DV2022 Bekleme Odası
-
@ibrahimasar gerçekten öyle mi diye merakımdan bastıydım 1 kere
aheuaha -
@ibrahimasar İbrahim abi yazdığım yazı size cevap değildi(genel olarak).Arkadaş fikrini beyan etmiş.Belli ki bu konuda da bir düşünce (araştırma yapmış.) içinde.Buna istinaden gelen cevaplar heves kırıcı, hatta hırsızlık haksızlıkla itham edilir cinsten.Siz ilk 2 paragrafta sanırım; olayı mükemmel görmüş ve cevaplamışsınız.Fakat benim cevabımda da alıntı yaptığım diğer cümlelerinize katılmak mümkün değil.Bunu bu yazınızda da dile getirmişsiniz.
''Ben olsaydım o dernekte zaman öldürmek yerine dağ bayır gezerdim'' cümleniz gibi olmalı her şey; evet doğrusu bu çünkü.
ABD ye giden veya Avustralya'ya ne sizin nede benim hakkımı gasp etmiş insanlar değil çünkü.
Okey oynamanın nesi kötü?Okey oynamak keyif veriyorsa oynar.Okeyi Türkiye'de oynamayı sevmediği için gitmemiştir ülkeden.Okey oynarken, kızım eve sağlam ulaştı mı?, iş veren hakkımı gasp eder mi?Eve giderken kalabalık da bomba patlar, savaş çıkar mı?Araba alıp et yiyebilir miyim? Gibi gibi binlerce sebep var.Arkadaşın yazdıklarında ise 5/6 eksi olan yazıları var.Buda bana enteresan geldi.
Aman abi neyse öyle işte, size direck olarak yazdığım bir şey değildi. saygılar... -
@Batuhan-X, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu @Rai-Rai nin kuyruk acısı var heralde . Bana yok sesli güldüm yok askeriyeden içeri girince balığa döner falan. Kimsin sen basit bir er'sin en fazla ki her cümlenden belli oluyor. hayatında eline aldığın standart er silah ile devletin ağlamayın diye verdiği 10 kurşunu poligonda attın diye adam mı oldun sanıyosun sen insanları eleştirirken bir şey yok biz seni eleştirince küfür et ne ala memleket..
Dostum onlari yazan bendim. Tekrar sesli guldum. Bu sesli gulme cumlesi bir cesit hakaret olarak algilaniyorsa vay halimize.
-

Hayırlı olsun, açıklanmış sonuçlar. Site diyor. STOP THE COUNT!
-
@Concorde, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Hayırlı olsun, açıklanmış sonuçlar. Site diyor. STOP THE COUNT!
Nasıl yani
-
-
@academicus, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene , @Concorde hocam o 2021'in sonuçları.
Yukarıda kocaman 8 Mayıs'ta açıklanacaktır yazıyor
Biz 2022'ye başvurduk bu sene.2021 açıklandı ya zaten dedim site bir hata verdi de yanlışla açıkladı mı
bir unuttu yaşatan insanı bir kaç dakika umutlandım -
@Zelene haklısınız, beklemek zor
.... -
@Zelene @academicus hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oluyor, ama biz fark edemiyoruz. Başvuru butonu filan açık, ne kadar biz bastığımız zaman ilerlemese de, kesin tanımlanan ip adresleri başvuru yapıyor.
-
@Zelene @academicus hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oluyor, ama biz fark edemiyoruz. Başvuru butonu filan açık, ne kadar biz bastığımız zaman ilerlemese de, kesin tanımlanan ip adresleri başvuru yapıyor.
Muhursuz basvurular yapiliyor olabilir. Biden kendi adamlarini kazandiracak. Demedi demeyin sonra

-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Muhursuz basvurular yapiliyor olabilir. Biden kendi adamlarini kazandiracak. Demedi demeyin sonra

Bizde Biden'in adamlarındanız, sıkıntı yohh

-
@Nothing-Man Teşekkür ederim.
-
Dünden beri kimse bişe yazmamış. Ufak ufak herkes dağıldı galiba evlere

-
@ibrahimasar mevzu açın İbrahim bey şenlensin buralar
-
Mevzu var dediler geldik.

-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dünden beri kimse bişe yazmamış. Ufak ufak herkes dağıldı galiba evlere

Mayısa kadar güzel hayallere daldık. Umut ediyorum başvuran herkese çıkar.
-
-
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben daha greencard çıkmadan böyleyim hep bir kıyaslama
çıksın daha beterini yapacağım 
-
@Chandler hoşgeldin kral
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum