Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Houstonda Bir Türk Vuruldu

Kilitli İlan ve Duyuru
27 13 1.3k 10

Benzer Başlıklar

• 1+1 ev Sublease (Houston, Texas)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    90 Bakış
    Mehmetcan KılıçM
    Merhabalar şubat 11 gibi eşimle houstonda olacağız yaklaşık 12-14 ay kalacak 1+1 ev bakıyoruz evini devretmek isteyen olursa ulaşırsa sevinirim.
  • Türk Avukat Arıyorum

İlan ve Duyuru türk avukat los angeles
    2
    0 Oy
    2 İleti
    212 Bakış
    Y
    Merhaba, Türkiye’de yaşıyorum. Amerika’da, özellikle dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik gibi konularda uzman bir avukata ihtiyacım var. Birisi bir yakınım, Türkiye’de Amerika’daki bir franchise şirketinin ismi kullanılarak yatırım yapma vaadiyle para almış, ancak bu parayı iade etmemiştir. Kendisi bize bazı belgeler verdi; fakat bu belgelerin gerçekten resmi (orijinal ve geçerli) olup olmadığını teyit etmemiz gerekiyor. Bu nedenle, bizim adımıza ilgili şirkete başvurarak belgelerin doğruluğunu sorgulayabilecek bir avukata ihtiyacımız var. Avukatın California eyaletinde olması bizim için büyük bir avantaj olacaktır. İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • Houston Apartman

İlan ve Duyuru
    14
    17 Oy
    14 İleti
    3k Bakış
    E
    Merhabalar Turizm Stajı için Houston Uptown da bir otelde Eylül itibari ile çalışmaya başlayacağım. Konaklama için nasıl bir yol izlemeliyim ? Maalesef çok yüksek bir bütçe ile gelemeyeceğim önerileriniz nelerdir ?
  • Houston konaklama

İlan ve Duyuru
    22
    0 Oy
    22 İleti
    6k Bakış
    semaviS
    @Mahmut-Tuncel maalesef ev kiralama konularina uzak kaldim. Bildigin bir yer yok suan icin. Tek tek basvurmak lazim bolge belirleyip
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k