(F/M) Öğrenci Vizeleri
-
@Nothing-Man normalde randevunuz ne zamandı acaba ?
-
@Nothing-Man turist vize randevuları açıldımı yoksa 🤔
-
@Nothing-Man, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
22 Eylül2021 e kadar geri geldi randevum hadi bakalım :)
bende kasım'a almıştım gelmiş midir bi bakayım :D
-
@basakksn Kasım ayına idi.Ümit ile bekliyoruz 4 ocak tarihini.Konsolosluk açılınca daha erken tarihler olması lazım.
-
@ahsenaydgdu maalesef hayır.
-
@Nothing-Man anladım cok tesekkur ederim vize gorusmenız olunca burayada yazıp bizi aydınlatarsanız cok sevınırım kardesimde f1 basvurusu yapıcak o yüzden arastırmaya devam ediyorum.Bol sanslar
-
ocak ayında bir şey olacak inşallah bekliyoruz
-
Şuan için randevu tarihlerinde birdeğişiklik yok maalesef.
-
Bu ileti silindi! -
@EmreGdk merhaba siz mail attınız sanırım, dönüş ne oldu ?
-
@Nothing-Man merhaba,mail attım evet cevap aynıydı,mağlum durumlardan geçici olarak hizmet veremediklerini dile getirdiler,bizde sürekli kurs tarihini ileri atıp duruyoruz bakalım :D 20 Ocak'tan sonra gelişmeler olur umarım..
-
@EmreGdk sonumuz hayırlı olur umarım, sizin eyalet neresi ?
-
@Nothing-Man umarım,NY benimki,sizin ?
-
selam dostlar los angeles'ta bir okul ile konustuk başlıcam lakin ds160 sevis ücreti yatırma gibi işlemleri biz yapıcaz konu hakkında bilgim yok pek fazla nasıl bir yol izlediniz fikir alışverişi iyi olur istedim @Nothing-Man ile aynı okul evet : D
-
@gorkem34 hangi okul :D
-
ben face grubundan birisi vardı, California'da yaşayan, dil okullarıyla ilgilenen birisi, onun TR'de tavsiye ettiği bir danışman ile başladım,herhangi bir ücret almıyorlar danışmanlık için, o yüzden biraz rahat oldu, aşamaları gösterdi falan öyle halletmiştik, ama sen tek yapacağın için yardım alsan iyi olur biraz karışık :D
-
@EmreGdk, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
ben face grubundan birisi vardı, California'da yaşayan, dil okullarıyla ilgilenen birisi, onun TR'de tavsiye ettiği bir danışman ile başladım,herhangi bir ücret almıyorlar danışmanlık için, o yüzden biraz rahat oldu, aşamaları gösterdi falan öyle halletmiştik, ama sen tek yapacağın için yardım alsan iyi olur biraz karışık :D
hocam özelden link isim adres atarmısınız onada bakım belki daha cazip gelir bana
-
Merhaba kardeşim için yüksek lisans şartlı kabulu aldık basvuru ve transkrıpt ucretını odeyıp vıze randevusu alacagız gc cekılısınede basvurmustu randevular ekıme verılıyor su an ıcın mayıs ayında cıktıgı takdırde f1 vıze gorusmesı ıptal mı oluyor
-
Merhabalar arkadaşlar. Kız arkadasımla benım 10 yıllık turıst vızelerımız var. Ben suan bir okuldan kabul aldım onun için f1 vizesi alıcam. Kız arkadasımla birlikte gitmek istiyorum onun turist vizesi oldugu ıcın amerıkaya girdikten sonra Amerikada evlensek onun için sıkıntı olur mu ? veya Amerikada evlendıgımız ıcın onun vizeside f2 olabılırmı ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ? çok teşekkürler.
-
@basakksn, içinde söyledi: (F/M) Öğrenci Vizeleri
Merhaba kardeşim için yüksek lisans şartlı kabulu aldık basvuru ve transkrıpt ucretını odeyıp vıze randevusu alacagız gc cekılısınede basvurmustu randevular ekıme verılıyor su an ıcın mayıs ayında cıktıgı takdırde f1 vıze gorusmesı ıptal mı oluyor
hayir, ciddi bir programdan kabul aldiysa sorun olmadan vizesini alabilir diye dusunuyorum. Egitim, ogretim soz konusu oldugunda konsoloslar anlayisli davraniyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum