Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @quikless Şöylede bir yazi var,

However, the unpredictable nature of the Internet can result in delays. You can hit the “Submit”
    button as many times as is necessary until a complete application is sent and you receive the confirmation
    notice. However, once you receive a confirmation notice, do not resubmit your information.

• Geçenlerde pasaportu yenilerken biyometrik fotoğraf çektirmiştim.O fotoğraf ile galiba başvurulabiliyor bu konuda bilgisi olan var mı ?

• @crazycells, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Evet, tek basina sponsor da yeterlidir. Su baslik

çok tesekkür ederim saolun

• ⭐⭐⭐

@You-Know hayır sorun olmaz

• Bir sene başvuru yapmadık. Bu sene tekrardan başvuru yaptık başvuru yapmadığım sene eğitim aldım. Ingilızce şuan sular seller. Bakalım bu sene çıkacak mı ? Başvuru yapılırda yeşil kart forum takip edilmez mi ? Sonuçta herşeyi bu forumdan öğrendik zamanında 😊 dark tema gelmiş site daha güzel olmuş 😊🙏

• @You-Know sorun olmaz çünkü zaten onların literatüründe ş yok

• konusu çok geçtide şimdi cmrtesi fotograf çekmeye gideceğim 600x600 piksel ve 300dpi şeklinde flaşa almak istiyorum demem yeter li mi?

• @Erdem-Akdemir amerika vizesi için demeniz yeterli olacaktır

• Profesyonel olmayan fotoğrafla evde kendi fotoğrafını çekip çekilişi kazanan insanlar var arkadaşlar bu fotoğraf işine gereğinden fazla takılıyorsunuz :D gidip fotoğrafçıya Amerika vizesi için veya GC başvurusu için dediğinizde zaten anlamayacak fotoğrafçı yok artık. Bu kadarı yeterli. Piksel, dpi vs bunlara girmenize gerek yok. Sistem kabul etsin, siz fotoğraftakine benzeyin, kazanırsanız mülakatta fotoğrafınızdan sizi tanısınlar bu yeterli.

• @denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@crazycells hocam size bişey danışmak istiyorum. ablam başvuru yaparken kendi fotolarını isterlere uygun çektirip koymuşlar fakat 5 yaşındaki yiğenimin fotosunu sistemdeki yüzünün fotonun ortasında olması gibi ölçü standartlarının dışında yapmışlar. ama 5 cm veya 600 pixel gibi ayarları tamam. çocuk fotoğrafından sıkıntı yaşarlar mı? teşekkürler.

problem olmaz. bebekler ve cocuklar konusunda daha anlayislilar :)

• @Wynn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@quikless Şöylede bir yazi var,

However, the unpredictable nature of the Internet can result in delays. You can hit the “Submit”
    button as many times as is necessary until a complete application is sent and you receive the confirmation
    notice. However, once you receive a confirmation notice, do not resubmit your information.

Bir kere gonder tusuna basip gondermeniz yeterli. Eger olmazsa bir daha denemenize gerek yok, yeni bir basvuru yapip yeniden gonderin.

Yesil "Success" yazisini gordukten sonra bir daha basvuru yapmaniza gerek yok.

• @gustavofring, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Geçenlerde pasaportu yenilerken biyometrik fotoğraf çektirmiştim.O fotoğraf ile galiba başvurulabiliyor bu konuda bilgisi olan var mı ?

biyometrik kaliplar vize fotolarina gore buyuk kaliyor, o nedenle olmuyor. Ama fotografin orijinali sizdeyse onu cekilise uygun hale getirebilirsiniz.

• fotoğraf için şöyle bir tavsiye verebilirim. amerikan vizesi için deyip fotoğrafçıdan aldığınız fotonun yanında orjinal halini de mail atmasını isteyin. aldığınız fotonun muhakkak internetten uygunluğunu kontrol edin. uygun değilse kendi bilgisayarınızda istenilen ölçülerde kolayca orjinal halini boyutlandırabilirsiniz.

• @erdem8100 Çok doğru söylediniz.Bende gc ölçülerinde foto çektirdim fakat dvprogram.state.gov sitesindeki 'Photo Tool' foto uygun değil dedi.Orginal halini de mail attırmışdım,uygun ölçülere getirip tekrar yükledim,'Photo Tool' da kontrol ettim bu sefer oldu.

• @hurricane fotoğrafçıya dert anlatmaktan daha kolay kendince ölçülendirmek :))

• @crazycells iyi günler ben yurt dışında yaşıyorum ikamet adresim şuanki yaşadığım yabancı ülkede sizce başvuru formuna hangimadresimi girmeliyim

• Merhaba, siteyi yeni farkettim ve üye oldum, bir konuda bilgi almak istiyorum, umarım bunu forumda doğru yere yazıyorumdur.

Green carda başvurmak istiyorum. 13 yıllık gümrük muhafaza memuruyum. Kazanırsam ABD'de de gümrük memuru olarak çalışmam mümkün mü, vatandaşlıktan sonra mı mümkün, bu konuda bilginiz varsa sevinirim. Eğer olmuyorsa başvurup başkasının hakkını almak istemiyorum.

• @mavi12 Yaşadığınız ülkenin adresini girmelisiniz.(Başvuru formunda 9. bölümde yaşadığınız ülkedeki açık adresinizi girmelisiniz.10.bölümde yaşadığınız ülkeyi girmelisiniz)

• vay be acılmıs yıne bu senede başvuralım bakılım

• Arkadaşlar merhaba, ilk sayfadaki bilgileri girip devam a tıkladığında internet hatası veriyor bir sonraki sayfa.. Şu saatlerde böyle bir sıkınıt yaşayan var mı?

Benzer Başlıklar

• DV2025 Sohbet Odası

17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 Aşamaları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    98
    1
    13 Oy
    98 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k