Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada hakkında özel bir soru

Kanada
4 4 454 4

Benzer Başlıklar

• Çocuklar için Kanada vizesi başvurusu

Kanada kanada
    3
    0 Oy
    3 İleti
    428 Bakış
    simurg9492S
    Ben sifirdan basvurdum... Esim bahsettigim sure icinde gitme firsati olmadi... Sizin konuyu da bilemiyorum. Yine internetten basvuruyorsunuz ancak kesin veriip vermedikleri konusunda emin degilim
  • Kanada'da Dil Okulu Eğitimi Almak

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    169 Bakış
    LABL
    Dil okulu kabul şartları nelerdir ? Amerika, Kanada, İrlanda bu ülkelerin dil okulu kabul şartları nelerdir ? Bazı kaynaklarda 4 yıllık üniversite mezunu olmamız söyleniyor, Siz ya da sizin çevrenizden lise mezunu olup yurt dışında dil okuluna gide bildimi ?
  • Kanada Turist Vizesi Başvurusu

Kanada
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    120k Bakış
    2
    Merhaba. elimde DÜNYA KUPASI 2026 2 ADET BİLET mevcut. Maçlar Kanada Vancouver Stadyumundadır maç Avusturya Türkiye maçı 13 Haziran maç Yeni Zelanda Mısır maçı 21 Haziran Türkiye maçını izlemek için hemde gezmek için vizeye başvurdum ama sonuç hala gelmedi geleceğine dair umudumda azaldı devretmek istiyorum ilgilenenler mesaj atabilir.
  • Kanada Express Entry Federal Skilled Workers Programı hakkında soru

Kanada
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    H
    Merhaba dostlar, Şu anda 19 yaşındayım ve lise mezunuyum, orta derecede İngilizce biliyorum. Express Entry calculator'da hesapladığımda 300 civarlarında bir puanım oluyor. Bir haftaya 2 senelik önlisans Bilgisayar Programcılığı bölümüne başlayacağım üniversitede. Bu süreçte de İngilizce ve Fransızca'yı iyi derecede öğrenebilirsem Express Entry'de puanım 480 seviyelerine geliyor (+üniversite diploması), Fransızca kotasından Express Entry'e dahil olmak için güzel bir seviye diye gözüküyor sitesinde. Daha önce bu şekilde deneyimi olup giden dostlarımız var mıdır acaba? Yol gösteren herkese çok teşekkür ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k