DV2022 Bekleme Odası
-
@quikless 2021 lotosunda, vize sayısından (2018'e oranla) çok çok daha fazla insan seçildi. 55.000 vizeyi 132.000 kişi almaya çalışacak. 2018'in "sıkıntı"lı bulduğunuz kazanan sayısı, 2021'den daha düşüktü. Ona rağmen, vizesini alan son talihli 25.000 civarındaydı. Üstelik, Trump Başgan'ın executive order'ı yüzünden, mülakat süreci de normalden (şimdilik) en az 3 ay daha kısa sürecek (Çünkü 1 Ekim 2020 yerine, 1 Ocak 2021'de başlayacak ve yine 30 Eylül 2021'de bitecek). Trump Başgan yeniden seçilecek mi; executive order'ı uzatacak mı; mahkeme kararıyla yürütmesi durdurulan "public charge" gibi, vizeyi almayı zorlaştıracak abuk subuk yeni kurallar getirecek mi; hiçbirimiz bilemediğimiz için, hepimiz 2022'de şansımızı tekrar deniyoruz. Trump Başgan seçilmez; Biden başkan olursa, göçmenlik işleri illaki ferahlayacak, ama bu sefer de Türkiye'ye ambargolar, yaptırımlar gelecek; Dolar 20 Lira olacak. Demokrat Pelosi, şimdiden, Türkiye'nin adını, ambargodan, yaptırımdan kırılan Kuzey Kore'yle, İran'la birlikte anmaya başladı. Bu belirsizlik döneminde, başımızı sokacak bir delik bulabilirsek (2022 lotosunu, makul bir dosya numarasıyla kazanabilirsek), canımızı, malımızı kurtarmanın derdindeyiz.
-
@ALi-BaLanan-0 mesajlar kısmına bakar mısın
-
@Nevzat-İşler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar, fotoğraf konusunda bir soru sormak istiyorum. Bir sürü video izledim ama cevap bulamadım. Arka plan beyaz olmasa daha sonradan beyazlaştırılmış olsa programla, bir sorun olur mu?
Merhaba , Sorun olmaz. Bol şans.
-
Merhaba, Adres bilgilerini doldururken ilçe (city) kısmına Ataşehir yerine Üsküdar yazmışım sonradan farkettim. Kalan bilgiler doğru mahalle, posta kodu falan. Muhtemel formu tekrar doldururken otomatik doldurmadan kaynaklandı. Sorun olur mu ne dersiniz? Olurda kazanırsam bu sorun teşkil eder mi sizce?
-
son günü başvuruna çıkıyor rivayeti ne kadar doğru acaba son günü başvuran ve talihli olan yada ilk günü başvuran ve talihli olan var mı
-
mülakatta maddi yeterliliği sağlayamadığımız takdirde direk red mi veriyorlar yoksa maddi yeterliliği sağlayıp tekrar mı gidiyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim
-
@gariban Böyle şeylere inanmayın.
-
@this-time89 kendime kayıt yaptım belki son günü sistem kitlenir diye eşim içinse bekliyorum son günü başvuru yapıcam hiç değilse elimde bir confirmation number olsun diğeri için rivayete uyacağım
-
@gariban ın yüzü güler mi be :(
-
@ALP-TURK 30-35 yaş arası diyelim :) ama pek yaşla alakası olduğunu sanmıyorum emekli insanlara da çıkıyor. ben ilk başvuruda ki son gün son saatlerde yapmıştım çıktı. insanlar yıllarca deniyor olmuyor. Tamamen şans olduğuna inanıyorum. diploma ile ilgili de ayrıcalık yok bence. eşim mühendis kesin ona çıkar diyordum ben işletme mezunuyum bana çıktı. yaş, statü, meslek farketmiyor bence. sadece binlerce başvuru otomatik düzenden geçiyorlar bence. Mesela resim yükleme kısmında istenildiği gibi yüklenmediyse program otomatik çekilişe dahil etmiyor olabilir diye düşünüyorum.
Umutlu olun, başvurunuzu yapın ve bekleyin bu süreyi eza ceza haline getirmeden rutin yaşama devam. yapabiliyorsanız birikim yapmaya başlayın.
-
@hope34 bir son gün başvurundaki talihlisi ilk duyduğum siz değilsiniz o yüzden beklemeye karar verdim sistem kaçta kapanacak ben de son saatlere denk getirmek istiyorum
-
@gariban Geçen yıl bir çok arkadaşımız son gün sistemdeki yoğunluk nedeniyle başvuru dahi yapamadı. Aklınızda bulunsun, totem yapacağım diye başvuru hakkınızdan olmayın.
-
@Hasan-HASAR o yüzden kendi başvurumu yaptım, eşimin başvurusunu bekletiyorum
-
bence o son günlerde başvurma olayı tamamen aldatmaca. kazanan adam başta da kazanır. hep son başvuranlar kazansaydı emin olun bunu bilen afrikalı zencilerin hepsi son günlerde başvuru yapardı. youtube'da birtane zenci adam var greencard hakkında bilgi veren sürekli güncel haber paylaşan, bu adam yardımlaşma olsun diye 10 tane 250 kişilik wp grubu kurmuş birtanesine giridm baktım adamlar daha gc çekilişi başlamadan tüm her şeyini hazır etmişler, ilk hafta başvuracaklarını söylüyorlardı.
-düzenleme:
benim bir arkadaşım da son sene totem yapmak istedi son günlerde başvurdu ama ona da çıkmadı :face_with_tears_of_joy: -
@kaanvercetti yıllardır deniyorum çıkmadı bu sefer böyle olsun
-
Maddi olarak yeterlilik sağlayamazsak konsolosluk direk Red mi veriyor yoksa maddi tutarı toparlamamız için süre veriyorlar mı
-
@Ahmet-Saraç çıksın zaten bir yıl gibi bir süren olacak bir yolunu bulur denkleştirirsiniz
-
2 yıllık üniversite mezunuyum. Ayrıyeten 4 yıllık üniversite son sınıf ögrencisiyim başvuru'da hangi seçenegi seçmem gerekiyor?
-
@Ahmet-Saraç Eğer tanıdığınız varsa size sponsor olabilir, iş için burada çalışacak diye teklif sponsorluğu gönderebilirler. Dosyanıza eklediğinizde onay sürecinde olumlu etkisi olacaktır. Bu sayede maddi yetersizliği belkide göz ardı edebilirler kanaatindeyim. Aksi takdirde gelecek çekilişte nasıl bir süreç beklediğini kimse kestiremez malesef. Örneğin bu sene 10K$ istiyorlarsa gelecek çekiliş 15-20K$ isteyebilirler.
-
@punısher Başvuru yaptığın gün mezuniyet durumun ne ise onu seçmen gerekiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum