DV2022 Bekleme Odası
-
-
@Yahya-Öztürk Bağlandığınız bilgisayar veya internet sağlayıcı ile ilgili bir problem bence.
-
@knnrn mobil internetimle telefonumdan denedim sonuç yine aynı
-
Arkadaşlar publig charge kaldırılmış diye duydum. Bu bize görüşmede para gösterme açısından bir kolaylık sağlar mı ya da tam ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa bize açıklayabilir mi
-
@ufukztrk bankada para göstermeyi minimale mi indiriyor
-
@ufukztrk tam olarak bilen arkadaşlar zaten o kadar çok açıklama yaptılar ki sen araştırmamışsın
aşağıdaki başlığı iyice okursan orada açıklamalar var
https://yesilkartforum.com/forum/topic/263/healtcare-obamacare-saglik-sigortasi/541?page=28 -
@ufukztrk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar publig charge kaldırılmış diye duydum. Bu bize görüşmede para gösterme açısından bir kolaylık sağlar mı ya da tam ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa bize açıklayabilir mi
Su basliktan bilgi alabilirsiniz:
-
@Yahya-Öztürk gizli sekme deneyin
-
Kimse kusura bakmasın bugün benim doğum günüm.. Ben kazanacağımmmmm 😏😂😆
-
@denizci10 benzer işler :)
-
@Emtee 6 Mayıs doğum günüm benimde 7 Mayısta kazandığımı öğrendim ve ssonuçlar açıklanana kadar büyük bir doğum günü hediyesi alacağım demiştim. totem yapmak, umut etmek evrene olumlu mesajlar göndermek güzel, gönünüzce olsun inşallah :)
-
@hope34 inşallah gerçekten isteyenlerin olsun 🤲🏻😂
-
@hope34, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
öğrendim ve ssonuçlar açıklanana kadar büyük bir doğum günü hediyesi alacağım demiştim. totem yapmak, umut etmek evrene olumlu m
bende 3 kasımda başvurumu ( doğum günümde ) yaptım inşallah aynı sonucu alırız :beaming_face_with_smiling_eyes: :folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
Merhabalar. Biden güzel adımlar atıyor. Habere bakmanızı tavsiye ederim.
https://www.amerikaninsesi.com/a/abd-her-yil-80-bin-kisiye-loto-cekilisiyle-yesil-kart-verecek/5814109.html -
@hope34 İnşallah 🙏
-
@lawyer, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar. Biden güzel adımlar atıyor. Habere bakmanızı tavsiye ederim.
Çalıştığım iş yerinde Uygur Türk'ü bir arkadaş var babası iltica yapmış ABD'ye 2017 ya da 2019 da bu geçen süreçte babası ailesini yanına aldırmaya çalışıyor son bir senedir süreç koronanın etkisiyle tamamen durmuştu J.Biden seçildikten sonra önce konsolosluk işlemlerine dair süreç başladı ardından dilekçeleri halloldu yeni yıla girerken 2022 de ABD olabileceği tahmini yaparken yaz sonu gidersin demeye başlamıştık dün konsolosluk davetiyeleri ulaşmış Mayıs Haziran gibi göç edecekler gözüyle bakıyoruz ağız değiştirmiş olsa da şimdiki politikası gereği göçmen dostu J.Biden kıymetlimisss :)
-
@lawyer 🤲🤲🤲
Burdan ufakta olsa cekilise katilacak arkadaslara,
Lutfen kafanizda netseniz ve orada olucaksaniz cekilisteki yerinizi alin,Lutfen 😉 -
Arkadaşlar 8 mayıs günü için çekilişin açıklanma saatini bilecek miyiz? Yoksa tamamen rastgele bir saatte mi açıklanıyor?
-
@karax Türkiye saati ile 20.00'de açıklanıyor.
DV2022 SAYACI -
8 mayıs kazanan talihlilerinin o anki heyecanlarını ve yaşadıklarını anlatmalarını yada varsa hayaliniz yazın okuyalım yoksa şafak atmıyor 😂😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum