Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Cambly deneyimim

İngilizce
146 25 6.0k 17

Benzer Başlıklar

• İngilizce öğrenmek için kaynak kitaplar

İngilizce
    2
    1
    0 Oy
    2 İleti
    290 Bakış
    sıla5566S
    The academic publishing yada moda dil kaynaklarını kullanan var mı?
  • Tam 4.5 saat Emrah Hoca ile ingilizce

Taşındı İngilizce
    5
    3 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    Furkan GameF
    B1b2 veya sadece B1 İ anlattiği videonun pdfsi var mı sizde varsa atabilir misiniz? Arıyorum bulamıyorum bı türlü hocaya da yazdım Instagramdan geri dönüş yapmadı.
  • YDS , TOEFL , IELTS Basvuru ve Hazirlik Sureci

İngilizce
    10
    2 Oy
    10 İleti
    803 Bakış
    P
    arkadaslar selam toefl hazirligi konusunda her turlu öneriye acigim kisitli zamanim var 5.0 5.5 yeterli olur kaynak ya da kurs ya da daha farklı önerileri olan varsa yardimci olabilirseniz super olur nerden baslamam gerekiyor tam bilmiyorum
  • İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?

İngilizce
    40
    2 Oy
    40 İleti
    9k Bakış
    irem.celikI
    @sıla5566 yaklaşık 2 yıl önce öğrenci vizesi ile amerikaya gideceğim için ingilizcemi seviyemi geliştirmek adına çok kurs araştırmıştım. o zaman istanbul beşiktaşta akademik yabancı dil kurslarına karar vermiştim. alt yapım olduğunu için başlangıç seviyesinden değil bir üst seviyeden başlamıştım. amerika öncesinde çok verimli geçti benim için. 3 ay önce bir akadaşım başladı aynı yere. ben nasıl geri bildirim verdiysem yine aynı sistemle ilerliyorlarmış. alanında uzman 3 farklı hoca giriyor derslere. özellikle konuşma dersi hocaları yabancı. müfredat ve içerik yaş gruplarına göre ayrılıyor. kursun kendi yayınevi var. Benim zamanımda demo derse girilebiliyordu. varsa hala öncesinde demo derse girebilirsiniz yinede
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k