Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @Concorde Yalniz timsah eti oldukca lezzetli. Giderseniz Florida'ya mutlaka denemelisiniz. 😊

• trump yönetimi giderayak vatandaşlık sınavında değişiklik yapmış 100 soruluk havuzdan sorulan 10 soruya 6 doğru cevap vermek yeterliyken aralık 1 itibariyle 120 soruluk havuzdan sorulacak 20 soruya 12 doğru cevap vermek gerekecekmiş sizce greencard için de gitmeden bir değişiklik yapar mı yoksa bir gün hepimiz son kez greencarda başvurduk ve bunu kimse fark etmedi mi

• @nevzatyildizz Daha önce birkaç defa açıklandı burada, yasayı değiştirmesi gerekir ki bunu yapamaz bu saatten sonra.

Korona meselesinde gördük ki imkânsız diye bir şey yok, son başvuru olma meselesine bir şey diyemiyorum :)

• @Concorde Maket gibi yürüyor ama bayağı bayağı gerçek galiba...

• @ibrahimasar eve köpek diye alırız abi :D

• @Arthur-Morgan evet yazılanları okudum ancak bu değişiklikten sonra korkmadım desem yalan olur :)

• ⭐⭐

@Zelene 260 bin ne sattıysanız değerinde satmışsınız aldığınız kiraya göre ortalama 270.000 tl yapıyor evin değeri

• ⭐⭐

@Batuhan-X 350.000 tl lik evin ortalama kirası 1100 ile 1200 tl arası değişiyor ama bulunduğu konum neticesi ile kiracı bulma sorunu etken olunca değerinin altında veriyorlar

• @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Concorde Maket gibi yürüyor ama bayağı bayağı gerçek galiba...

Twitter da gördüm açıkcası. Gerçek olduğu yazıyor, kimisi yorumlarda özel bir timsah türü demiş.

• ⭐⭐

Green card çıksında timsah değil, isterse dinazorlar dirilsin 🙂

• @Rhonster Evet yedek de seçiliyor biliyorum ama mesela pasaport numarası sallayan son ay current olan numaraya geldiği an iş bitmiş demek oluyor, daha fazla kişi çağırılmayacağı için de 1 kişi bile olsa hak gitti :D tabii ki oranlar çok düşük dediğin gibi ama yine de sinir bozucu :)

• Tüh dönemin ilk tartışmasını kaçırmışım, çok uzundu tam anlayamadım neler olduğunu :) Bu sene bekleme odasında boş muhabbet yapmayın kavgası tahmini ne zaman çıkacak acaba :D

• @TughanTug hak yine gitmiyor tekrar uzun uzun yazmayalım okuya okuya gelin o konuşmadan itibaren sayın crazycells in yazısına iyice bakın ayrıca :D

• @Rhonster Okudum. Benim anlamadığım şu. Örneğin x kişisi sahte pasaport numarası kullandı ve 45000 numarası var, eylül ayında çağırıldı ve o ay current olarak çağırılan son kişi. Mesela Eylül ayında 43.864-45.000 numaraları çağırılmış olsun. 45.000 alamadı bu durumda daha fazla numara current olmayacak ve 45.001 numaralı kişi hakkını kaybetmeyecek mi?

• @Concorde, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Kayseride okudum da, kayseri kiralar konusunda çok iyi ya. Yeterince ev olduğundan kiralar ucuz. Lüks bir yerde bile ucuza kiralık ev bulunuyordu. Çok düzenli bir şehir, bir de denizi olsa.

Bir Kayserili olarak, bu güzel cümleleriniz için teşekkür ederim, denizi olmasa da Erciyes ve Ali dağı olanakları ile eksiği kapatıyor.

• @TughanTug hayır çünkü evrak isteniyor ve girdikleri pasaport bilgilerini gönderiyorsun numara eşleşmeyince mülakata girmeden eleniyorsun randevu alamadığın için o yüzden de o 45.001 numaralı kişi gidiyor.

• @Rhonster öyleyse sıkıntı yok genelde "mülakatta eleniyor" şeklinde konuşuluyor da çünkü. Mülakata gitmeden current numaralar belli olmadan elendiği durumda doğru hak yanmaz.

• @TughanTug öyle olacağını düşünüyorduk ama bu yıl istenilen evraklar arasında pasaport bilgilerini de istemişler ve eşleşmeyenlere sebepleri sorulmuş forumda başka konu altında yazılmıştı galiba bu.

• Aslında sahte pasaport mevzusunda ufacık hak yeniyor gibi. Misal 1 milyon kişi başvursun. 600'üncü hücredeki kişi talihli seçilsin ve bu kişi pasaporttan dolayı uygun olmasın. Bu kişi başvurmasaydı. Her bir kişi, bir sıra öne kayacaktı. 601'inci hücredeki kişi talihli olacaktı. Ama pasaport olayı dışında, başvurmaya uygun olmadığı halde, başvuranlar da bu şansı etkiliyor. 600'üncü hücredeki kişi, başvuru şartlarını karşılamayan birisi de olabilir. Ne kadar fazladan kişi çekilse de, bu 601'inci kişi onların arasına giremeyebilir.

• @Concorde yeni kişinin cn si 50 60 binlerde olacaktı ve yine alamayacaktı. belki daha da yüksek benim gördüğüm en yüksek cn bu diye böyle yazdım.

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    208k Bakış
    istanbuladamiI
    @Onur-AKYILDIZ Selamlar, DV 27 yi son derece sıkışık bir takvime şu anda koymazlar ama belirtilen değişiklikler DV 28 ve sonrası için gayet mantıklı olabilir. Hatta istenen başvuru ücretinin artacağını düşünüyorum. Haa DV 27'yi bir borç olarak görüp bir takvim yılına sıkıştıracaklarsa eğer bunu DV 28 ile birlikte yapabilirler(ihtimal tabi). Bu arada ABD'nin başında Trump amca olduğu sürece herhangi bir sebeple yapılacak bir göçmenlik için her zaman stres oluşacaktır ve somut bir şeyler yapılmayacaktır. Trump sıkıntı
  • DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    439k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2022 Aşamaları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    98
    1
    13 Oy
    98 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k