Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @murat34 amin, inşallah

• @ibrahimasar çok sağol, içime su serptin. Orta yaş krizi sanırım, insan yaşlandım triplerine giriyor 😁 Acenta konusuna gelince, ben de yerime başvurmadıklarını düşünüyorum, çünkü başvurunu yaptık, şu da başvuru numaran diye bir mail almadım, parayı aldıktan sonra arayan soran olmadı. Birkaç yıldır forumdan da yararlanarak kendi başvurumu kendim yapıyorum.

• Bu ileti silindi!

• Merhaba formun tümünü büyük harflerle doldurmak ve pasaport numarasının başına U yazmak problem yaratır mı?

• @Dex tavsiye olarak tüm formu büyük harf doldur ve Türkçe karakter kullanma (zaten hata verir). Pasaport numarası içinse U harfinde başına yazarsın çünkü pasaport numarası U ile başlayıp devam ediyor.

• ⭐⭐ Yasaklı

Ankarada fotografcı tavsiyesi arıyorum ilk defa basvuracak arkadasıma

• Selam.ben bawcuruda ismimin bir harfin yanlis yazdim sorun olurmu?

• ⭐⭐⭐⭐

@dashqin, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Selam.ben bawcuruda ismimin bir harfin yanlis yazdim sorun olurmu?

Burda da iki harfi yanlış yazmışsın. Umarız ki sorun olmaz. Ufak hataları anlayışla karşılayabilirler diye bir genel kanı var. Fakat formu doldurduktan sonra son bir sayfa açılıyor, tüm bilgilerimiz yukarıdan aşağıya tek tek verilmiş. Yabancı birinin bilgileriymiş gibi harf harf okuyup kontrol etmek, hata varsa düzeltme sayfasına geri dönmek lazım. İnşallah sorun olmayacaktır.

• Çocuklarında fotoğrafları gerekiyor mu başvururken

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Pınar-Keser-Binay, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Merhaba herkese, fotoğrafın eni boyundan fazla diyor. kafayı yiyeceğim şimdi. nasıl düzeltebilirim. diğer herşey ok. boyutu jpeg falan ölçüler tutmuyoooor

kare olmasi gerekiyor, su siteyi kullanabilirsiniz:

• Başvurumu tamamlamış bulunmaktayım, bekleme odasında yerimizi alalım.

• @Pınar-Keser-Binay Galerinizdeki fotoğraf açma uygulamasında kırma bölümüne girip boyutlandırmayı 1:1 seçeneğini seçerseniz en ve boy eşitlenir.

• @Calibraturbo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ankarada fotografcı tavsiyesi arıyorum ilk defa basvuracak arkadasıma

beşevlerde bir fotoğrafçı var, yero yurt dışı eğitimin tam karşısında. Beşevler göbekte hemen. oraya gidebilir. yero yurt dışı eğitim orayla çalıştığı için tecrübelilerdir bu fotoğraf işlerinde, ben vize fotoğrafımı orda çektirmiştim. adını tam bilmiyorum ama yeri çok basit zaten . ayrıca konsoostoluğun sitesinde yetkin fotoğrafçılar listesi gibi bir belge var, ordan da bakabilir.

edit: bir kullanıcı gelmiş bir şey sormuş, onun hakkında bilgi vermişim. forum üyelerinden birisi mesajı eksilemiş. anlamak zor gerçekten insanları ...

• Hazır hazine ve maliye bakanı da istifa etmişken belki döviz de biraz düşer 🙂

• @nilfersev Hocam boş koltuk daha iyi yönetiyor 😁

• @nilfersev dolar 8.10 😃 bakalım ne olacak

• @Joey Dostum dolar düşmüyor, tl değer kazanmaya başladı, şaka gibi ekonomi bakanı istifa etti ülke parası değer kazanmaya başladı?

• merhabalar, dvlottery evraklarımı doldururken her şeyi türkiyeye göre doldurdum fakat vize mülakatımdan önce başak bir ülkeye taşınmam gerekiyor (eğitimimi tamamlamak için). bu durumda mülakatımı o ülkede yapabilir miyim? yada türkiyeye gelip yapıp geri dönmem sorun yaratır mı? bu ülkeden dvlottery formunda hiç bahsetmemiştim.

• Yeni bakan ataması yapılmasa ekonomi daha iyiye gidecek harbi şaka gibi.@Mylife

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |