DV2022 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
@faysal sitede bu tarz illegal bilgi alışverişi yapılmıyor, bilginize.
-
Bu ileti silindi! -
Herkese Merhaba,
Biz 2022 çekilişine Eşim ile beraber başvurduk ayrıca 3 aylık bir kızımız var. benim bilmek öğrenmek istediğim ben ve eşim aynı anda çekilişi ayrı ayrı kazanmış olsak bundan sonraki süreç nasıl olacak. DS 260 formalarını ayrı ayrımı yoksa birimiz üzerinden mi dolduracağız.
Hekerse bol şans
-
@ayvalik10 tesekkurler
-
Bana çıkacak içime doğuyor diyen kimler var ??
-
Arkadaşlar GC ile ABD giden herkes youtuber olmak istiyor sizde bu furyaya katılacak mısınız?
-
@Tongel aynı soruyu 2 defa arka arkaya sorman gereksiz. İki kişiye de çıktıysa en küçük numara kimin ise o numara üzerinden işlemleri yürütürsünüz.
-
@gardianrano, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar GC ile ABD giden herkes youtuber olmak istiyor sizde bu furyaya katılacak mısınız?
Herkes istemiyor :) Ben şahsen katılmayacağım. Türk youtuberlerin de büyük kısmını başarısız buluyorum. Aynı konulara takılmış pek ilerleme gösteremeyen kişiler. Büyük kısmının sunum sorunu var. Kağıttan düz okudukları seslendirmelerde ard alan sesi de olmadığı için kalitesiz asparagas bilgi videolarına, komplo teorisi videolarına benziyor.
Bu tarzın tutmamasının, 3-5 bin takipçide kalmasının sebebi, salt bilgi edinmek için çok sıkıcı bir vidoyu izlemek yerine sürükleyici videoları izlemeyi tercih ediyor insanlar. Bu sebeple youtuber olmaktan ziyade içerik üretici olmalarını tavsiye ediyorum bu adaylara. Akıcı, eğlenceli, yaratıcı ve ansiklopedik bilgi verme modundan uzak sürükleyici videolar çekerlerse başarılı olurlar.
Ben şahsen işi gücü bırakıp, insanların mantıklı ya da mantıksız, akıllarına gelen yorumu yazacakları videolar üretmeye zaman harcayamam. -
@Tongel hanginizin numarası küçükse onun üzerinden işlemlere devam edebilirsiniz. Hele bir kazanında burada her sorunuzun cevabı var merak etmeyin😊Bol şanslar🍀
-
@bidünya Bu yaptığın yorumun altındakı DV2022-Waiting yazısı nasıl sabıtlenıyor ve nasıl yapılıyor hocam
-
@crazycells dün ilk başvuru denememde uzun süre bekleyip success yazısını göremeden back tuşuna basıp geri çıktım. bugün yaptığım 2. denememde success yazısını gördüm acaba 2 kere başvurmuş gibi mi oldum o kısa bekleme süresinde kayıt almış olabilir mi sistem??
-
Çekiliş sürecinin olduğu baştan sonra bavula koyulacak şeylere kadar yazılan bir pdf vardı bulamıyorum atabilirmisiniz
-
Olacak kardeş olacak ama bugün ama yarın.
🙂🙂🙂 -
Arkadaşlar bugün başvuru için bir şeyler yapmaya çalıştım ama birkaç tane konu var.
1.tıp fakültesi mezunu Master mı yoksa farklı bir şey mi işaretlemem gerekiyor
2. Eşimin ve çocuklarımın fotoğrafları olmadan olmuyor mu -
@musty eğer eşin ve çocukların resmini koymadan zaten sistem geçmez hiç girmeden sadece kendi bilgilerin ile başvuru yapıp daha sonra kazanırsan kişisel evraklarında evli ve çocukların çıkacağı için yalan beyandan ret yersin
-
@faysal profil ayarlarından imza kısmına yazıyorsun
. Mayısta güzel şeyler yazacak orda inanıyorum😎 -
@sincapiton, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ilişkinizin iyi niyetli olduğunu yoğun olarak kanıtlamanızı bekliyorlar ben hiç o topa girmezdim açıkcası
önceki mesaj silindiği için bunu neye cevap olarak yazdığınızı göremiyorum ama.. sevgililer içinde geçerli mi bu durum? kız arkadaşım istanbulda mesela.. ikimizde başvuruyoruz.. çıkarsa evlenmeyi planlıyoruz.. evlenip ds260 formunu doldurup gönderirsek, konsolos bizden ilişkimizin gerçek olduğunu kanıtlamamızı mı isteyecek?
-
@nordlendingen, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@travelleth sadece ingilizce karakter kullanacaksiniz, basvuru yaparken turkce karakterleri unutun. us english keyboard kullanin bilgisayarinizda formu doldururken. ilce muratpasa olarak geciyor, bu adresten dogrulayabilirsiniz -> ptt. merkez diye bir ilce yok. kolay gelsin.
garanti olsun diye soruyorum doğduğumuz yere de "İSKENDERUN" değil, "ISKENDERUN" yazacağım o zaman.. kimlikte ne yazıyorsa onu yazın demişlerdi ya..
-
@bidünya inşallahh bende çok istiyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum