@cnryldz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese selamlar. Maalesef eşim kızım ve ben covid olduk karantinadayiz çok şükür pek sıkıntımız olmadi.
Pek yapacak işimiz de olmadigindan bol bol forumu okuyoruz YouTube da videolar izliyoruz.:) Umariz isteyen herkese bir gün çıkar bu green card. Biz de bekleyenler olarak yerimizi alalım.
@cnryldz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese selamlar. Maalesef eşim kızım ve ben covid olduk karantinadayiz çok şükür pek sıkıntımız olmadi.
Pek yapacak işimiz de olmadigindan bol bol forumu okuyoruz YouTube da videolar izliyoruz.:) Umariz isteyen herkese bir gün çıkar bu green card. Biz de bekleyenler olarak yerimizi alalım.
Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız son talihsizlik olmasını diliyorum. Kaldı ki anlaşılan her birimiz bu yeni çağ virüsüne bir şekilde bir gün yakalanacağız. Evrimin yeni bir ilerleme yolu olarak düşünüp ne kadar üzülsem de kabullenme gayretindeyim. Sizlere Allah tekrarını göstermesin deyip, bu olumsuzluğun içinden kendimce bir pollyanna efekti çıkartıyorum. Amerikaya gideceğinizde Covid geçirmiş ve bağışıklığınız mevcut olarak hem korkusuzca hem de sorunsuz gitme şansı elde etmiş olacaksınız umarım.