DV2022 Bekleme Odası
-
@GümüşYaka yani diyorsunuz ki idphoto gore 600x600 yap. green kart sisteminde ki program kabul etmesede o sekilde basvuru yap?
-
11.10.2020 saat 22.22 itibariyle birinci başvuru yapılmıştır. katılan herkese bol şans dilerim. herkesin gönlüne göre olsun. müsait bi zamanda da eşim için başvuru yapacağım. aynı zamanda ablam ve eşi de başvurcaklar. bakalım 4 kişiden birimize talih kuşu konacak mı bekleyip göreceğiz.
-
@darknessww evet some university courses seçmen gerekiyor
-
@Sympathique Çekiliş için yüz örnek çerçeveye sığmalı, boyut resim için istenen koşullardan biri olsada yüzün resim içindeki kapladığı alanda önemli.
Sonuç olarak resmin boyutunu 600x600px yaptığınızda yüzünüz yeşil çerçevenin dışında kalıyorsa, çekilişte seçilme ihtimalinizi etkileyen faktörlerden biri olabilir.
-
İnsanlar hayata ters köşe atmak için totem yapar hale gelmiş vay be... :d abd Hükemetinin bir sitesi vardı adını hatırlamıyorum. Sayın crayzcells den gördüm. geçenki greencard çekilişlerine baktığımda türkiyeden ortalama 2000-5000 kişi arası bi alım yapıldığını görmüştüm. I'm just saying :(
-
@ibrahimasar yakıyosun ibrahim abi :D
-
@GreenCardHüseyin, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
İnsanlar hayata ters köşe atmak için totem yapar hale gelmiş vay be... :d abd Hükemetinin bir sitesi vardı adını hatırlamıyorum. Sayın crayzcells den görmüştüm. geçenki greencard çekilişlerine baktığımda türkiyeden ortalama 2000-5000 kişi arası bi alım yapıldığını görmüştüm. I'm just saying :(
2847kişiye çıkmış ama kaç kişiye vize verecekler belli değil
-
@denizci10 aynennn bide o var. kısacası bir kazı kazancıya 1 tl verip 200 tl çıkmasını beklemek gibi :d
-
Güncel dağıtılan vize sayısını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2213/dv2021-bekleme-odası/21340?_=1602439655851
-
@GreenCardHüseyin, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 aynennn bide o var. kısacası bir kazı kazancıya 1 tl verip 200 tl çıkmasını beklemek gibi :d
benim kuzenim ve eşi geçen sene ilk kez başvurdular. hatta arkadaşları falan da başvurdu. sadece kuzenime çıktı. numarası da 4 bin lerde. bu iş kader kısmet işi tamamen.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben totem olarak bu sene uzun bir aradan sonra ilk kez top sakalımı kestim ve resmi öyle çektim. Yıllardır ilk kez sakalsız başvuru yaptım. La bu gençmiş alak işimize yarar derler mi acaba :)

Abi canı gönülden kazanmanı isterim 🙏🏻
-
@travelleth yakın bir tanıdığım baltimorede yaşıyor. İnşallah çıkarsa kart adresini onun adresi vericem bakalım 💁🏻
-
@ibrahimasar abi inşallah kazanırsın gönlünce olsun herşey. Yanlız burgerking ofisine bombalı terör eylemi yapacakmış gibi bakmasaymışsın güzel fotoğrafmış aslında.
-
@laxasca, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar abi inşallah kazanırsın gönlünce olsun herşey. Yanlız burgerking ofisine bombalı terör eylemi yapacakmış gibi bakmasaymışsın güzel fotoğrafmış aslında.
Burger King i olsa olsa yiyerekten yok ederim :)
-
@crazycells bence o işi bir kilo baklava ile çözülür gibi, en azından bana öyle geliyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@denizci10 benimde ikinci başvuru oldu şu ikinci başvuru yapanların sayısını öğrenmek isterdim acabası kaçımıza çıkacak
-
Selamlar! 41 yaşındayım ilk defa başvuru yapacağım. Sorum şu hiç evlenmedim ve nüfus kayıtlarında çocuksuz gözüküyorum. Fakat Ukrayna'da doğmuş bir çocuğum var. Türkiye'de vatandaşlığı veya kaydı yok. Ukrayna'da soyadımı verdim babası olarak kayıtlıyım. Başvuru sırasında çocuk kısmına ne yazmalıyım. Zor bir soru ancak belki forumda benzer durumu yaşamış birileri vardır.
-
Başvurumuzu yaptık hadi bakalım burdan kendime bir söz bırakıyorum.. Eğer olurda kazanırsam sigarayı bırakıyorum.
-
@burakhan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Selamlar! 41 yaşındayım ilk defa başvuru yapacağım. Sorum şu hiç evlenmedim ve nüfus kayıtlarında çocuksuz gözüküyorum. Fakat Ukrayna'da doğmuş bir çocuğum var. Türkiye'de vatandaşlığı veya kaydı yok. Ukrayna'da soyadımı verdim babası olarak kayıtlıyım. Başvuru sırasında çocuk kısmına ne yazmalıyım. Zor bir soru ancak belki forumda benzer durumu yaşamış birileri vardır.
Her basvuru veya bilgi bildiriminde, gercek ne ise onu girmeniz gerekiyor. Bir cocugunuz oldugunu girip, cocugunuzun bilgilerini oldugu gibi gireceksiniz. Green Card kazanirsaniz cocugunuzu mulakata goturmek, ona vize almak zorunda degilsiniz. Ama sizin kisisel bilgilerinizde cocugunuz oldugu gozukecek.
-
Bu sene de yerimizi aldık, erken başvuru ile case number ‘ın bir ilgisi yok değil mi o da random diye düşünüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum