DV2022 Bekleme Odası
-
@Batuhan-X, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kasım'da sondan önceki gün başvurduğumda daha bunun 6-7 ayı var nasıl geçecek bu aylar diyordum. Marta nisana geldik. Çok az kaldı herkese şimdiden hayırlı olsun.. ABD marsı kendi bölgesi sayıp orası için de gc çıkarırsa lütfen buradan duyuralım başvuralim 😂
Mars ile ilgili bir proje başlarsa, önce fizik kimya biyoloji geometri vs... bilen insanlara ihtiyaç duyarlar.
Delivery yi de askerler yapar. Mars ta öyle delivery yapıp geçinemezsiniz. Oturun oturduğunuz yerde.
Lan bir anda ampul yandı kafamda, Mars ile ilgili açıklama gelirse hemen koşun army ye 88M motor transport mos una başvurun. 🤣🤣🤣
Burdan da @tfnsylmz a selam olsun. 🤣 -
-
@Ali-Ege-Can-0 Geçen yıl da aynı siteden bir sayaç oluşturulmuştu. Son 2 ay özellikle bekledim, bekledim... çıkmadı😅 Favorilere attım şimdi, bu yıl da bunu bekleyelim bakalım.
-
@Arthur-Morgan :D Bu sene yüzümüz güler inşallah
-
@Ali-Ege-Can-0 garibanın yüzü hiç gülürmü kardeş 😁
-
Sürekli aklıma takılan bir şey var ve sizlere de söylemek istiyorum.
Youtube da denk geldiğim Amerika'daki Türk youtuberler eğer green card ile gitmişse çoğunluğu Amerikada work and travel yapmış olanlar oluyor. Bu, benim düşüncemi green cardın work and travel yapmış olanlara isabet etme olasılığının daha yüksek olduğuna itiyor. -
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Youtube da denk geldiğim Amerika'daki Türk youtuberler eğer green card ile gitmişse çoğunluğu Amerikada work and travel yapmış olanlar oluyor. Bu, benim düşüncemi green cardın work and travel yapmış olanlara isabet etme olasılığının daha yüksek olduğuna itiyor.yok oyle bir sey...
Amerikayi bilen kisi basvuruyor...
ITciler meslek geregi yurt disina yakin mesela... bavuru oranlari yuksek...
Istanbul Izmir gibi yerlerde farkindalik daha yuksek, bu yuzden kazanan sayisi daha fazla...
Basit istatistik meselesi bu...
Koydeki Mehmet Amcanin greencard umrunda degil... Ama Almanya'ya basvuru falan olsaydi elbette umrunda olurdu, zira gecmiste yasanan goc durumu ortada...
Velhasil... Basvurun yada bekleyin... Sans isi bu
-
@semavi, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Youtube da denk geldiğim Amerika'daki Türk youtuberler eğer green card ile gitmişse çoğunluğu Amerikada work and travel yapmış olanlar oluyor. Bu, benim düşüncemi green cardın work and travel yapmış olanlara isabet etme olasılığının daha yüksek olduğuna itiyor.yok oyle bir sey...
Amerikayi bilen kisi basvuruyor...
ITciler meslek geregi yurt disina yakin mesela... bavuru oranlari yuksek...
Istanbul Izmir gibi yerlerde farkindalik daha yuksek, bu yuzden kazanan sayisi daha fazla...
Basit istatistik meselesi bu...
Koydeki Mehmet Amcanin greencard umrunda degil... Ama Almanya'ya basvuru falan olsaydi elbette umrunda olurdu, zira gecmiste yasanan goc durumu ortada...
Velhasil... Basvurun yada bekleyin... Sans isi bu
Yıllardır ordasın bir tane federal kanka yapamadın mı şurda lottery mize müdahale etse azıcık da şansımız yükselse😭
Lanet olası federaller canları isterse buna da müdahale ederler bence. Başvuru başka eyalet sınırlarında yapıldıktan sonra bu eyalete geçiş yapılmış. Bu artık federal bir konudur der el koyar işe ne bileyim vardır bir yolu 🥴
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Green Card ile Amerika'ya geldik 3 5 ay çalıştık düzenimizi sağladık . Annemi de Amerika'ya getirebilir miyim ? süreli mi getirebilirim süresiz mi? Daha doğrusu böyle bir şey var mı?
Maalesef annenize gocmenlik basvurusu yapabilmek icin ABD vatandasi olmaniz gerekiyor. GC ile sponsor olamazsiniz; ama gecici cozumler icin turist vizesi opsiyonunu degerlendirebilirsiniz.
-
Arkadaslar lutfen kiskirtici soylemlerden kacinin.
-
epeydir yazamıyordum bu başlığa.. normalde şehirleri paylaşıyordum.. sonuçlar açıklanan güne kadar da bütün şehirleri paylaşacaktım..
ancak ne yazık ki babam hastaneye kaldırıldı ve kaybettik.. valide hanım yalnız kalmasın diye de yanına taşındım..
şimdi de diyorum ki, bu sene umarım bana çıkmaz.. çıkarsa da valideyi bırakıp gidemem.. ben böyle dedim diye de bana çıkarsa kahrolurum resmen ha..
-
@travelleth Basiniz sagolsun.
-
@travelleth başınız sağolsun
-
-
@travelleth Başınız sağ olsun, sabır dilerim..
-
@travelleth Basiniz sagolsun.
-
-
@travelleth Başınız sağ olsun.
-
@travelleth başınız sağolsun, sabırlar diliyorum.
-
Başınız sağolsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum