Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Boşanma sonrası Green Card başvurusu

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    162 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ysnngull, içinde söyledi: evlilik sonrası green card işlemleri beklenenden uzun sürdüğü için hızlandırma başvurusu yapabilir miyim? merhabalar, abd vatandaşı eşimle mart 2022 yılından beri evliyiz.kansas eyaletinde evlendik ve green card başvurumu eylül 2022 yılında gönderdim (medical examination hariç) sonra uscisden rfe geldi eşimin geliri yeterli olmadı ve kasım 2022 yılında eşimin ailesinin sponsorluk belgelerini gönderdik. ondan bir kaç ay sonra çalışma ve seyahat iznim elime ulaştı. mart ayında I-130 formu onaylandı ve o esnada biz tennessee eyaletine taşındık ve şu anda burada ikamet ediyoruz. ama hala I-485 formunda bir ilerleme yok. durumla ilgili herhangi bir güncelleme yok ve işlemlerin çok uzun sürdüğünü düşünüyorum ve aksiyon almak istiyorum. süreci nasıl hızlandırabilirim? uscis ile nasıl iletişime geçebilirim? processing times kontrol ettiğimde eski yaşadığım yeri mi baz almam lazım yoksa şu an yaşadığım yeri mi? yardımcı olursanız sevinirim. Sayin@ysnngull, hizlandirma talebi, davanizda karar verilmedigi surece, her asamada sartlariniz uygun ise yapilabilir. Esinizin sponsorluk belgelerinde sorun var ise ve hatta hala sorun var ise bunu cozmeden sonuca ulasamazsiniz. Sorunu dogru tesbit edebilirseniz cozumunuz hizlanir. Bunun icin davanizin bir avukat tarafindan incelenmesi yararli olacaktir. USCIS ile contact centerden veya online inquiry yolu ile temasa gecebilirsiniz.
  • Yoklama Kaçağı Green Card alabilir mi ?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @money-money-money , içinde söyledi: Yoklama Kaçağı Green Card alabilir mi ? Merhabalar, şuan yoklama kaçağı durumundayım, green cardı kazanmam halinde ABD’ye gitmem konusunda bir engel var mı ? Yurt dışına çıkış için bir mahkeme kararı, hakkımda açılmış bit dava olmadıkça bir engel yok deniyor. Vize görüşmesinde askerlik belgesi olarak nasıl bir belge sunabilirim? Çünkü tecil olmadığı için E-devlet; “en yakın askerlik şubesinine gidiniz” şeklinde bir yazı çıkarıyor. Sayin @money-money-money , yesil kart formlarini doldurdugunuzda adli sicil kaydiniz gerekiyor, orada hakkinizda arama karari var ise gorunecegini tahmin ediyorum. O yuzden askerlik durumunu ertelemeniz en guzel cozum olur. Ayrica DS 260 formunda doldurmaniz gereken bazi sorular arasinda suclarinizi da belirtmeniz gerekmektedir. Asker kacagi olmak TCde suc teskil edecegi icin bildirmeniz gereken bir bolum olacaktir. TCde hernagi bir suc isledinizmi kismina yazmaniz gerekecektir. Bu konuda tutuklama veya cezai karar olup olmadigi sorulmaktadir.
  • Revoked Vize Sonrası Yeni Vize Başvurusu

3
    1 Oy
    3 İleti
    465 Bakış
    R
    Merhaba @Claudia J. Muslu, Benim anlamadığım nokta ise waiver başvurusunu herhalburkarda yapmam gereklimidir.? Çünkü toplamda 355 gün kaldım. Bana verilen süre ise 6 aydı. yani süre dışından 175 gün kalmış oldum. Bu da 3 yıllık ban anlamına geliyor benim ki. Bu arada Amerikadan 2018' in Kasım ayında ayrılmıştım. Geçenlerde tekrar körfez bölgesinde ki konsoloslukta görüşmeye gittim. Ama kriterleri karşılamıyorsunuz diye vize reddi verildi bana. Ben bundan bana waiver başvuru yapmamam gerektiğini çıkarıyorum. Acaba doğrumudur.? Teşekkür ederim.
  • Vatandaslik basvurusu ardindan bosanma ve update

4
    0 Oy
    4 İleti
    259 Bakış
    U
    Evet, Muslu Hukuk Burosu'nun verecegi cevaplari merak ettigim icin bu bolume yazdim. Kendilerinin yanitsiz birakmayacagina eminim. Yine de cok tesekkur ederim, cok incesiniz. Sevgiler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k