Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikanin Eba TVsi uzaktan eğitim

Taşındı Eğitim
4 4 277 4

  • Merhabalar. Amerikada Eba tv gibi bisey var mi arkadaşlar? Oğlum 8 yaşında Amerikada seneye 3.sinifa gidecek şuan Türkiye'deyiz 2.sinifta. Eğitim biliyorsunuz uzaktan oluyor Eba tvden ve zoomdan. Buna benzeyen bisey varsa tavsiye edebilirmisiniz lutfennn? Ve Nasil bu çocukların adaptasyon oluyor orda? Ingilizcesi eh işte şimdilik


  • //////////////


  • @usakedisi Burada her okulun kendi uzaktan egitim programi var. Cogunlukla zoom uzerinden.

    Gelince cocugun uyum ve dil ogrenme konusunu hic kafaya takmayim. Sayin @yalta da belirtmis, birkac ay icerisinde ogrenip konusmaya basliyorlar.


  • @usakedisi Bazı okullar uzaktan veya yüz yüze eğitim seçeneği sunuyor. Aileler istediklerini seçebiliyor. Bizim bağlı olduğumuz Fort Bend okul bölgesinde böyle bir seçenek vardı ve biz yüz yüze eğitimi seçtik. Nisan-Ekim arasında online eğitim yapıldı ancak bizim için uygun değildi.

    Online eğitimler Zoom veya Microsoft Teams üzerinden canlı yapılıyor. Ders dışındaki sürelerde Schoology üzerinden ödev ve benzeri uygulamalar yapıyorlar.

    Diğer arkadaşların da dediği gibi, çocuklar genelde çok daha kolay ve hızlı uyum sağlıyor. Çocuğun uyum sağlamasından okul sorumlu, siz her şeyi kendiniz yapmanız gerekiyormuş gibi düşünmeyin. Sadece okulla iyi iletişim kurun, sorunlarınız varsa zamanında bildirin.


Benzer Başlıklar

  • Lise sonrası ABD'de eğitim.

    Eğitim
    7
    0 Oy
    7 İleti
    274 Bakış
    Katzfiell_K
    @DenizMaths Bulunduğum ilde eğitim fuarı yapılırsa mutlaka giderim. Önümüzdeki aylarda TOEFL ve SAT'ye her türlü gireceğim bakalım.
  • Uzaktan Eğitim Sertifika

    Eğitim
    2
    1 Oy
    2 İleti
    203 Bakış
    siraysessizS
    @americanstyle bunu bende araştırdım özellikle Amerika'da geçerli sertifika bölümlerini. Umarım tecrübe eden arkadaşlar yazarlar.
  • Amerika'da lise eğitimi ve basketbol kariyeri

    Eğitim
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    H
    Cevap için çok teşekkür ederiz. Ben sadece bursla göndermek istemiyorum zaten . Ailece yerleşmek istiyoruz. Çünkü oğlum liseye başladığında 13 yaşında olacak. O yaştaki bir çocuğu tek başına gönderemem. Ben de iş ilanlarını kovalıyorum. 1,5 senemiz var sanırım o zamana kadar bir iş ayarlarım. Olmadı orada yaşayan arkadaşım var 20 yıldır yanına çağırıyor. Kalacak yer sıkıntımız yok yani. Ama çalışmadan da okutamam oğlumu. Onun eğitimi ve basketbol kariyeri için her yolu denemek istiyorum. Türkiye'de bir çok tanınmış basketbolcu ve koç tanıdığım var. En geç 11. sınıfa kadar giderse ilerlemesi çok iyi olacak dendiği için bu yola çıkıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.
  • GC ile Üniversite Eğitimi Hk.

    Kilitli Eğitim
    7
    0 Oy
    7 İleti
    330 Bakış
    crazycellsC
    https://yesilkartforum.com/forum/category/15/eğitim Bu bolumdeki konularda bilgiler mevcut. Ayni nedenle lutfen yeni bir baslik olusturmayin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum