Florida
-
@ayvalik10 yaw boş ver oraları çık gel benim bu tarafa :D
-
@ziyaku, içinde söyledi: Florida
@Halil-İbrahim-Kamacı kredi gecmisi olmayan biri icin ilk geldigimizde apartment complexlerin 2 sinden red cevabi aldiktan sonra "Camden" (https://www.camdenliving.com/) dan tutmustuk evi 2 aylik depozitle beraber. ilk geldigimizde aylik kira internet ve cop toplama hizmeti (valet waste deniyor) 950$ di. Ancak son kira donemindeki bize verdikleri teklif yine bu ucunun toplami olarak 1370$ di aylik. Mortgage faizleri bu kadar dusmusken insani zorla ev sahibi yapiyorlar diyerek biz de ev aldik :) . Amerikada eger toplu tasima varsa o bolge cok guvenli olmuyor :) burada yasayan arkadaslar hak verecektir , mumkunse toplu tasimasi olmayan bir yerde yasayin ve evet araba sart.
Genel olarak sehirlerin downtown (merkez) bolgeleri yasamak icin cok guvenli degildir. Mesela downtown Tampa ve Ybor City bolgesi yasamak icin guvenlik acisindan cok uygun olmayan yerler.
-
@MySea Aynen işte bu da benim toplu taşıması olan yer güvenli değildir teorimi doğruluyor. Ne alaka? Diyenler olabilir arabaya sahip olmak amerikada kolay ancak bulunduğunuz yere gore sigorta bedelleri çok yüksek olabiliyor dolayisiyla dusuk gelirli aileler genelde evlerini eğer çalışıyorlarsa toplu tasimayla ulasabilecekleri yerden seçiyorlar. İstisnalar kaideyi bozmaz derim ;)
-
Hahahah aynen ben de farkettim. 🤣 adam Tampa ile homesick olmuş 🤣
-
Florida da evlerin kapilari genelde direk acik havaya acilir. Disari ciktiginizda oncelikle apartmanin icerisinde kalmazsiniz. Zaten surekli nemli hava oldugundan bu hamam boceklerinin isini kolaylastiriyor. Onceki evimizde menagement a hamam bocekleri konusunda sikayet etmistim. Here is Florida demisti. Gecistirdigini dusunmustum. Sonrasinda evi ne kadar temizlersen temizle ya da ilacla bir sure sonra tekrar ortaya cikabiliyorlar. O yuzden yilda birkac kez ilaclamak gerekiyor. Apartmandan sonra kendi mustakil evimize gecince de aprtmandaki kadar fazla olmasa da yilda 2-3 kere bu arkadaslar ziyarete geliyorlar.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Florida
@Rhonster

ziyaretine gelirimSayın @ayvalik10 fatih abi siz nerede ikamet etmeyi düşünüyorsunuz nasip olursa 🙂
-
@fetihy amcamlar new smyrna beach yaşıyorlar orada apartman buldum
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Florida
@fetihy amcamlar new smyrna beach yaşıyorlar orada apartman buldum
Sıcak yerler tam size göre
-
@fetihy direk tüplü dalış hocasıyım ondan bu işe başlarım daha sonra sigorta acenteleri ile devam edicem eğer vakit olursa delivery yapıcam ondan sıcak bölgelere gideceğim
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 kıskanma lütfen
-
-
Florida Subat ayi covid vaka sayilari

-
@Rhonster Tampa da polis memuru ölmüş. Geçit töreni yapıyorlardı. Araba kazası sanırım ama tam anlayamadım. Git ailesine bir başınız saolsun de 🙃
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 haberlerin linki belki @Rhonster gözü bir yerden ısırıyordur bu da esmer ya rhonster memleketi de esmerler dolu memleketlisi olabilir :) bu arada ikinci linkte ki videoyu seyredin saygıya bakar mısın
https://www.baynews9.com/fl/tampa/news/2021/03/09/authorities--tampa-police-officer-killed-in-i-275-crash-
https://www.clickorlando.com/traffic/2021/03/09/tampa-police-officer-killed-in-wrong-way-crash-on-florida-interstate/ -
@Fevzi-ÖZYURT-0 törendeydim zaten :D @ayvalik10 bu arada ben sarıyım abi :D
-
Miami

-
Sarasota

-
@ayvalik10 bu @Rhonster Alamanya lara gidermiş. Tampa tampa der dururdu. Ne dersin bu işe 🤣
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 iftira var @ayvalik10 abi :D
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 green kart mayıs ayında açıklanacak ekime kadar 5 ay var. Daha sonra ortalarda çıksa numarası 3- 4 ay oradan olsa 1 yıla yakın green kart mülakatı bir de üstüne 6 ay da gitmek için süresi var. 1,5 yıl diyelim ozamana kadarda almanyadan da oturum ve çalışma izni alır. Almanya avrupa birliği üyesi olunca bir elinde amerika bir elinde avrupa birliği artık vize neymiş açın kapıyı ben geliyorum diyecek çakal bu çakal :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum