DV2022 Bekleme Odası
-
arkadaşlar merhaba, forumda baktım ancak göremedim bu konuda bir bilgi. şu anda bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum ve haziran 2020'de bitireceğim. green cardı kazanırsam eğer mülakata mezun olarak/diplomamla gideceğim. sizce şimdi başvurumda yüksek lisans mezunu olarak mı yazmalıyım yoksa birkaç yüksek lisans dersi almış seçeneğini mi seçmeliyim? mülakatta her halükarda mezun olacağım zaten. ama emin olamadım.
-
@İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bakın ben geçen sene çok istedim çıkmadı bu sene hiç istemiyorum çünkü gene gelecek sene bu aylarda mülakatı beklemek zorunda olacağız. Ben başka yollar bulup erkenden gitmek istiyorum artık. Şimdi istemedim ya kesin çıkacak bak gör...
Elimizden geleni yapıyoruz en azından, gerisi tevekkül böyle bakmak lazım birazda.. Niye çıkmıyor diye can sıkılmaz, farklı yollarda var elbet imkan el veriyorsa.
-
Herkese merhaba,
Öncelikle herkese bol şans dilerim.
Department of State'in sitesinde DV2022 için herhangi bir başvuru seçeneği göremedim. Acaba yanlış yere mi baktım bilmiyorum.
Rica etsem link paylaşabilir misiniz?
Çok teşekkürler, bol şanslar. -

Başvurular başladı.
-
Hadi hayırlı olsun herkese
-
Maratona başladık herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
merhaba ad soyad kısmını ingilizce karakterler ile yazıyoruz. peki pasaport bilgilerini nasıl yazıyoruz ? pasaportta türkçe karakterler kullanılmış.
-
sekizkarakter
-
sekizkarakter
-
@Chandler istemezsin belki ama başvurumda yardım edermisin bana müteşekkir olurum. İlk başvurum hata yapmak istemiyorum da
-
@asilelif son güne bırakıp riske atma bence de pamuk ipliğindeyiz zaten😂
-
@asilelif benim kızın da 5 Kasım ama o güne kadar bekleyemem sanırım😅
-
@Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim de kazanan kişilere bir sorum olacak. Tüm harfler büyük mü yazdınız, yoksa ilk harf büyük gerisi küçük mü? Bu sefer tüm harfleri büyük yazmayayım diyorum, fark etmediğini bilsem de :)
Benim soruya neden kimse cevap vermedi :(
-
Benim de kazanan kişilere bir sorum olacak. Tüm harfler büyük mü yazdınız, yoksa ilk harf büyük gerisi küçük mü? Bu sefer tüm harfleri büyük yazmayayım diyorum, fark etmediğini bilsem de :)
Benim soruya neden kimse cevap vermedi :(
Keşke kazansaydım da cevaplayabilseydim hocam sorunuzu. :D
-
Bu ileti silindi! -
Hayırlısıyla başvuruyu da yaptık. Herkesin gönlünce olsun inşallah.
-
@cckayra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Pasaport geçerlilik süresinin dolmasına 7 gün olan pasaportla çekiliş basvurusu yapılsa sıkıntı olurmu?
Olmaz başvuru esnasında geçerli olması yeterli ama sakın atmayın olurda talihli olursanız mülakat esnasında istenecek.
-
@kaanvercetti Eskiyi boşver. Şu an resmi olarak ilin ismi Mersin di mi? E tamam o zaman, Mersin.
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@asilelif benim kızın da 5 Kasım ama o güne kadar bekleyemem sanırım😅
Sabırsız seni olsun kaçırmadan yapmak lazım
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@asilelif son güne bırakıp riske atma bence de pamuk ipliğindeyiz zaten😂
Bilmez miyim 2020 çıkmadı 2021 çıktımı çıkmadı mı belli değil 2022 Allah büyük bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum