Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @Cataleya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ibrahimasar böyle birşey yazmamam gerekiyordu. Herkesten özür dilerim. Zaten iletiyi sildim. Fazla tepki aldım. Problem değil bu olabilir cimere şikayet eden bile varmış beni, o da sorun değil bekleme odasından herkes düşüncü fikir paylaşıyor bende bu sahte pasaportla başvurmak gibi olaylardan sonra o yazıyı yazdım. Ama insanların zoruna gitti. Biraz ağır ve çok açık şekilde olmuş olabilir yazdıklarım yanlış uslüpte kullanmış olabilirim. Tekrardan özür dilerim herkesten iyi günler

Her şey her yerde her şekilde söylenmez. Sahte numara ile başvuru yapanlara kızmakta haklısın. Ama 100 bin kişi başvurmuşsa Türkiyeden 1000-2000 i böyle başvurudur. Çünkü bu lottery yi bilen insanlar kazansalar da vize alamayacaklarını bilip anladığından haklarını yakmazlar. Pasaportu çıkartır başvururlar. O bahsettiğim 1-2 bin kişi ise hayatlarının her alanında olduğu gibi üstünkörü yarım yamalak ve işlerini savsaklayarak yapan tiplerdir. Ama bu demek değildir ki onlar çoğunluktadırlar. Onlar gayet küçük bir azınlıktır. Dikkate değecek hiç bir başarıları yoktur. Çoğu eğitimsizdir. Eğitimli olanlarında çevresinde kendileri gibi olanlar vardır. %95 çok büyük bir genellemedir. O yüzden herkes kızar. Düşüncelerini ifade ederken daha küçük yüzdeler kullanırsan daha az insan rahatsız olur, yine de herkes ne demek istediğini anlar. Aziz Nesin bile yüzdeyi 60 larda tutmuş :)

• ⭐⭐

Arkadaşlar dolunay yaklaşıyor ve insanlarda ki agresiflik artıyor. Aman birbirimizin kalbini kırmamaya dikkat edelim. İnanın her şey gelip geçici. Kalp kırmaya değmez.

• Merhaba arkadaşlar,
    Aranıza yeni katıldım. Aslında ilk DV başvurum değil ve üye olmadan arada bir takip ediyordum siteyi.
    Bu arada, "Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?" ve "Dv lottery photo examples" kontrol etsem de ve eğer kazanırsam, kesin fotoğraftan dolayı konsoloslukta elenirim diye düşünüyorum :face_with_rolling_eyes: :)

Hepimiz için hayırlısı ve gönlümüze göre olması dileği ile...

• @Drywall kurt adamlarız biz :D her dolunayda kanımız kaynıyor napalım :D

• @ibrahimasar dili varmamış rahmetlinin %90 a

• ⭐⭐

@moon Aramıza hoşgeldiniz bol şans diliyorum.

• Herkese selamlar. Maalesef eşim kızım ve ben covid olduk karantinadayiz çok şükür pek sıkıntımız olmadi.
    Pek yapacak işimiz de olmadigindan bol bol forumu okuyoruz YouTube da videolar izliyoruz.:) Umariz isteyen herkese bir gün çıkar bu green card. Biz de bekleyenler olarak yerimizi alalım.

• @cnryldz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Herkese selamlar. Maalesef eşim kızım ve ben covid olduk karantinadayiz çok şükür pek sıkıntımız olmadi.
    Pek yapacak işimiz de olmadigindan bol bol forumu okuyoruz YouTube da videolar izliyoruz.:) Umariz isteyen herkese bir gün çıkar bu green card. Biz de bekleyenler olarak yerimizi alalım.

Geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınız.

• @Chandler done! tam da benim calisma alanimdan geldi sorular :) basarilar diliyorum.

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ibrahimasar dili varmamış rahmetlinin %90 a

Kırdırma boynuzlarını :)

• @cnryldz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Herkese selamlar. Maalesef eşim kızım ve ben covid olduk karantinadayiz çok şükür pek sıkıntımız olmadi.

@cnryldz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız son talihsizlik olmasını diliyorum. Kaldı ki anlaşılan her birimiz bu yeni çağ virüsüne bir şekilde bir gün yakalanacağız. Evrimin yeni bir ilerleme yolu olarak düşünüp ne kadar üzülsem de kabullenme gayretindeyim. Sizlere Allah tekrarını göstermesin deyip, bu olumsuzluğun içinden kendimce bir pollyanna efekti çıkartıyorum. Amerikaya gideceğinizde Covid geçirmiş ve bağışıklığınız mevcut olarak hem korkusuzca hem de sorunsuz gitme şansı elde etmiş olacaksınız umarım.

• @cnryldz geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bol şans...

• @Ramazan Teşekkür ederim. Size de bol şans dilerim.

• @cnryldz Geçmiş olsun. Size ve ailenize acil şifalar dilerim.

• @northfield, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Chandler done! tam da benim calisma alanimdan geldi sorular :) basarilar diliyorum.

teşekkür ederim :)

• Bu ileti silindi!

• @crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@EmreGdk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

tedbir amaçlı kapatılan konsolosluk açılsa ya artııkkk

IR-1 basligindaki bilgilere gore konsolosluk sadece bazi kategorilerde mulakatlara basliyor gibi gorunuyor. Fakat su an sadece ABD'ye girebilecek kategorilerde vize veriliyor. Kararname dolayisiyla girisi yasak olan dosyalara mulakat verilmiyor hala.

okulum başlayacak,terör saldırısı nedeniyle kapatılmıştı 2.5 hafta önce o kalksa randevu almayı deneyecektik..

• Bakalım bu yıl sonuçlara kadar 1000 sayfayı gecebilirmiyiz

• @ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız son talihsizlik olmasını diliyorum. Kaldı ki anlaşılan her birimiz bu yeni çağ virüsüne bir şekilde bir gün yakalanacağız. Evrimin yeni bir ilerleme yolu olarak düşünüp ne kadar üzülsem de kabullenme gayretindeyim. Sizlere Allah tekrarını göstermesin deyip, bu olumsuzluğun içinden kendimce bir pollyanna efekti çıkartıyorum. Amerikaya gideceğinizde Covid geçirmiş ve bağışıklığınız mevcut olarak hem korkusuzca hem de sorunsuz gitme şansı elde etmiş olacaksınız umarım.

Çok teşekkürler. Umuyoruz ki öyle olur :)

• Merhaba , cekilis formundaki foto hatalıysa mayisdaki sonuçta mi eleniliyor yoksa mülakat zamani mi?

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 KAZANANLAR

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    8 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence :) isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim... Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k