DV2022 Bekleme Odası
-
O değil de ben video yu bile izlemeden onlara köy kahvesine hitap ediyolar dedim onlar da bu foruma mı aynı yaklaşımda bulunmuşlar. İşte bu nokta da profesyonel olduklarına inanmak daha da zor oluyor.
-
oyleymis sanirim :) madem kahvehaneyiz, o halde bu seferlik caylar benden :hot_beverage: :) bir tane alip yandakine uzatin arkadaslar :)

-
@crazycells şakir e yok... :)) hocam boşverin ya keşke tüm köy kahveleri böyle yardımsever, bilgili ve alakalı insanlarla dolup taşsa... kedi-ciğer ilişkisi diyorum...
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells şakir e yok... :)) hocam boşverin ya keşke tüm köy kahveleri böyle yardımsever, bilgili ve alakalı insanlarla dolup taşsa... kedi-ciğer ilişkisi diyorum...
yok, benim icin hicbir problem yok :)
-
@crazycells @denizci10 bunla ilgili bir deyim vardır. Bazı insanlar konuşur kervan yürür diye. Umarım forum kurallarına aykırı değildir 🙄
-
Geçmiş yıllarda mülakata giden arkadaşlarımıza sıkça gelen "Siz de mi forumdansınız?" sorusu aslında bir çok şeye cevap niteliğinde bence.
-
@nevzatyildizz bize de kısmet olur inşallah 🙏🙏
-
@tolgasatir Amiiiiiiinnnnn
-
@tolgasatir İnşallah
-
@crazycells kusura bakma ortalığı biraz karıştırdık galiba.bu konularda pek bilgim yok.başvurular nasıl kontrol ediliyor hiç bilgim yok.10,15,25 level dan bahsediyor nedemek istiyor onuda anlamış değilim.birde açıklamada anladığım kadarıyla her şeyi kontrol edip çekilişe öyle katılıyoruz ben burada Çelişkide kaldım.
-
@crazycells Kimsenin durumunu,kişiliğini yargılamak veya fikir beyan etmek haddime olmasada; bu videoda ki beyfendinin biraz asabiyet ve dunning kruger etkisi olduğu aşikar.Bence fazla da üzerine durulacak bir konu değil, @clourpoint abi sen yaşı yaşına uygun diye burada paylaştın ki zaten kendiside foruma üye :) videolarına katlanıp üzerine doğru bilgi veya yaşanmışlık alabiliyorsa izleyen, sorun da yok bence :)
-
Arkadaşlar köy kahvesi derken sizler üstünüze alınmayın.bizleri bahsettiğini sanmıyorum.belki olumsuz yazı yazan kişileri bahsetmiş olabilir.o kişilerin gereğinide crazycell ikaz ediyor.o yüzden biz seviyeli olduktan sonra mekan boşverin köy kahvesi olsun.öyle değilmi?sizleri bilmem ama ben çoğu şeyi buradan öğrendim kahveden memnunum.haydi çaylar benden olsun😁
-
@clourpoint Abi valla ben çoğu değil, bildiğim HER şeyi buradan öğrendim. Böyle bir kahvenin üyesi olmaktan son derece mutluyum. Bedava çay da var güzel ama bedava kek de olursa çok daha iyi olacak :)
-
@nevzatyildizz cay bana yeter kek de istemem.👍
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@clourpoint Abi valla ben çoğu değil, bildiğim HER şeyi buradan öğrendim. Böyle bir kahvenin üyesi olmaktan son derece mutluyum. Bedava çay da var güzel ama bedava kek de olursa çok daha iyi olacak :)
Birde yuvarlanacak hafif egimli park varsa, tadindan yenmez :D
-
@crazycells sayın yönetici dv2022 bekleme odası nın adını dv2022 köy kahvesi olarak değiştirelimmi? Ne dersiniz?maksat şaka olsun biraz renk katsın foruma.
-
@MySea Abi tabi siz oralarda bulamıyorsunuzdur böyle yeşil alanları, parkları. :D
-
@crazycells Sizi bilmem ama ben bu köy kahvehanesinde olmaktan çok mutluyum :) Çayda nefismiş ellerinize sağlık
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea Abi tabi siz oralarda bulamıyorsunuzdur böyle yeşil alanları, parkları. :D
Yesil alan ve parklar var da cay ve kekle birlikte uclu kombinasyon bulmak cok mumkun olmuyor :P
Biden reisin secim vaatlerinde vardir umarim :)
-
@crazycells YouTube da bi Ayhan Ogmen e güvenmem birde bu arkadaşa gayet doğru yoldayım galiba :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum