Florida şehirleri hakkında tavsiyeler..
-
Ocean Drive, South Beach

-
Miami'den bir yol

-
@MySea beraber gezeriz buraları abi :D
-
@Rhonster Su pandemi biraz kontrol altina girsin, gezmesi kolay 👍
-
@MySea masmavi gökyüzü
resimleri sizmi cekdiniz fotolar kaliteli -
@yapay-zeka Bunlar benim cektiklerim degil. Takip ettigim bazi sayfalardan.
-
Florida vs diger eyaletler 💪
-

-
@MySea, içinde söyledi: Florida şehirleri hakkında tavsiyeler..

bu resimdeki yer tam oalrak neresi :)
-
@gkhanfeez Resmi ben cekmedim ama daha onceden Miami tecrubelerime gore, resimdeki yol MacArthur causeway. Resmin cekildigi taraf Miami Beach. Karsidaki binalarin oldugu yer ise downtown Miami.
-
Miami

-
tampa miami arası araçla kaç daki sürer
yakınmıdır -
@yapay-zeka Yaklasik 4 saat.
-
...........................
-
-
-
Toll fazla tutmuyor. Biz 2019 sonunda Orlando'dan Miami'e gittigimizde gidis donus $20 den az odemistik.
-
Herkeze selamlar ayrica bekleyen ve onumuzdeki surecte benim gibi basvuru yapicak herkeze bol sans diliyorum.
Bende sicak sever biri olarak ve soguktan haz etmeyen bir kisilik olarak hep aklimin ucunda florida var..
Yeni gelen ve geldiginde bilinen delivery isleri ile tutunmaya calisicak olan ben ve benim gibilere floridayi ozetlemek isterseniz nelerden bahsedersiniz.
Ayrica hangi sehirlerini onerirsiniz ?
Simdiden cok tsk ler✋🏽 -
@gkhanfeez İsland Garden Marinanın olduğu kısım sanırım
-
Merhaba foruma yeni üye oldum. Bu yıl green card başvurusu yapacağız ve çıkarsa Florida'ya gelmek istiyoruz. Aslında direkt Boca Raton'a ama sanırım kiralık ev çok yok. Bilmediğimiz bir bölgede ev tutmus olmaktan da endişeleniyorum. Küçük bir kızımız var muhtemelen kreşe gidecek orada. Yani güvenli bir bölge olması önemli bizim için. Sorum şu; 'bu bölge okullar açısından pek iyi değil ya da bu bölgeler çok güvenli değil, burada kalmanızı önermem' dediğiniz yerleri bilmek benim için çok iyi olur. Yani nerede yaşanır değil nerede yaşanmaz dediğiniz yerler var mı? :) Çok teşekkürler..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum