@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
@Onur-AKYILDIZ düğmeye basıldıgına dair kaynak belirtirsen daha iyi olur onur bey
-
@abdiyos bir sey bilmeden sadece kaos yaratiyorsunuz 70 bilmem kac tane kisitli ulke var o zaman onlarin hepsi mahkemeye basvursun onlar onaylasin ne sacma konusma bu Green Kart herkesi kapsayan bisey sen basvurdun mahkemeye dur sana vereyim gibi bir sey sacmalik ve para kaptirmak icin avukatlara acilan yol onlarda kaos yaratip milletin parasini yiyor sacma sapan seylere inanmayin vermiyorsada vermesinler cokta fifi yani.
-
-
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
@Chromium İnşallah hocam olana kadar zorlarım başka yapıcak birşey yok zaten

-
@denizci10 bu sistemde yetmiyor gerçekten zaten yakında temel gıdalar elektirik doğalgaz bu zamla giderse ya kore yi araştırdım asgari ücretleri aylık 10 bin
-
Bu ileti silindi! -
Al benden de o kadar.
Ben OPT den GC ye kesin dönebileceğim bir iş bulabileceğimi düşünsem, bugün gidicem.
Dillendirmek istemiyorum, millet söver diye.AV/IT ve ETO diye iki branş var Mega yatlarda bilirsin. Ben daha önce 3 kere Karayipler de ve US de iş teklifi aldım. Gitmek aklımın ucundan bile geçmedi. Allah beni bildiği gibi yapsın. Şimdi düşününce kendime sövüyorum.

-
@Fevzi-ÖZYURT-0
söv söv şimdi kazakistana giden arkadaşıma bile olsun oradan biriyle evlen diyorum buradan iyidir 
-
Gercekten oyle arkadasim ingiltere de bugun yarin vatansdaslik toreni var bir digeri fransada oda keza oyle zamaninda cagirdilar aklimin ucundan gecmiyordu ama simdi kim o sansi yakalarsa vizeye bakmaksizin burdan iyidir diyorum.
-
@denizci10 heh benimde anlatmak istediğim o aslında bizim de evin girdisi aynı ama baktığın zaman globalde 2000 dolar zor ediyor, ülkemiz insanları kabullenmese de tl kazanıp dolar harcıyoruz hal böyle olunca Türkiye şartlarında çok yüksek gibi dursa da globalde hiç bi anlamı yok. Kaldı ki vergiler bile başlı başına bir neden
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 ben sana esas sövülecek insanı söyliyim eşimin kuzeni 20 yıl almanya da çalışmış burda evlendi vatandaşlık hakkı vardı , ben türk vatandaşı kalmak istiyorum dedi reddetti alman vatandaşlığını üstüne giriş çıkışta yapamıyo oturumu da gitti gidecek
-
geçmiş seyehat bilgileri nedir? nasıl temin edebilirim? @crazycells
-
bu arada çok güzel bir bug buldum avrupa vatandaşı olmak üzere eğer başarabilirsem sizleride haberdar edeceğim yoldaşlarım dua edin

-
@tolgasatir neeeee


-
@Melih-Tokal
Bekleme yapmayalım konuda
Trafik polisi kızıyor. -
beklıyoruz bakalım nasipse hayırlısıyla cıksın dıyoruz cok soru işaretlerı avr ama yaparız umarm
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bu arada çok güzel bir bug buldum avrupa vatandaşı olmak üzere eğer başarabilirsem sizleride haberdar edeceğim yoldaşlarım dua edin

Hobaaa... bize bunlarla gelin...Hadi inşallah
-
@Ali-Ege-Can-0 İNŞ.
-
şafak 45 Manisa, herkese selamlar arkadaşlar.
-
@gizemb İnşallah

-
Mayısın ilk haftası sonuçlar belli olacak değil mi arkadaşlar...
-
@bidünya Çok teşekkür ederim. selamlarınızı ileteceğim.
-
@serkanist 8 Mayıs ta açıklanacak
Benzer Başlıklar
139
Çevrimiçi
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.5k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum