Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

  • @TughanTug hak yine gitmiyor tekrar uzun uzun yazmayalım okuya okuya gelin o konuşmadan itibaren sayın crazycells in yazısına iyice bakın ayrıca :D


  • @Rhonster Okudum. Benim anlamadığım şu. Örneğin x kişisi sahte pasaport numarası kullandı ve 45000 numarası var, eylül ayında çağırıldı ve o ay current olarak çağırılan son kişi. Mesela Eylül ayında 43.864-45.000 numaraları çağırılmış olsun. 45.000 alamadı bu durumda daha fazla numara current olmayacak ve 45.001 numaralı kişi hakkını kaybetmeyecek mi?


  • @Concorde, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Kayseride okudum da, kayseri kiralar konusunda çok iyi ya. Yeterince ev olduğundan kiralar ucuz. Lüks bir yerde bile ucuza kiralık ev bulunuyordu. Çok düzenli bir şehir, bir de denizi olsa.

    Bir Kayserili olarak, bu güzel cümleleriniz için teşekkür ederim, denizi olmasa da Erciyes ve Ali dağı olanakları ile eksiği kapatıyor.


  • @TughanTug hayır çünkü evrak isteniyor ve girdikleri pasaport bilgilerini gönderiyorsun numara eşleşmeyince mülakata girmeden eleniyorsun randevu alamadığın için o yüzden de o 45.001 numaralı kişi gidiyor.


  • @Rhonster öyleyse sıkıntı yok genelde "mülakatta eleniyor" şeklinde konuşuluyor da çünkü. Mülakata gitmeden current numaralar belli olmadan elendiği durumda doğru hak yanmaz.


  • @TughanTug öyle olacağını düşünüyorduk ama bu yıl istenilen evraklar arasında pasaport bilgilerini de istemişler ve eşleşmeyenlere sebepleri sorulmuş forumda başka konu altında yazılmıştı galiba bu.


  • Aslında sahte pasaport mevzusunda ufacık hak yeniyor gibi. Misal 1 milyon kişi başvursun. 600'üncü hücredeki kişi talihli seçilsin ve bu kişi pasaporttan dolayı uygun olmasın. Bu kişi başvurmasaydı. Her bir kişi, bir sıra öne kayacaktı. 601'inci hücredeki kişi talihli olacaktı. Ama pasaport olayı dışında, başvurmaya uygun olmadığı halde, başvuranlar da bu şansı etkiliyor. 600'üncü hücredeki kişi, başvuru şartlarını karşılamayan birisi de olabilir. Ne kadar fazladan kişi çekilse de, bu 601'inci kişi onların arasına giremeyebilir.


  • @Concorde yeni kişinin cn si 50 60 binlerde olacaktı ve yine alamayacaktı. belki daha da yüksek benim gördüğüm en yüksek cn bu diye böyle yazdım.


  • @Concorde boşa yoruyorsunuz kendinizi zaten detaylı açıklamayı bir kaç sayfa önce yaptık sahte başvuruların size hiç bir zararı yok sizin için önemli olan sonuç sayfasında kazandığınızı görmek.


  • neden arka yollardan gitme veya mantığımıza göre cevaplar aramakta bu kadar ısrarcı oluruz anlamıyorum :) hayır her şeyi geçtim ve mantığımızın tamamen doğru olduğunu düşünelim.Bir sistem ve kurallar belirtilmiş.Buna dışarıdan müdahale şansımız da yok ve ama yine de aklımızda o mahur beste çalıyor :)


  • @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @Concorde boşa yoruyorsunuz kendinizi zaten detaylı açıklamayı bir kaç sayfa önce yaptık sahte başvuruların size hiç bir zararı yok sizin için önemli olan sonuç sayfasında kazandığınızı görmek.

    Benlik sıkıntı yok, isteyen kişiler kendi adına 100 farklı pasaport ve adres bilgisiyle başvuru yapsın. Sonuç olarak gidemeyecekler Y.T.D.


  • @Nothing-Man bu arada benim yazdıklarımda y.t.d :D


  • @Rhonster :) dediğin doğru ama bence de çıkar, bugünkü açıklamasından anladığım :)


  • @Mylife Stres değil, ama insan ister istemez işkilleniyor işte :)


  • @crazycells Teşekkür ederim :)


  • @moon, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    @crazycells Teşekkür ederim :)

    Size özelden mesaj yazdım. Geri dönüş sağlarsanız sevinirim.


  • merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım forumu uzun bi süredir takip ediyorum sormak istediğim bi soru var bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim başvurusu sırasında yanlış bilgi girdim ön lisans mezunuyum ve üniversiteye devam ediyorum başvuru yaparken üniversite olarak seçtim bu kazanmaya engel mi yada hak çıksa bile dosyalarda bu durumu açıklığa kavuşturabilir miyiz aklımda soru işareti kaldı aydınlatırsanız sevinirim

  • ⭐⭐

    @Mertt Kazanmaya engel değil ds-260 da bunu açıklığa kavuşturursunuz


  • @Arthur-Morgan Son başvuru olma meselesi nedir, DV2022 için son başvuru olabilir diye bir konu mu çıkmış ?


  • @Ramazan Teşekkürler içim rahatladı :)


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum