Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gkhanfeez peki drop-off yapinca sorun olmuyor mu cunku o zaman lyft ucret veriyor bide bende bir kere drive thru ya girmistim 20-25 dakikam gitmisti orada.


  • @FreeMen California, Hawaii, Illinois, Massachusetts, Minnesota, Oregon, Pennsylvania, Vermont, Washington dışındaki eyaletlerde Lyft 1 yıl şartı istemiyor. Bu link burada kalsın. Green Card çıkacak arkadaşlara faydalı olabilir. Yazdığım bilgiler şu an içindir. İlgilenenler Güncel durum için linki takip etsin lütfen

    https://help.lyft.com/hc/en-us/articles/115012925687-Driver-requirements


  • @Mansfield1, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

    @gkhanfeez peki drop-off yapinca sorun olmuyor mu cunku o zaman lyft ucret veriyor bide bende bir kere drive thru ya girmistim 20-25 dakikam gitmisti orada.

    bir cok kez bu sekilde yaptim sorun olmuyor en fazla sana dusuk yildiz verir ya da sikayet eder. seni deactive edecek durum degil bu olaylar sonucta indipendent contrator gectigi icin is senin kendi isin gibi oluyor. kavga kaza irkcilik taciz servis kopegi almama gibi olaylar seni deactive edebilir daha cok. benim bir suru var boyle drop off yaptigim.


  • @RoadtoNewLife, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

    @FreeMen California, Hawaii, Illinois, Massachusetts, Minnesota, Oregon, Pennsylvania, Vermont, Washington dışındaki eyaletlerde Lyft 1 yıl şartı istemiyor. Bu link burada kalsın. Green Card çıkacak arkadaşlara faydalı olabilir. Yazdığım bilgiler şu an içindir. İlgilenenler Güncel durum için linki takip etsin lütfen

    https://help.lyft.com/hc/en-us/articles/115012925687-Driver-requirements

    Bu kural olarak olsa da lyft bu kuralı es geçebiliyor çoğunlukla. O sebeple ehliyeti aldığınız gün başvuruyu hemen yapın eğer çalışmanız gerekse. Uber kabul etmiyor ama texasda californiaya new jersey gibi yerlerde ertesi gün başvurusu kabul olmuş olanlar var. Lyft yapan daha az olduğu için kabul olma olasılığı yüksek. Neden lyft daha az derseniz lyft’te bonus olayları az olduğu için daha çok uber açmaya çalışıyor herkes.


  • @gkhanfeez Gökhan Bey Houston için Uber Lyft ve diğer delivery işleri için deneyimlerinizi yazdığınız bir yazı var mı? Orda durumlar nasıl merak ediyorum, Austin için de keza paylaşım yapan çok az kişi var bu konuda. Ne kadar çok deneyim aktarılırsa o kadar iyi 🙂


  • Houston İçin über ve lift durumu şu şekilde oluyor. Şehir genel olarak yavaş bir şehir YouTube’dan takip ettiğim bazı büyük şehirler ve kendim daha önce San Fransisko’da çalıştım oralarla karşılaştırılamaz yarı fiyat neredeyse. Houston benim tabirimle Ankara gibi bir şehir. Günde on 12 saat çalışılarak benzin dahil 150 ile 200 $ arası para yapılabiliyor über ve lift beraber yapıldığı nda bunlardan sadece biri yapılırsa 150 $’ı anca bulur çok altına düşmez. Yemek işi çok yapmıyorum çok nadir yapıyorum yapan arkadaş var yemek işi de günde 10 saat çalışıldığında 100 150 $ arası yapıyor hani cuma cumartesi belki birtık daha fazla olabilir. Ben Kovit döneminde geldiğim için Kovit öncesini bilmiyorum belki o zaman biraz daha hızlıydı daha önce yapan var mı ona sormak lazım ama şu an için Houston yavaş bir şehir. Ama benim genel gördüğüm Kovit olmasa bile Houston Ankara tarzı bir şehir hareketlilik az olur gibime geliyor. Kışın işler biraz yavaşladı yazın daha iyidi benzin dahil yıllık 40.000 50.000 yapılır günde 10 saat 12 saat çalışılarak. Bu arada benzin houstonda ucuz galonu 1.70 dolar. Eğer San Francisco ile karşılaştırırsam burası çok iyi değil insan kalitesi çok değişiyor basit bir örnek San Fransisko’da iken insanlar telefonla konuşmak için ya da camı açmak için izin isterdi hüstın da bazı yolcular çoğunluk değil tabii ki %10 %20 belki senin verdin selamı bile almıyor. Bahşiş olayı daha az insanlar senin vaktini çalıyor bazen işte markete uğramak istiyor ya da mağazadan bir şey almak istiyor yemek almak istiyor senin vaktini harcıyor yine de bahşiş vermiyor yani o seviye. Ben çoğunu kabul etmiyorum böyle insanların o zaman da şey diyorlar ben zaten ödedi bunu yapmak zorundasın tavırları böyle genel olarak bu kişiler zenciler oluyor tabii ki.
    @FreeMen


  • Orange County, LA icin Uber mi Lyft mi daha iyi servs veriyordur ? Ehliyetim olmadigi icin bir sure ikisinden birine muhtac kalacagim 🙂 ikisi arasinda bir fark fark mi ya da birini oburune tercih etmemi gerektirecek birsey var mi . Tesekkurler .

  • ⭐⭐⭐

    dehşet içinde kaldım videoyu gören oldumu


  • @gkhanfeez
    Bu rakamlar güncel mi acaba


  • @ahsenaydgdu, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

    dehşet içinde kaldım videoyu gören oldumu

    Oyunculuk cok kotuymus 😞 flashtv ayarinda


  • //////////////


  • Değişik bir video olmuş gerçekten 🙂

    Elinizde silah var ve soyguncuyu kendinize 50cm mesafeye geri çağırıp kadraja sokmaya çalışıyorsunuz...

    Cesaret değil başka bir şey bu 🙂

    Defalarca göz ve el kontagini kaybediyorsunuz hırsız ile... Baskı ve korku altındaki kişi bunlari kaçırmaz normalde... Ama kaçırmış...

  • ⭐⭐⭐

    @Betfair39 kendini soyan kişi ile yeni bir video çekmiş arkadaşımız. Denk geldi ama izlemedim


  • @fetihy, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

    @Betfair39 kendini soyan kişi ile yeni bir video çekmiş arkadaşımız. Denk geldi ama izlemedim

    🤣🤣🤣


  • @ahsenaydgdu bu videonun olusturulma amaci, kani donan veya donmaya meyilli insanlarin ilgisini cekip videoyu tabiri caiz ise elden ele dolastirmak ve bu dolasim sonucu adina etkilesim denilen olguyu imal etme beklentisidir. Bu yayilimdan sonra birinin videoyu bilerek veya bilmeyerek gundeme getirmesinin bir anlami kalmiyor. Video olusturucu amacina ulasmis oluyor. Bu video bastan sona kurgu. Ustelik, aksini ispat etmeye calisan birileri de varsa ortalikta, kurgucu amacina tamamen ulasmis olur. Burada gordugum, dogru bulmadigim ama gerceklesmis tek sey, bir video icerik olusturucunun, insanlarin zaaflarini etkilesim ile takas etme cabasi ve bu etkilesim tuzagina dusup video olusturucuyu amacinda, basariya ulastiran bilincsiz insanlardir.


  • //////////////


  • 5:49 da sözde polisi aradığında polis telefonu açmıyınca kendi işimizi kendimiz halletcez tarzında bişi söylüyo 🙂


  • ...........................


  • Videonun kurgu olmasi bir kenara, boyle olaylar yani delivery yaparken veya Uber/Lyft yaparken soyulma durumlari malesef gercek. Bu konuda daima dikkatli olmak lazim. Ismi "kotu" olarak unlenmis semtlerden uzak durmak lazim.


  • @gkhanfeez, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

    Houston İçin über ve lift durumu şu şekilde oluyor. Şehir genel olarak yavaş bir şehir YouTube’dan takip ettiğim bazı büyük şehirler ve kendim daha önce San Fransisko’da çalıştım oralarla karşılaştırılamaz yarı fiyat neredeyse. Houston benim tabirimle Ankara gibi bir şehir. Günde on 12 saat çalışılarak benzin dahil 150 ile 200 $ arası para yapılabiliyor über ve lift beraber yapıldığı nda bunlardan sadece biri yapılırsa 150 $’ı anca bulur çok altına düşmez. Yemek işi çok yapmıyorum çok nadir yapıyorum yapan arkadaş var yemek işi de günde 10 saat çalışıldığında 100 150 $ arası yapıyor hani cuma cumartesi belki birtık daha fazla olabilir. Ben Kovit döneminde geldiğim için Kovit öncesini bilmiyorum belki o zaman biraz daha hızlıydı daha önce yapan var mı ona sormak lazım ama şu an için Houston yavaş bir şehir. Ama benim genel gördüğüm Kovit olmasa bile Houston Ankara tarzı bir şehir hareketlilik az olur gibime geliyor. Kışın işler biraz yavaşladı yazın daha iyidi benzin dahil yıllık 40.000 50.000 yapılır günde 10 saat 12 saat çalışılarak. Bu arada benzin houstonda ucuz galonu 1.70 dolar. Eğer San Francisco ile karşılaştırırsam burası çok iyi değil insan kalitesi çok değişiyor basit bir örnek San Fransisko’da iken insanlar telefonla konuşmak için ya da camı açmak için izin isterdi hüstın da bazı yolcular çoğunluk değil tabii ki %10 %20 belki senin verdin selamı bile almıyor. Bahşiş olayı daha az insanlar senin vaktini çalıyor bazen işte markete uğramak istiyor ya da mağazadan bir şey almak istiyor yemek almak istiyor senin vaktini harcıyor yine de bahşiş vermiyor yani o seviye. Ben çoğunu kabul etmiyorum böyle insanların o zaman da şey diyorlar ben zaten ödedi bunu yapmak zorundasın tavırları böyle genel olarak bu kişiler zenciler oluyor tabii ki.
    @FreeMen

    Verilere göre Lyft'in Texas pazar payı düşük görünüyor. Pratikte sadece Lyft ile çark dönebiliyor mu? Bunu sorma sebebim Uber'de bir yıl şartı olduğu için(sanırım?) yeni gelen biri Lyft sürücüsü olacak mecburen. Birde Lyft leasing programları ile ilgili düşünceniz nedir? Yeni gelen birinin araba alması yerine ortama alışana kadar birkaç ay leasing ile götürmesi daha mantıklı mı? https://secondmeasure.com/datapoints/rideshare-industry-overview/


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum