ocak 2022 'den itibaren mi Amerika'ya giriş yapılabilir? Dv2022 için yazıyorum, zaten onun bekleme odasındayız ama gene de belirteyim dedim :)
-
@GrayCollarDude bu odanın ilk sayfasına giderseniz oradaki resimde detaylarıyla görebilirsiniz,
-
@Joey oradaki süreçleri görmüştüm fakat mülakat sonrası en yakın giriş tarihi bilgisi orada bulunmuyor, bir yerde dv yılında yani 2022'de girebilirsin gibi bir bilgi gördüğümü anımsıyorum ama teyit etmek gerekir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum