DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler 😂😂😂😂 uber ile halledilir herhalde bro, istanbul olayı yaşanmaz diye düşünüyorum 😂
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler 😂😂😂😂 uber ile halledilir herhalde bro, istanbul olayı yaşanmaz diye düşünüyorum 😂
İstanbuldakiler kadar tokatlamazlar diyosun :D :D
-
@Chandler sanırım uber'da ne kadar ödeyeceğini gösteriyor önceden diye biliyorum
-
@Chandler sanırım uber'da ne kadar ödeyeceğini gösteriyor önceden diye biliyorum
İyiymiş o zaman şimdiden bi uber hesabı açmak lazım. Var mı senin hesap?
-
@Chandler Türkiye de erişilemiyor uber'a 😁😂 gidersek umarım açarık bi hesap
-
@Chandler Türkiye de erişilemiyor uber'a 😁😂 gidersek umarım açarık bi hesap
O kadar uzağım ubere yani. :D Artık hava alanında açarız hesabımızı :D
-
@Chandler ayynen kanka
-
Greencard ı elinize alana kadar uber başvurusu yapamazsınız veya diğerlerine... Bilginiz olsun. Greencard ınızın gelmesi biraz zaman alacak. Ama bu demek değil ki taşımacılık işlerini yapamazsınız. 100 dolar gibi cüzi rakamlara kiralıyorlar.
-
@Fevzi-Özyurt adamlar uber hizmetini kullanmak istiyor, çalışmak değil :cowboy_hat_face:
-
@tmt, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells cevabınız için teşekkür ederim. Yani buradan şunu anlıyorum; fotoğraf için belirtilen çene göz gibi ölçüler bilgisayar tarafından kontrol edilmiyor. Bu konsolosun görüşme sırasındaki insiyatifine bağlı bir durum.
hayir, oncesinde bu olculer kontrol edilmiyor.
-
@Fevzi-Özyurt, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Greencard ı elinize alana kadar uber başvurusu yapamazsınız veya diğerlerine... Bilginiz olsun. Greencard ınızın gelmesi biraz zaman alacak. Ama bu demek değil ki taşımacılık işlerini yapamazsınız. 100 dolar gibi cüzi rakamlara kiralıyorlar.
uber/lyft uygulamasi ile A noktasindan B noktasina gitmekten bahsediyorlar sanirim @Fevzi-Özyurt Bey :)
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@crazycells cevabınız için teşekkür ederim. Yani buradan şunu anlıyorum; fotoğraf için belirtilen çene göz gibi ölçüler bilgisayar tarafından kontrol edilmiyor. Bu konsolosun görüşme sırasındaki insiyatifine bağlı bir durum.
Aaaaa! Bunu ilk kez duydum işte. Yani başvuru yaptığımız fotoğraf uygun değil diye eleme yok mu? O zaman neden başvuru fotoğrafı için o kadar strese giriyoruz ki? 😅 Ben başvuruların çoğunun fotoğraf yüzünden geçersiz sayıldığını sanıyordum.
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Aaaaa! Bunu ilk kez duydum işte. Yani başvuru yaptığımız fotoğraf uygun değil diye eleme yok mu? O zaman neden başvuru fotoğrafı için o kadar strese giriyoruz ki? 😅 Ben başvuruların çoğunun fotoğraf yüzünden geçersiz sayıldığını sanıyordum.
Bu fotoğraf mevzusu "Sakız çiğnemek orucu bozar mı?" sorusuna benziyor. Green Card çekilişi olduğu müddetçe hiç bitmeyecek :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
o kadar adamız yeni gelenlere bir güzellik yapamazsak yazık olsun bize
-
İlk Green Card Başvurum Yerimi aldım bekliyorum.
Herkese İyi Şanlar. :) -
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Hayir, yok. Eger bir insan resmi koyduysaniz onceden eleme mumkun degil. Fotografi degerlendirmek icin sizi gormeleri lazim. Ayrica forumda yakin zamanda vize alanlar da kullandiklari fotograflari paylasiyorlar arada, oradan da gorebilirsiniz, milim milim incelemediklerini... asil onemli olan fotograftan taninmaniz...
Fotograf yuzunden basvurularin cogunun iptal edildigi, sarlatan danisman sirketler tarafindan uydurulmus ve insanlari korkutma amaci guden bir iddia... Kendinizin basvuru yapmasini istemiyorlar, onlari kullanmanizi istiyorlar.
Forumdaki genel yonlendirmeleri takip eden herkes dogru basvuru yapabilir.
-

İyi günler Mesa
Arizona eyaletine bağlı bir şehirdir. Phoenix şehrinin merkezinin 32 km doğusunda "Doğu Vadisi" bölgesindedir. Doğusunda Apache Junction, güneyinde Chandler ve Gilbert, batısında Tempe ve kuzeyinde Salt River Pima-Maricopa Kızılderili Rezervi bulunur. Nüfusu yaklaşık 508 bindir. 2000 yıl önce Hohokam halkının yaşadığı bir bölgedir. Sıcak çöl iklimine sahiptir. Burnaby, Caraz, Guaymas, Kaiping ve Upper Hutt kardeş şehirleridir.
MESA HAKKINDA FUN FACTS!
- Arizona eyaletinin en büyük üçüncü şehridir.
- 1878'de Mormonlar tarafından kurulmuştur.
- Mesa kelimesi İspanyolca'daki masa kelimesinden gelmiştir. Türkçe'ye de benziyor.
- Ünlü Tonto Ulusal Ormanı buradadır.
- Şehir aslında bir banliyödür ve Amerika'nın en geniş banliyösüdür.
-
Sedona arizona esgecmeyin
-
@crazycells ben her şeyi psikopat seviyesinde araştırdığım için, algım tuhaf çalışmaya başlamış artık. 🤣
-
Selam herkese foruma sık giremiyorum hatta iletilerin tamamını okuyamadım bile. Şöyle ki bu yazdığım nereye gidiyor nerede görünecek cevap olarak mı görünecek ondan bile emin değilim 😂 eşim ve ben bu Yıl 2. Kez başvuru yaptık. Ben totem olsun diye konsolosluğun sitesindeki bir fotoğrafçıda 4 fotoya 50₺ bayıldım 🥺 herkese bol şans...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum