[Arşiv] DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
@hknylmz92 hayırlı olsun :) yeni yaşantınızda mutluluklar dilerim.
-
5 Nisan 2018 tarihinde olan mulakatımız sonucunda eşimin vizesi onaylanıp benimki idari işlem sürecine kalmıştı 20 nisan tarihinde mail aldık idari işleminin bittiğine dair 25 nisan tarihinde pasaportumu konsolosluğa yolladım ve 15 mayıs tarihinde vize basılı olarak elime ulaştı.
-
@fatihuslu hayırlı olsun :)))
-
@yekta teşekkürler çok stresli bir süreç gerçekten.
ap sureci süren halen varmı bu arada ? -
@fatihuslu hayırlı olsun, maalesef biz bekliyoruz.
-
@fatihuslu hayırlı olsun
-
@fatihuslu hayırlı olsun.
-
Çok tesekkurler hepinizie @restwel sizinkinde en kısa sürede sonuçlanır inşallah👍
-
@fatihuslu inşallah:-)
-
@emrenaz vizesini alabildi mi?
-
@fatihuslu uzun süredir gergin şekilde bekliyordunuz. Hayırlı ugurlu olsun. Adınıza sevindim.
-
@fatihuslu hayirli olsun vizeniz. Sancili keyifsiz bir surecmis ama atlatmissiniz coook sevindim onaylanmasina :) ABDdeki yasantinizin harika olmasi dilegiyle
-
@fatihuslu hayırlı olsun :) Yeni yaşantınızda mutluluklar dilerim.
-
Hepinize çok teşekkür ederim 😊😊
-
@emrenaz , @Hadrathus arkadaşlar merhaba . Durumlarınızda bir gelişme varmı? Herhangi bir ceac update vs ? Selamlar.
-
ben umudu kestim artık
-
@emrenaz seni bu konuda hiç bilgilendirmedilermi . Neden olabilir bir fikrin varmı. ? Bence gelecek ay toplu bir vize verirler.
-
vallaha fıtık oldum şu süreçte.sıra gelip gelmeyeceği bile belli değil bide gelse ap korkusu var.nasıl bir iştir anlamadım.
-
@arnblt gittim beyaz kağıt verdiler neden dedim sistem dedi.
daha sonraları mail attım bizim bi etkimiz yok dedi. artık naptım ben de bilmiyorum ama dediğin gibi ciddi bir yanlışlıkları var. reddedilmedi ama kasti oyaladılar bence. verilmezse verilmez yapıcak bişey yok
-
@emrenaz size daha önce green card vizesi vermişlerdi sanırım değil mi ? gitmediginiz için iptal mi olmuştu tam süreci hatirlamiyorum da
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum