DV2022 Bekleme Odası
-
@Batuhan-X, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bugün evde fotoğraf çektik. Yardımcı olabilecek olan var mı acaba tam doğru mu diye?
İlk iletideki video size yardımcı olabilir.
-
Dostlar iyi akşamlar öncelikle herkese. Ben başvuruyu şimdi yapıyorum da, sıkıntı şu ki, fotoğrafı seçip tüm bilgileri girdiğimde diğer sayfaya geçemiyorum ve fotoğraf kısmında ''The following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing.'' bu hatayı alıyorum. Çözemedim bi türlü.
-
@taskin132, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dostlar iyi akşamlar öncelikle herkese. Ben başvuruyu şimdi yapıyorum da, sıkıntı şu ki, fotoğrafı seçip tüm bilgileri girdiğimde diğer sayfaya geçemiyorum ve fotoğraf kısmında ''The following are not accepted: &, #, !, double quotes (" "), <, >. You must remove before continuing.'' bu hatayı alıyorum. Çözemedim bi türlü.
Fotoğrafın isminde sıkıntı olabilir mi acaba?
-
@hadi-BE Herşeyi denedim bir türlü işini içinden çıkamadım. 4. başvuru ilk defa böyle oldu.
-
Bu ileti silindi! -
Tamamdır halledebildim umarım doğru olmuştur ve geçerli olur. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Hayata yeniden daha iyi şartlarda başlamak için geri sayıma geçelim.
-
Bu arada iş ne olacak vs. gibi endişelere kapılmayın elimden geldiğince kazanamasam bile yardımcı olurum. İş olanağı olarak cafe ya da ekmek fırını olarak. New Jersey de.
-
Son 24 saat kala eşim ve kendi adıma başvurularımı tamamladım.
Herkese bol şans dilerim.
-
Merhabalar, CAPS- lock (pasaporttaki şekilde) isim-soyisim şeklinin yazılmasında bir sakınca olur mu , yoksa ingilizce klavye küçük harfle midir? Şimdiden teşekkür ederim
-
Büyük harf İ-Ü-Ö-Ç gibi türkçe karakter kullanmadan doldurabilirsiniz.
-
site hata verdi gönder diyince ne yapalım?
-
@darkred çok teşekkürler.
-
Yeniden deneyin ancak biraz hızlı olun.
Belirli bir süreyi geçince SUBMİT dediğiniz zaman hata sayfasına düşüyor.
-
Success yazısını görmediğiniz sürece problem yok. Ya önceki sayfa geri dönün, bilgileri kontrol edin ve sonraki sayfaya geçin ya da sayfayı kapatın, formu tekrar doldurup, gönderin.
-
BAŞVURUMU YAPTIM. herkes için hayırlısı olur insallah.
hep gidip gezmek wat yapmak falan istedim ama şimdilik gc var
19 yaşımda amerikaya yerleşirsem ne mutlu bana -
@yayanane, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar, CAPS- lock (pasaporttaki şekilde) isim-soyisim şeklinin yazılmasında bir sakınca olur mu , yoksa ingilizce klavye küçük harfle midir? Şimdiden teşekkür ederim
olmaz, hepsini büyük harfle doldurabilirsiniz. fakat tabii ki ingilizce harfler olması lazım.
örnek : isminiz "fıstıkçı şükrü" olsun. büyük harfle yazarken "FISTIKCI SUKRU" şeklinde yazarsınız. küçük harfle yazarken ise "fistikci sukru" şeklinde.
bu tarz hatalardan kaçınmak için başvuru formunu doldururken "eng" klavye kullabilirisniz. böylelikle hata yapma olanağınız ortadan kalkar. -
Merhaba, benim bir sorum var. Şuan pasaportum geçerli ama 3 ay sonra süresi doluyor. Bu pasaportun numarası ile başvuru yapmamda bir sakınca var mı? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
@crazycells İlginize çok teşekkür ederim.
-
Pasaportumu şuan kullanabiliyorum ama yaklaşık 4 ay sonra pasaportumun geçerlilik tarihi sona eriyor. Sizce bu başvuruda bir sorun olur mu?
-
2 3 yıl önce greencard için çektirdiğim ve kullandığım fotoğraf var onu kullanırsam problem olurmu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum