DV2022 Bekleme Odası
-
@knnrn bende etkilemeyeceğini düşünüyorum.tekrardan cevap için teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar merhaba
Forumu uzun zamandır takip ediyorum 2021 bize çıkmadı sansimizi 2022 de deneyeceğiz benim soyle bir sorum olacaktı kizimin adi doga miray isim kısmında middle name kısmına miray mi yazmam gerekiyor yoksa first name kısmına doga miray mi yazmam gerekiyor -
@Melike-Colak-Kara, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhaba
Forumu uzun zamandır takip ediyorum 2021 bize çıkmadı sansimizi 2022 de deneyeceğiz benim soyle bir sorum olacaktı kizimin adi doga miray isim kısmında middle name kısmına miray mi yazmam gerekiyor yoksa first name kısmına doga miray mi yazmam gerekiyorHer iki türlü de kabul ediliyor fark yok.
-
@Melike-Colak-Kara First Name: Doğa Middle Name: Miray yazmalısınız.
-
24 yaşındayım, şu yaşa kadar yapabildiğim birikimi dolara çevirince öyle komik bir rakam çıkıyor ki, sinirden gülüyorum resmen. Oldu ki greencard çıktı, daha Türkiye'den ayrılmadan tüm birikim bitecek neredeyse. :) Geçen hafta paranın %90'ını dolara yatırdım. En azından çekiliş açıklana kadar değerini korusun bari. Keşke şu yaşımda 2010'lu yılların başında olsaydım. :)
-
@mrtcrlu bu kadar karamsar olma dostum. Daha çok gençsin, önüne nice fırsatlar çıkacaktır. Umarım bunlardan biride bu seneki green card olur. Umut zor tükenen bir şeydir. Karamsarlığa kapılma. 💪✊
-
@mrtcrlu Malesef bende aynı sorunu yaşıyorum aile şirketin'den gelen para ile Türkiye'de çalışmıyor olsam bile çok lüks içinde yaşaya bilirim buna kendi maaşımı vs. eklesem bile parayı dolara çevirince malesef elimde çok düşük bir para kalıyor
-
@ugurfbtr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ihavedreamed, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Şu kart çıksın, 50 eyalattin her birinde en az 2 şer hafta kalacağım, gezeceğim.🧡💚💙
Güzel fikir, fikri çaldım 2'şer hafta çok 1 hafta yeter 🙈
E hafta içi 5 gün mesai olacak, çalışacağız anca akşamları, hafta sonları gezilir. Hatta 3-4 haftaya çıkarmak gerek :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Bugün itibariyle 3. başvurumuzu yaptık eşim ve benim adıma o ilk heyecan yok ama olsun..
İnşallah bize çıkar ben bizi tutuyorum :) -
Başvuruyu yaptım mayıs 8'de görüşmek üzere.
-
@efe-boyunda, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ilkerdmrr Katılıyorum sana hiçbir şey için geç değil. Ben 20 yaşındayım bu green card olayını ilk defa 2018
de youtubeda görmüştüm o zamanlar niye başvurmadım diyorum.Ooo sen dur bi 😁 Biz napalım 34 yaşında başlamışız başvurmaya 🙈 Önemli olan birgün hayallerini yaşama hevesi ve umudu hadi bakalım şansımız bol olsun 🙏
-
Merhabalar.. Benim bir sualim olucak.. Başvuruyu yaptım ancak eşim kapalı. Sizce bu bize çıkma olasılığını engel bir durum mu ? Diğer bir sorum ise başvurudan 6 7 ay sonra neden açıklıyorlar yani çıkan talihli arkadaşları neye göre seçiyor olabilirler ??
-
Bu ileti silindi! -
DV 2018 de çıkmıştı fakat case numberım yüksek olduğu için çağrılmamıştım. Tekrar şansımızı deneyelim bakalım. Yerimizi aldık.:)
-
Arkadaşlar merhaba,
Greencard çekilişini diyelim kazandık ve Amerika'ya gittik, orada kartımızı aldık, Kartımızı aldıktan sonra diyelim Türkiye'ye bir süreliğine dönmemiz gerek. Bunun bir süre sınırı varmı ? En fazla ne kadar Türkiye'de kalabiliriz ?
-
giriş yapmak istiyorum fakat yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz? -
Bu ileti silindi! -
Merhaba. Bende foruma yeni katıldım. Bu yıl 4. başvurumu yaptım. Kuzenim de ilk defa başvuru yaptı ancak başvuru yaparken her şeyi doldurduk tam onayı verdik site hata verdi. Submit tuşuna basar basmaz sistem gitti. Sayfayı yenilediğimizde herşeye baştan başlamak gerekti öyle yapıp başvuruyu bitirdik.Umarım 2 defa başvuru yapmamışızdır. İlk defa böyle denk geldi. Acaba bilgisi olan yardım edebilir mi ?
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar.. Benim bir sualim olucak.. Başvuruyu yaptım ancak eşim kapalı. Sizce bu bize çıkma olasılığını engel bir durum mu ? Diğer bir sorum ise başvurudan 6 7 ay sonra neden açıklıyorlar yani çıkan talihli arkadaşları neye göre seçiyor olabilirler ??
böyle bir eleme yöntemi yok, içiniz rahat olsun. DV2021'de bu şekilde kazanan çok arkadaşımız var.
-
Başvuruda Highest level of education you have achieved, as of today (bugün itibariyle erişmiş olduğunuz en yüksek eğitim seviyesi) bu bölüm var ben üniversite öğrenci olduğum için Some university courses – üniversite terk ya da üniversite öğrencisi bunu mu seçmeliyim yoksa lise diplomasını mı seçmeliyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum