Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@Alpay25, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Direkt uçuş veya busıness uçuşunuzu inidirimli alabilirim. Ama bilete bakmam lazım. Tek yön biletlerde genellikle oluyor. Busunıss biletlerde gidiş dönüşte de olur
Kesinlikle almayın,
Bu arkadaş maalesef mağdur etti bizi. Eşim için aldığımız bilet Thy tarafından iptal edildi ve ücret iadesi alamadık(vergi hariç). Thy’den öğrendiğim yapılan işlemin yasal olmadığı
Para iadesi talep ettiğimde kendisininde mağdur olduğunu ve hiç parasının kalmadığını söylemişti fakat görüldüğü üzere bunu yapmaya devam ediyor. -
@bolatmali bilgilendirme icin tesekkurler, ilgileniyorum.
-
Arkadaşlar bazen thy mille alınan bileti iptal edebiliyor düşük bir ihtimalde olsa bu var. Mil hesabını da kapatıyor arkadaşın bileti için thy ye geri bildirim oluşturduk cevap gelince miller yüklenince ödeme veya yeni bilet alımıbyapacağum
-
18 Kasım için (IST-Londra-Washington) uçuşunda İngiltere aktarmasında herhangi bir Covid testi istenir mi ya da nereden öğrenebilirim bu bilgiyi acaba.
-
@Orhan-Volkan-Zanbak İngiltere üzerinden aktarma yapılamıyor diye biliyorum transit vize istiyor olması lazım ona bakın
-
@Orhan-Volkan-Zanbak İngiltere transit vize istemez. (Havaalani degistirmedigijiz surece) Aktarmali seferler su donemde ABD tarafindan kabul edilmiyor. Test sonucunuz olsa bile ABD giris yapamazsiniz. Bilet aldiginiz havayolundan MUTLAKA bu durumla ilgili bilgi talep edin.
-
@sutik GC sahibiyim Amerika’ya giriştir problem olacağını düşünmüyorum ama İngiltere tarafından çekiniyorum sadece ama onuda gerekmiyor deniliyor araştırmalarım o yönde.
-
@Alpay25 Daha önce başıma gelmişti. THY sebebin yabancıların hesaplarının çalınıp millerin transfer edildiğini söylemişti. Büyük ihtimal siz de bu işleri yapıyorsunuz.
-
www.iatatravelcentre.com/ buraya bakmanızı öneririm burada güncel bir şekilde yasaklar ve gereklilikler oluyor @Orhan-Volkan-Zanbak
-
@Fahri Hayır benim aldığım bilet mil sahibinin bilgisi dahilinde garanti bankası avans milleri isteyen. Mil sahibi Türk ve iletişim bilgileri mevcut isteyene mil hesabı sahibine bilgiler gidiyor. İsteyene thy den gelen mesajı iletebilirim.
-
@Fahri Daha önce bilet alan arkadaşlar oldu. Hatta uçak saati ve tarihi değişti kendileri thy yi arayıp uçuşlarını değiştirdiler çalıntı hesapla bu işlem yapılabilir mi. Thy milin satış olduğunu düşündüğü için biketi iptal etmiş. Yani gelen cevap şüpheli işlem. Hesap sahibini email ne gelen cevabı isteyen arkadaşlara gönderebilirim.
-
@Fahri Bazı arkadaşlara güven olsun diye hesap bilgilerini verdim kendileri biletlerini kendileri aldılar. Alan kişiler yazabilir yabancı kişilerin hesabı değil Türk hesap ve avans mille alınan bilet.
-
@Alpay25 vallahi arkadaşlar yalan yok ben Alpay beyi de tanımam etmem ama ben eşimle bilet aldım sonra eşimde bilet aldım evet uçus iptal oldu ama THY değiştirdi son dakikaya kadar bizimle ilgilendi ben biraz vesveseliyim bu konuda mil sahibinin hesabını verdi ben aldım bileti sonraki bileti kendi aldı yinede takdir sizin
-
Bu ileti silindi! -
Baktigim kadariyla aktarmali ve aktarmasiz ucus arasinda 1.500 tl civari oynuyor yani 200$dan az bir para .Green card sahibi biriyseniz bazen birgunde bu paradan fazlasini kazanebilceginizi siz de biliyorsunuzdur . Gozlerinizi kapatin ve ucusunuzun kabul edilmedigini geri Turkiyeye gonderildiginizi dusunun ona gore karar verin ... Inanin benim kadar THY yi sevmeyen birisini bulamazsiniz ama gunumuz kosullarinda en mantikli olan bu
-
@Orhan-Volkan-Zanbak GC ve ABD pasaport sahipleri 14 gunluk bu kutaldan muaflar. İngiltere'de havaalani degistirmediginiz ve iki ucus arasi 24 saati gecmedikce transit vize almadan aktarma yapabilirsiniz.
-
-
Teknik bir pasaport sorusu ; 14 Kasim FRA aktarmali LA ucusumuz var ve yeni fark ettik ki Turk pasaportlarimiz 2 Mayis 2021 tarihinde sureleri bitiyor. Amerika 6 ay gecerli pasaport istiyor ve bu durumda ben 6 ayi 12 gun gecirmis oluyorum, 5 ay 18 gun gecerli bir pasaport ile giris yapabilir miyim ? Bu aksam fark ettigim , gunu en heyecanli ani :) @crazycells
-
@cnpist, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Teknik bir pasaport sorusu ; 14 Kasim FRA aktarmali LA ucusumuz var ve yeni fark ettik ki Turk pasaportlarimiz 2 Mayis 2021 tarihinde sureleri bitiyor. Amerika 6 ay gecerli pasaport istiyor ve bu durumda ben 6 ayi 12 gun gecirmis oluyorum, 5 ay 18 gun gecerli bir pasaport ile giris yapabilir miyim ? Bu aksam fark ettigim , gunu en heyecanli ani :) @crazycells
minimum 6 aylik pasaport suresi sadece ziyaretciler icin gecerli :) siz gocmensiniz, o nedenle pasaport tarihi 1 hafta bile kalmis olsa iceri girebilirsiniz :)
-
@crazycells tesekkurler :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum