Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Söylediklerinize tamamen katılıyorum. Buna bel bağlamıyorum tabi ki ama bazen işteyken kendimi kurduğum hayalin ortasında buluyorum. Bazen jack'le starbucks da caramel macchiato mu yudumluyorum yada Olivia ile iş görüşmesinde buluyorum. Yaişin espirisi bi yana hayal kurduruyor o yüzde birlik kısım.. Hayallerimi Green card üzerine kurar oldum 🙂


  • @Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Söylediklerinize tamamen katılıyorum. Buna bel bağlamıyorum tabi ki ama bazen işteyken kendimi kurduğum hayalin ortasında buluyorum. Bazen jack'le starbucks da caramel macchiato mu yudumluyorum yada Olivia ile iş görüşmesinde buluyorum. Yaişin espirisi bi yana hayal kurduruyor o yüzde birlik kısım.. Hayallerimi Green card üzerine kurar oldum 🙂

    Tabiki hayal kurmadan olmaz buradaki hayatınızı olumsuz etkilemesin yeter 🙂 Ama söylediğim gibi diğer greencard alma yollarını da araştırmanızı tavsiye ederim ya da ilgileniyorsanız farklı ülke göçmenliklerini


  • @nevzatyildizz " greencard alma yollarını da araştırmanızı tavsiye ederim" mesela??


  • @nevzatyildizz Bende Harita Teknikeriyim ama inşaat sektörü biraz zayıf sanrım 😞


  • Arkadaşlar merhabalar, başvuruda kullandığımız Cep telefonunu numaramızı değiştirmemiz başvurumuz açısından herhangi bir sakıncası var mıdır?


  • @ejay Tecrübeli olmamakla beraber şahsi görüşüm herhangi bir sorun oluşturmayacağı çünkü telefon ile değil mail üzerinden iletişime geçiliyor ve kazanmanız durumunda ds260 formunda bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.


  • @Emtee aslında benim gördüğüm inşaat sektörü canlı ancak bizim diplomalarımızın orda akredite olmaması bizim için bir sorun inşaat sektöründe diplomasız da iş bulunabiliyor ancak sanırım sağlam tecrübe gerekiyor. Neyse greencard çıksın da derdimiz o olsun onlar çözülür 🙂 Yatırımcı vizesi, öğrenci vizesi gibi vizeleri kastetmiştim forumda detaylı bilgiler bulabilirsiniz.


  • @nevzatyildizz Bunlara baktımda benim yaş 32 biraz benim için geç sanırım öğrenci vizesi falan birde evli olunca vs vs.. yatırımcı vizesi içinde mani lazım oda olsa ABD hayali neden kuralım.. ahh ahh cıkarsa haberleşelim 🙂


  • @Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @nevzatyildizz ahh ahh cıkarsa haberleşelim 🙂

    o zaman inşallah 8 mayısta iyi haberlerimizi alırız 🙂


  • @nevzatyildizz Kesinlikle haberlerini bekliyorum kardeşim Allah hepimizin gönlüne göre versin .. smile


  • Bir gün gideceğim Abd'ye 🙂 sanki annemden yeni doğmuş gibi... Türkçe hariç kimsenin ne dediğini anlamadan işaretler, mimikler vs ile anlaşarak iletişim kurmaya çalışacağım. Maruz kalarak ingilizce öğreneceğim. Belki sefalet içinde ağlayarak, gülerek aç veya tok bir kaç yıl geçireceğim. Sonrası güzel olacak 🙂 hayallerim öyle diyor.


  • @ejay, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Arkadaşlar merhabalar, başvuruda kullandığımız Cep telefonunu numaramızı değiştirmemiz başvurumuz açısından herhangi bir sakıncası var mıdır?

    Hayır. Sorun değil.


  • @nevzatyildizz teşekkürler


  • @Ryback teşekkürler


  • @denizci10 Ben kazansam ilk yapacağım şey amerikaya gidene kadar asvab testine hazırlanmak olurdu ve sonrasında amerikaya yerleştiğimde green cardım gelir gelmez orduya başvururdum. Tabi clearence alıp her şey sonuçlanana kadar ya lyft yapardım ya da idareten ne olursa bir iş bulup side job olarak lyft devam ederdim.


  • @Calibraturbo off gecen benimde aklıma geldi. Loto çıksa rahat rahat gitsem dedim. :))
    Gözün aydın artık acele etmene gerek bile yok o zaman.


  • Bence ilk başvuranlar internetten izlediği videolardan çok etkileniyor. Bu da sürekli hayal kurmalarına sebep oluyor. Ben de bunlardan biriydim. Bunu fark edince Amerika ile ilgili videoları artık izlememeye başladım.

    Bu tür videoların amacı aslında hayal satarak izlenme sağlamak. Örneğin; uber, amazon flex gibi sistemleri anlatan youtuberler genelde alışveriş videoları da yüklüyor. Bunları gören izleyici kendisini Uber, amazon flex, doordash yapan insanların yerine koyuyor. Bu işlerde elde edildiği söylenen gelirlerle araba, telefon, bilgisayar, ünlü giyim markaları gibi ülkemize kıyasla ulaşması çok daha kolay olan şeyleri alma hayali kuruyor.

    Benim tavsiyem sonuçlar açıklanana kadar bu tür videolar izlemeyin. Ben böyle yapıyorum.


  • @tmt katılıyorum..yeni arkadaşlarda eski hallerimi görüyorum resmen 🙂 herkes aynı evrelerden geçiyor..artık heyecanım yok denecek kadar az..ilk sene neredeyse tek ümidim greencard gibi hissediyordum o derece yani


  • Merhaba herkese
    Bende ilk kez greencard başvurusu yapanlar arasında bulunuyorum. Henüz 21 yaşındayım ve ilk ciddi adımımı bu şekilde attım. Bakalım bizleri ilerleyen süreçte neler bekleyecek? Tabi büyük bir hayalle başvuruyoruz buna ancak ilk başvuru yaparken ki heyecan bende şu an için sönmüş durumda. Umarım herkes için hayırlısı olur


  • @tmt, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Bence ilk başvuranlar internetten izlediği videolardan çok etkileniyor. Bu da sürekli hayal kurmalarına sebep oluyor. Ben de bunlardan biriydim. Bunu fark edince Amerika ile ilgili videoları artık izlememeye başladım.

    Bu tür videoların amacı aslında hayal satarak izlenme sağlamak. Örneğin; uber, amazon flex gibi sistemleri anlatan youtuberler genelde alışveriş videoları da yüklüyor. Bunları gören izleyici kendisini Uber, amazon flex, doordash yapan insanların yerine koyuyor. Bu işlerde elde edildiği söylenen gelirlerle araba, telefon, bilgisayar, ünlü giyim markaları gibi ülkemize kıyasla ulaşması çok daha kolay olan şeyleri alma hayali kuruyor.

    Benim tavsiyem sonuçlar açıklanana kadar bu tür videolar izlemeyin. Ben böyle yapıyorum.

    "Bu tür videoların amacı aslında hayal satarak izlenme sağlamak."
    Kısmen doğru olabilir ama tam olarak bu sözünüze katılmıyorum. Çünkü bazı arkadaşlar gc yi kazananlara iş hakkında ön bilgi verme, bir iş bulana kadar uber, amazon flex vs. gibi işlerle gelir elde etme veya işi varsa bile bu gibi işlerde ek gelir kazanmanın zorluğu, kolaylığı, bölgelere göre ne kadar kazanabilecekleri gibi bilgiler veriyorlar.
    Biz gitme umudumuz olduğu için olur da gidersek diye izleyip kendimizi ümitlendiriyoruz 🙂
    Kötüde değil aslında. Bir gün gideceğiz diye umuyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum