Boşanma sonrası Green Card başvurusu
-
Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce boşanmış bulunmaktayım henüz kimlik ve pasaport yenilemeyi yapmadım. Green card başvurusu yapmak istiyorum mevcut kimlik ve pasaportla yapsam olur mu, pasaportum 10 yıllık yutdışı çıkışarında boşanma belgesi ile birlikte sorun olmayacağını söylediler fakat DV formunda bilgileri ne olarak doldurmalıyım, isim soyisim bölümünde kimlikte ve pasaportta yazan eski soyad ile birlikte başvurumu yapsam sıkıntı olur mu? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
-
@Satürn siz Green Card degil, Green Card cekilis basvurusu yapiyorsunuz, bilginize.
-
Merhabalar. 2012 yilinda bosandim.2018den beri kizimla gorusmuyorum. Basvuruda bulunacagim ama elimde kizimin guncel ve uygun resmi yok. Ne yapmaliyim
-
@Bora-Uzunlar, içinde söyledi: Boşanma sonrası Green Card başvurusu
Merhabalar. 2012 yilinda bosandim.2018den beri kizimla gorusmuyorum. Basvuruda bulunacagim ama elimde kizimin guncel ve uygun resmi yok. Ne yapmaliyim
Sorularinizi su baslikta sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır
-
Merhabalar evlilik sponsorlugu ile geldim , bosandik
2 yillik green card Im var
Bitmesine 6 ay var
Ben 10 yıllık uzatabilirmiyim kartımı ?
Başvurudan ne kadar zaman içinde gelir 10 yıllık kartım
@crazycells tesekkürler -
@elf, içinde söyledi: Boşanma sonrası Green Card başvurusu
Merhabalar evlilik sponsorlugu ile geldim , bosandik
2 yillik green card Im var
Bitmesine 6 ay var
Ben 10 yıllık uzatabilirmiyim kartımı ?
Başvurudan ne kadar zaman içinde gelir 10 yıllık kartım
@crazycells tesekkürlerBuradaki sorulari sadece "Muslu Hukuk Bürosu" cevapliyor, foruma sormak istediginiz sorular icin su basligi kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/307/green-card-yenileme-ya-da-degistirme-i-90-kaybolma-calinma-veya-i-751-i-829-kosul-kaldirma -
Sayın @Bora-Uzunlar , @Satürn ve @elf,
Lütfen Sorularınızı sormadan önce okumalısınız! başlığına uygun şekilde sorularınızı iletin. Bu aşamada sorular kurallara uymadığı için cevaplayamamaktayız.
İlginiz ve anlayışınız için teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum