Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Pandemi devam ederken F-1 vizesi alabilen var mıdır?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
49 16 2.2k 11

Benzer Başlıklar

• F-1 vizesi orada bulunduğum sürece bana kalma garantisi veriyor mu

11
    0 Oy
    11 İleti
    732 Bakış
    Hakan YavaşH
    @crazycells merhaba, başlıkları kontrol ettim bulamadım konuya en yakın buradan sormam gerekiyor sanırım müsaadenizle. I-20 belgesi 5 yıl içinde kaç sefer uzatılıp düzenleniyor yani bir limit varmı?
  • 4 Oy
    44 İleti
    1k Bakış
    Remy DanonR
    Okullara göre istenen dil yeterlilik sınavları değişiklik göstermekle birlikte, Toefl sınavı okulların neredeyse hepsinde kabul ediliyor. Hiç Toefl sınavına girmediğim için Duolingo English Test ile karşılaştıramam ama Duolingo'nun pek zorlamadığını söyleyebilirim. İyi şanslar dilerim.
  • 2 Oy
    4 İleti
    768 Bakış
    mydreamM
    @yakisikligenc34 sizi etiketlemeyi unutmuşum. :)
  • USCIS basvurusu devam ederken gerceklesen pasaport soyisim degisikligi

6
    0 Oy
    6 İleti
    632 Bakış
    crazycellsC
    @veamerikahayati Kanalinizi sadece su bolumde tanitmaniz uygundur sayin @VeAmerikaHayati : https://yesilkartforum.com/forum/topic/1648/forum-müdavimi-olup-gc-amerika-da-yaşam-konulu-youtube-kanalı-olanlar Bunun disinda ozel olarak konulara katki yapacak videolariniz varsa, sadece ilgili video'yu ilgili baslikta paylasmaniz uygundur. Forumumuzdaki genel gorus video'larin "bilgi veya kelime aramaya" acik ortamlar olmadigi icin, bilgi aktarmak icin cok da verimli olmayan bir metot oldugudur; nitekim bir konu hakkinda fikir sahibi olmak istiyorsaniz video'yu -gereksiz bir sekilde- bastan sona kadar izlemeniz gerekecek. Bu nedenle hickimsenin vaktini calmadigimiza emin olmak icin, bu video'larin halihazirda forumda yer almayan eksik konulara gercekten katki yapacak ve konuda yer almayan bilgileri iceren videolar olduguna emin olun lutfen. Aksi takdirde forumda sempati degil antipati kazanirsiniz. Zaten bu post eksilenmis, 3-4 kez ayni mesaji paylastiginiz icin bana ayrica sikayet mesajlari da ulasti. Eger video'nuzda konuda zaten halihazirda yazilan bilgileri paylasiyorsaniz, bu video'yu paylasmak yerine sadece kanalinizin tanitimini ilgili konuda yapmaniz uygundur. Zaten dileyen kisiler sizi oradan bularak takip edebilirler. Lutfen diger forum kullanicilarina saygi gostererek forumu kullandigimiza emin olalim. Tesekkurler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k