DV2022 Bekleme Odası
-

Hayırlı olsun, açıklanmış sonuçlar. Site diyor. STOP THE COUNT!
-
@Concorde, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Hayırlı olsun, açıklanmış sonuçlar. Site diyor. STOP THE COUNT!
Nasıl yani
-
-
@academicus, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene , @Concorde hocam o 2021'in sonuçları.
Yukarıda kocaman 8 Mayıs'ta açıklanacaktır yazıyor :)
Biz 2022'ye başvurduk bu sene.2021 açıklandı ya zaten dedim site bir hata verdi de yanlışla açıkladı mı 😄 bir unuttu yaşatan insanı bir kaç dakika umutlandım
-
@Zelene haklısınız, beklemek zor :( ....
-
@Zelene @academicus hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oluyor, ama biz fark edemiyoruz. Başvuru butonu filan açık, ne kadar biz bastığımız zaman ilerlemese de, kesin tanımlanan ip adresleri başvuru yapıyor.
-
@Zelene @academicus hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oluyor, ama biz fark edemiyoruz. Başvuru butonu filan açık, ne kadar biz bastığımız zaman ilerlemese de, kesin tanımlanan ip adresleri başvuru yapıyor.
Muhursuz basvurular yapiliyor olabilir. Biden kendi adamlarini kazandiracak. Demedi demeyin sonra 😁😁😁
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Muhursuz basvurular yapiliyor olabilir. Biden kendi adamlarini kazandiracak. Demedi demeyin sonra 😁😁😁
Bizde Biden'in adamlarındanız, sıkıntı yohh :)
-
@Nothing-Man Teşekkür ederim.
-
Dünden beri kimse bişe yazmamış. Ufak ufak herkes dağıldı galiba evlere :)
-
@ibrahimasar mevzu açın İbrahim bey şenlensin buralar
-
Mevzu var dediler geldik. :D
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dünden beri kimse bişe yazmamış. Ufak ufak herkes dağıldı galiba evlere :)
Mayısa kadar güzel hayallere daldık. Umut ediyorum başvuran herkese çıkar.
-
-
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben daha greencard çıkmadan böyleyim hep bir kıyaslama 😄 çıksın daha beterini yapacağım 😄
-
@Chandler hoşgeldin kral
-
@ibrahimasar misafir çok İbrahim abi İstanbul’dan kaçan soluğu bende alıyor ev tımarhane gibi sanki burda korona yok diyesim geliyor diyemiyorum yutkunuyorum😩velhasıl telefonu şu an elime almam mucize😀neyse işte öyle bir durum bildirimi yapayım dedim.
Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar havalar soğumaya başladı. Sağlıcakla kalın🙂 -
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar misafir çok İbrahim abi İstanbul’dan kaçan soluğu bende alıyor ev tımarhane gibi sanki burda korona yok diyesim geliyor diyemiyorum yutkunuyorum😩velhasıl telefonu şu an elime almam mucize😀neyse işte öyle bir durum bildirimi yapayım dedim.
Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar havalar soğumaya başladı. Sağlıcakla kalın🙂@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar havalar soğumaya başladı. Sağlıcakla kalın🙂Valla ben, bizimkilerin aklına nasıl hala gelmedim diye merak ediyorum.. Sus sus, milletin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim. Küçük enişte korona olmuş zaten.. Herkes kendi evinde geçirecek süreci. Yapabilecek bişe yok.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar havalar soğumaya başladı. Sağlıcakla kalın🙂@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar havalar soğumaya başladı. Sağlıcakla kalın🙂Valla ben, bizimkilerin aklına nasıl hala gelmedim diye merak ediyorum.. Sus sus, milletin aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim. Küçük enişte korona olmuş zaten.. Herkes kendi evinde geçirecek süreci. Yapabilecek bişe yok.
Enişteye çok geçmiş olsun. Aynen valla otursunlar herkes kendi önlemini alsın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum