Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Cambly deneyimim

İngilizce
146 25 6.0k 17

Benzer Başlıklar

• Evden İngilizce Sınavı (Duolingo, TOEFL at Home vb)

İngilizce
    4
    17 Oy
    4 İleti
    944 Bakış
    sıla5566S
    Evden çalışmak bence zor destek almak gerekiyor.
  • YDS , TOEFL , IELTS Basvuru ve Hazirlik Sureci

İngilizce
    10
    2 Oy
    10 İleti
    803 Bakış
    P
    arkadaslar selam toefl hazirligi konusunda her turlu öneriye acigim kisitli zamanim var 5.0 5.5 yeterli olur kaynak ya da kurs ya da daha farklı önerileri olan varsa yardimci olabilirseniz super olur nerden baslamam gerekiyor tam bilmiyorum
  • İngilizce'yi nasıl öğrenmeye çalışıyorsunuz?

İngilizce
    133
    7 Oy
    133 İleti
    11k Bakış
    L
    Benim yıllardır çözemediğim konu ezberleme. Konteks içinde doğru kelimeyi bulma vb gibi herkesin problem yaşadığı alanlar. Kendim bunun için app kurmuştum sonra kelime çiftleri genişledi. Sonra yayınlamaya karar verdim. Faydalı bir içerik olduğunu düşünen arkadaşlar istifade edebilirler. Reklam vb içermemektedir. İhtiyaç duyanlar faydalanabilirler :) https://www.lexicow.com
  • amerika'da ücretsiz kütüphane ve kilise dil kursları

İngilizce
    46
    0 Oy
    46 İleti
    6k Bakış
    dolunaysudexD
    Merhabalar california'da bildiğiniz ücretsiz veya uygun fiyatlı ingilizce kursu var mı?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k