@serhatokcu_ sorulariniz icin yeni baslik olusturmayin, var olan basliklari kullanin!
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
arkadaşlar fotoğraf konusunda yardımcı olacak birileri var mı ? tek isteğim biçimlendirilmesi. 3. başvurum olacak fotoğraftan elenirim diye çok endişeleniyorum.
-
@ayvalik10 bana yardım eder misiniz?
-
fotoğrafım 600x600 piksel olmasına rağmen greencardphotocheck sitesinde gözlerim kırmızı bandın içinde değil altında görünüyor. ve site yeterli bulmuyor. paintten fotoğrafı biraz yukarıya kaldırdığımda ise fotoğraf uygun görünüyor fakat bu sefer de fotoğrafın altında 2-3 cm beyaz alan kalıyor. yeni bi fotoğraf mı çektirmeliyim nasıl düzeltilir bu durum?
-
Bu ileti silindi! -
-
@Mcan mail attım sana
-
@ayvalik10 gönderdim
-
@Rhonster bende hata veriyor bu site
-
@Mcan hocam www.idphoto4you.com sitesinden bende hata alıyorum, fotoğrafı indirme linki çalışmıyor.
-
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar ben de arka fon işini çözemedim bir türlü. Gri gibi oluyor arkası. Bi de kızım daha 6 aylık onun da mı fotoğrafını eklemem lazım.
-
@theraider ışığı karşıdan alacak şekilde çekin ne kadar açabilirseniz o kadar iyi arka fonu.. hatta evde uygun ortam yoksa dışarda beyaz bi duvar önünde kendiniz çekin daha iyi olur ışık açısından.. bebeğinizin fotoğrafını altına beyaz çarşaf serip çekmeniz lazım bebek konusunda daha esnek davranıyorlar resmi sitedeki örnek fotoğrafları inceleyebilirsiniz.
-
Evde çekilen fotoğrafların uygun olmadığı özellikle başvuru kılavuzunda belirtilmiş buna rağmen site neden aksi yönde bilgi aktarıyor. 10 yıl önceki bilgiler ve ezbere yazılan yorumları görüyorum.
-
Merhaba, kendim kirptim ve 600x600px boyutlarinda 145kb hale getirdim, uygun mudur?
Tskler -
@stgc uygundur. bol şans dilerim.
-
@stgc nerden biliyorsun diyecek kişiler çıkacak ondan aşağıdaki resimlere dayanarak uygundur söyledi.

-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@stgc nerden biliyorsun diyecek kişiler çıkacak ondan aşağıdaki resimlere dayanarak uygundur söyledi.

Sayın @ayvalik10 bu foto kontrol sitesi hangisiydi ?
-
@thermo, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Evde çekilen fotoğrafların uygun olmadığı özellikle başvuru kılavuzunda belirtilmiş buna rağmen site neden aksi yönde bilgi aktarıyor. 10 yıl önceki bilgiler ve ezbere yazılan yorumları görüyorum.
Merhaba, ben de ilk başvurumu yapıp çıkmayınca "acaba fotoğraftan dolayı mı elendim" diye şüpheye düşmüştüm ama sonraki başvurumda da "kısmette varsa çıkar zaten" deyip yine evde çekildim. Üstelik fotoğraftaki arkaplan beyaz bile değildi sadece oldukça açık bir renkti ama bu elenmeme sebep olmadı ve çekilişi kazandım. Benim gibi evde fotoğraf çekilip kazanan da pek çok talihli gördük.
Bence fotoğraf ana hatları ile kurallara uyduğu sürece cidden bir problem değil. Sadece insan kazanamayınca sebebini aramaya başlıyor ve ilk gördüğü açık da fotoğraf konusu oluyor.
Şunu kabul etmemiz lazım; greencard çekilişi bir piyango ve çıkma ihtimali çok düşük.
-
Benzer Başlıklar
160
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k